Jump to content

Moto Zajednica

Ovo morate videti! (Udes u Indjiji)

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 367 postova
  • Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat

Prosto za ne poverovati. Mora da je pricao telefonom ili nesto tako, pijan ili drogiran. A na kraju pobegao ko najveca p...a! Strasno.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 145 postova
  • Motocikl: Suzuki V STROM 1000

danas sam se cuo sa nanetom.dobija korito naredna TRI meseca!!u petak izlazi iz bolnice i lezi kuci u gipsanom koritu!psihicki se dobro oseca,jak je mentalno!Sto se advokata tice,za sda ce ga zastupati nas drugar ,bajker,clan foruma VELOSIPED,a za kasnije videce!okupljanje i eventualno neki protest su jako dobra ideja i nadam se da ce uroditi plodom!!!

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde
A što se tiče dobrog advokata, on ga neće moći osloboditi krivice, ali će moći da beskonačno odlaže slučaj, odnosno kaznu zatvora, i da se konstantno žali višim instancama, a nakon smirivanja situacije, eventualno sa nekim mitom i preinačiti kaznu u uslovnu. I tu je bitno samo istrajati i insistirati na zatvorskoj kazni, i dizati frku konstantno.
Nazalost potpuno tacno. Jedina stvar koja moze da oteza zataskavanje i ''podmazivanje'' ovog slucaja je dizanje galame, objavljivanje na sva zvona sta se desilo i ko tu koga ... i slicno. Lokalna radio ili TV stanica, flajeri, panoi... Dokle god je stvar JAVNA, mnogo je kabasta da se sakrije. Mislite o tome ;)

• Drug član, 1779 postova

Da li je neko kontaktirao neku televiziju da im pokaze snimak, mozda ih zainteresuje ipak se dogodilo to kod nas.Televizija je mocna stvar,mnogo mocnija od ovog i svih foruma .

• U prolazu, 20 postova

Dragi prijatelji,primecujem da ima vise nego dovoljno zainteresovanih bikera za ovaj slucaj red je i ja nesto da kazem na ovu temu ja sam pripravnik-advokat  u kancelariji koja zastupa Naneta i clan moto-kluba ``DREAM RIDERS`` ciji je i Nane clan, sve potrebne radnje smo preduzeli do sada zbog same istrage i postupka ne mogu Vam saopstiti detalje ali Vas uveravam da ovo nikako nece proci nezapazeno, ono sto mi mozemo da uradimo sa ove strane je da pruzimo Nanetu podrsku na ovaj nacin. Po njegovom izlasku iz bolnice ovog vikenda, siguran sam da ce mu mnogo lakse biti kad procita ove postove i ujedno sa njim ce moto-klub ``DREAM RIDERS`` eventualno napraviti protestnu voznju ili nesto slicno o cemu ce te svi biti blagovremeno obavesteni, s obzirom da vidim da ovde ima potencijala za tako nesto i ujedno pozivam sve bikere da nam se pridruze na ovom humanom gestu.....

U ime svih clanova kluba ``DREAM RIDERS`` i Nanetovo ime, iskreno Vam se zahvaljujem na podrsci.....

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Ako je ikad bilo vazno da se organizujemo i skupimo na jednom mestu, radi necega, onda je to ovo. Momku bi pruzili podrsku, onom tipu iz kola ne bi bilo sve jedno, a za celopkupnu moto zajednicu bi imalo veci efekat nego bilo kakvi flajeri.

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650 s k1

Kad se skupite svi samo javite kad ako mozhe vikend po mogucstvu... i dolazim ja sa jednim drugarom josh verovatno... pozdrav!

• Svrati ponekad, 282 postova
  • Motocikl: Kawasaki KLE500

malo kasnim...

podrzavam ideju za protesni skup (to je apsolutno najmanje sto mozemo da ucinimo).

samo, to bi trebalo i cesce da radimo, a ne da docekamo onakve horor scene.

mislim da nista manje lose od snimka udesa nije eventualno razvlacenje i (ne daj boze) minimalno kaznjavanje i oslobadjanje onog ubice  >:(

i ne treba stati sa jednim okupljanjem, dok se cela stvar ne zavrsi srecno (po naneta) i pravedno po sve nas, to jest, da sasa skoric (ako se tako zove onaj kre _ _ n) dobije zasluzenu kaznu.

• Drug član, 1249 postova
  • Motocikl: nekakvo motokros sokocalo

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kosa mi se digla na glavi, nemam rijeci na ovo , mada je i brat malo brze vozio il mi se cini, jbg , kad znamo da nas niko ne pazi, pazimo sami sebe jebgia

psssst, ni ti nisi polako isao kad si letio prosle godine :P

samo se nadam da ce ovoga tipa stic LJUDSKA, ne Bozja kazna.... jer je ovo PRESTRASNO da covjek ovako postupi...

da al ja nisam psovao vozaca auta, nego sebe i rekao sam da sam najsrecniji jer je cista moja greska, i kurcenje u datom trenu

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Najezio sam se kad sam ovo video! jos uvek ne mogu da se smirim, ne znam dal od besa ili od straha kad vidim kakvi RETARDI voze!!! Treba ga vezati lancima za moto pa onda po sljunku!!!! CKOT!

• Svrati ponekad, 145 postova
  • Motocikl: Suzuki V STROM 1000

nane je izasao iz bolnice,oporavlja se polako i planira put u sutomore ako sve bude ok!nosice gipsano korito tri meseca posle toga ,ako lekari procene ima tri opcije:plasticni mider,operacija i ponovo korito i rehabilitacija i treca opcija je da sve bude ok i samo trapije!nadam se da ce  sve biti ok!

p.s.vezano za sudjenje  i dalje je za sada mrtvo slovo na papiru zbig nasseg usrano.. pravosudja!

• Svrati ponekad, 489 postova

Haha!

Danas upoznao Naneta na sajmu.

Svaka mu chast!

Dechko je kralj.

Trazzio je danas gume za motor.

Kazze da posle svakog pada ima josh vecci motiv da se popne.

Samo jedna rech mozze da ga opishe:KRALJ!

• U prolazu, 22 postova

Pozdrav Nanetu i zelje za brzim oporavkom. Ako bude trebala bilo kakva pomoc samo neka trazi! Pomoc (jos) advokata-bajkera, lekara sa Banjice... O mentolu koji ga je udario ne treba trositi reci, osim sto mi je zao sto vredjate zivotinje koje uporedjujete sa njim. Nijedna zivotinja to ne bi uradila pripadniku svoje vrste! A sto se tice onog urednika sa crvenim kecom procitajte moj potpis...

A mi ostali naravno ne smemo stati ni zbog Naneta ni svih ostalih. Bajkeri su zimus po ledu vozili po gradu u humanitarne svrhe. To je bilo na TV-u. I ovo bi moglo da se pojavi ako se dobro organizuje. Misljenja sam da treba posetiti prvo rociste, svi zajedno, dostojanstveno, u tisini sa kacigama u rukama. Za tu priliku dovesti i novinare, recimo SAT je grupacija koja u svojoj reviji poklanja paznju bezbednosti...a imaju i TV emisiju.

Licno nemam iskustva iz takvih sudara, ali pre 11 godina mi je poginuo drugar koga je u ceonom sudaru pokupio narkoman koji je preticao drugog narkomana na nasipu iza bloka 45. (na nasipu je potpuno zabranjen saobracaj, cak i sluzbenici koji odrzavaju reni bunare za svaki izlazak vozilom na nasip moraju da traze dozvolu od Ministarstva. Svaki put!) Moj drugar Shilja, (bajker, cb 900 bol d'or) je vozio bicikl po nasipu  i dva sata posle udesa je izdahnuo u bolnici. Narkos je pobegao i iako je kasnije uhvacen i bila su neka sudjenja, koja su trajala godinama,  nikada ni sata nije bio pritvoren a platio je neku simbolicnu  kaznu u vrednosti da dva sincica koji su ostali bez oca ne bi  mogli da kupe ni po cokoladu za taj iznos.

Da se nikad nikom ne dogodi, da pravda koliko toliko bude zadovoljena, da se skrene vise paznje na bezbednost svih ucesnika u saobracaju NAPRAVIMO SKUP. To je najmanje sto mozemo.

• Svrati ponekad, 258 postova

Ovo što sam video je strašno, ovog mediokriteta necu komentarisati  >:(

Možda ću predložiti nešto što već postoji, ali ne zamerite, ja sam novi, i ovde i na motoru.

Predložio bih da osnujemo namenski fond kojim bi se angazovao JAČI advokat od onog kojeg je angažovao mediokritet. Nebi li ga sustigla zaslužena kazna.

U slučaju da preostane para mogle bi se upotrebiti za eventualno poboljšanje medicinskog tretmana našeg 'kolege po točkovima'.

Naravno, ako bi se taj fond pokazao kao efikasan mogao bi prerasti u stalnu instituciju koja bi finansirala slične stvari ubuduće.

Mišljenja sam da bi eventualno bilo kakvo pokazivanje netrpeljivosti (iako nam svima prvo to padne na pamet) prema mediokritetu moglo biti iskorišteno u samom sudskom procesu onako kako mi ne bi želeli.

Što se tiče mirnog protesta - UVEK!

Svima pozdrav, a Nanetu što brže ozdravljenje i što manje posledica.

• Svrati ponekad, 105 postova

Nane je dobro ! to je najbitnije

Sta reci ,zelim  brz oporavak  !

Ako bude vise informacija o  retardu koji je vozio auto i daljim dogadjanjima pisite ........

• Rider on the storm, 1272 postova
  • Motocikl: Pesadinac

Znam ovo,desilo se u Indjiji pre 2-3 meseca,decko na motoru je iz Nove Pazove,vozac kola (sa stranim tablama,kraden,ko zna sta) iz Indjije.Motorista je ok,video ga sinoc,malo je bio sjebao prsljenove pa nosi neke zavoje jos.

• Svrati ponekad, 205 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2009

Mislim da je ovo onaj udes iz Indjije,pisano je o tome na forumu,potrazi malo,vozac je preziveo ali sa naprslim prsljenovima ako se ne varam,trebao je da odlezi 3 meseca u gipsanom koritu!?

Pozdrav 8)

Nisam znao da je vec bilo ovde na forumu,ne nadjoh ovo,sorry,al drago mi je da je covek ostao ziv.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja