Jump to content

Moto Zajednica

Bojan82

Članovi
 • Broj tema i poruka

  1215
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

2253 Excelent

O članu Bojan82

 • Rank
  Drug član
 • Rođendan 15.09.1982.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Vinca
 • Interests
  Ninja kornjače i izvoz krtica
 • Motocikl
  Yamaha Xt600 2kf Singer 4452

Poslednji posetioci profila

5509 profile views
 1. Majstor! Svaka čast.Nećete verovati al je gotovo Najzad sve radi kako treba Boris je odradio sve što treba,popravio, naštelovao, sredio je i prednju kočnicu, karburator naštelovao.Nema šta više, sad samo da se vozi i održava. Ostaje još da ga doturim nazad nekako i da se upoznamo ispočetka.
 2. To kao kad je meni rekao Kocka šta si sad našao, gde si zimus bio.Ja zimus zevam u postere, a sad nemam kad ni da jedem, ladi mi se pita neka, tako reče. Pa jebem te blesava, sad se pokvario,nije zimus, ja biram kad će da rikne kršina,jel?
 3. To kad sam kupio motor pa pomislio kako ja sad imam ispravan motor pa pogledam u priručnik oko održavanja. Kao gospodin. A za 2KF ovi online il na francuskom, ili nemačkom plus ništa se ne vidi. Ova knjiga ima 2kf i TTR model,odvojeno.Ima i neke fore koje nema u regularnom priručniku.
 4. Ćutim, ne dišem danas. Ovo je emocionalni rolerkoster.
 5. @srbacImam ja knjigu ako hoćeš da ti pozajmim, možeš i da odštampaš. Ili da ti slikam sve kako god kažeš
 6. Odma, sa zadovoljstvom. Gledam onaj snimak po 19x dnevno. Valjda sam još uvek u nekoj vrsti šoka. Imam motor
 7. Ja mislim da ovakvog foruma nema na svetu. Čisto sumnjam. Desilo se nešto što nisam mogao ni da sanjam. Tolika pomoć... Neverovatno. Kao da ste mi kupili nov motor, tako se osećam.
 8. Sad to Boća šteluje šta treba, kočnice i karburator, pa da vidim kako ću ga vamo. Posle 5 meseci sve ukupno. Vala baš epopeja. I da se čovek oslobodi, sad ima novu ladju koja verujem traži pažnju.
 9. Da, nije hteo ni u garažu ni kod nas da ga metnemo. Al se on vraćao po mraku nije mu bilo dobro, išao je nekim strašnim drumomGde se kreću drekavci i avetinje razne. Ja sam cepao pivo pa prešao na rakiju,osvežio se kišnicom a Zuba pije samo vodu. Uzgred doneo je balon vode u rancu ludakKuče je prespavalo kod njega u krilu pola dana. Bilo mu lepo, mekano
 10. Dobio sam vodu, vrisnula cev pre par sati tik ispred moje kapije i sad mi curi u dvorište. Vidite kako neko gleda i na mene.Evo ti voda majmune Samo kukaš. Srećan sam zbog ovog motora sad baš puno, i zbog novog člana porodice, ovog kučenceta,koje se ne odvaja od mene ni minuta. Bio je @Zuba87 prekjuče kod mene, kad sam se kupao na kiši ispod bušnog oluka
 11. Mislio sam reće: Evo ti Bojane motor, i da se teraš u tri lepe više hahhahaha Idem u školu za A, imam još 2 časa teorije i polaganje pa posle 40 vožnje i polaganje. Završiću oko Mratindana 2021.Nema frke.
 12. Kralju! Legendo! Mrtav konj kur moj!!! Živog Karadjordja, mrtvog ne pravimo bre Poludeo sam!!! Daj rakiju daj čekić gumeni sve daj! Hvala ljudi beskrajno. Ljubim vam dušu! Mnogo ste učinili, kraljine. Oleeee aaaaaaa odo da se popnem na trešnju i skočiiiim dole ne može mi niko ništaaa, idem da kopam kanal za vodu lopatom sve je moguće! Ne znam de ću, šta ću
 13. Pa ovde ako je pukla od 87 godine super. Nadam se da nije deseta po redu, mada ovaj pre mene nije ni ulje hteo da sipa kamoli da menja kurble. Jel moguće da motor koji pali samo na kurblu ima lošu kurblu? Teško, pre će biti da je akana decenijama,nisu svi analizirali prvo teoriju kurblanja pre samog paljenja. A i nervoza kad se motor uzjoguni i eto. Uskopistila se kočija Neka je varena pa kad bude bilo moguće kupiću drugu. Nek potraje 30 paljenja dobro je. Čisto da se i ja malo "namirim", nisam upalio motor od februara, zaboravio sam kako to izgleda voziti motor. Da namirim dušu pa na sat vremena barem.
 14. Pažnja! Energetski vampir Nije lepo da se plezim al to je vradzbina za teranje vampira Sutra će da zavari kurblu čika varioc i pali Boris mašinu. Ako majstor varioc ne slaže, pardon, majstor odlaže, ne laže nikad. Moram to da upamtim. Da upali Yama i što reče kolega par postova iznad, i meni je najviše žao da neki ovakav motor "umre". Meni te stare rage imaju dušu, ovo novo je nekako sve previše fino i sterilno. Sve struja neka, dizajn bljak. Ali ukusi se razlikuju.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja