kepo 4527 Napisano Februar 26, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ta vožnja obuhvata i A i B klasu. Oni težih par delova će ici u A klasu, ostalo u B. Taaaaman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Februar 26, 2015 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Taaaaman Kepo druze, ubo si pravu klasu, ne pipaj vise tastaturu oko prijava :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 26, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ma krivo mi zbog Kvarnog sto nismo zajedno, pa sam mislio .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 26, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Februar 26, 2015 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma krivo mi zbog Kvarnog sto nismo zajedno, pa sam mislio .... Da on predje u B ? :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Februar 26, 2015 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Neprepadajte , ovi forum i djeca citaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 26, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel planira neko od teskasa da ide motorom na taru kroz Sabac? rado bih se provozao kao posmatrac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 27, 2015 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima okvirna kilometraza za tesku kategoriju i ako je nekako moguce da saznamo sta sadrze ta 4 specijala . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Februar 27, 2015 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.xross-team.com/xross-2015/izaberi-pravu-klasu/ Duzina ce zavisiti od tezine terena i vremenskih uslova na dan trke, ali nekih 120km trase. Jedan od specijala ce biti tehnicke prirode (mozda neke prepreke prilagodjene velikim motorima, penjanje, spustanje, okretanje itd) a ostali verovatno merenje vremena na terenskoj voznji. Da li ce biti 4 specijala, 5 ili 3, zavisi sve od trase za koju se budemo odlucili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 27, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima okvirna kilometraza za tesku kategoriju i ako je nekako moguce da saznamo sta sadrze ta 4 specijala . Trtle - tRtanj ..sta je, zvace bulja gace? Ne fali nista da se zapanjimo na planini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano Februar 27, 2015 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima sta moze da se desi pa da se pomeri termin, ovako se poklapa sa autotrkama na Miseluku... sto mu gromova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 27, 2015 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima okvirna kilometraza za tesku kategoriju i ako je nekako moguce da saznamo sta sadrze ta 4 specijala . Trtle - tRtanj ..sta je, zvace bulja gace? Ne fali nista da se zapanjimo na planini Ma samo me interesovala okvirna kilometraza jer sam negde procitao ili mi se ucinilo da je 180 km....a to je vec prevelika kilometraza pogotovu ako bude blato.....recimo Staru smo vozili oko 140 km u jednom danu i to od 10 pre podne do 21 uvece sa nekih 2-3 sata pauze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 27, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan @Gavrolini: Ako ti nije ispod časti, možemo zajedno @kepo: bojim se ako padnem preko nekog u B klasi da bi bilo kobno. Mada ako neko ima 18' zadnji točak... @koma: kepo je kriv! On je viko samo pravo. Ne bih ja! p.s. što mi ružan ovaj novi forum 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 27, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno strah me je, vec si obecao da ces me odrati na bilo kom putu. Pa ne bih da budem ja kriv zbog tvog loseg rezultata na xross-u jer si u dolasku istraumiran. Ili ne daj boze da u pokusaju da me stignes ,zapalis trafiku. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 27, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, treba se paprika plašiti, ne krivim te . A u krajnjem slučaju, nek gori, nije ona mene kupila . Nego, jel ima još neko ko bi kampovao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Februar 27, 2015 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima sta moze da se desi pa da se pomeri termin, ovako se poklapa sa autotrkama na Miseluku... sto mu gromova Poklapa se i sa prvom SM trkom, ali sta se moze.... i ja sam morao da biram.... izabrao PLANINU! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Februar 27, 2015 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kampovanje na Tari u maju? Ja sam bio u junu prosle godine i smrzao se... Sent from my iPad using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 27, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Naišao sam na kopu na neku recepturu pred spavanje koja ne dozvoli da se ohladiš do jutra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 28, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Samo nemoj da zapalis Omoriku, i da legnes da spavas pored nje u satoru......nije mi zbog hotela, nego ..bicu ja u sobi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cosmic 96 Napisano Mart 12, 2015 U prolazu, 58 postova Lokacija: Split Motocikl: Yamaha XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa jeli termin još uvik ovaj iz prvog posta? Ako je di se triba prijavit? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Mart 12, 2015 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan http://www.xross-team.com/prijava/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano Mart 12, 2015 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Bacio sam pogled na spisak prijavljenih, prijatno iznenadjenje kolicinom ne-KTM motora. U Srbiji preovlađuje narandžasta boja, ali kako se krene ka zapadu počinju da se pojavljuju različite boje, a na moje iznenađenje najviše crvenih Beta. Steta sto ih nema vise (uopste?!) u Srbiji, po stranim testovima reklo bi se da Beta malo ili ni malo ne zaostaje za KTMom. Total, preko 180 prijavjenih već sada, sjajno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 12, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Zaostaje i na zapadu. Ajde da kazemo da je na vecim trkama 50% ktm , 20% husaberg i ostalih 30% sve ostale firme zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano Mart 13, 2015 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Na boljim takmicenjima gde svi voze enduro motore, da, situacija je verovatno tako nesto. Na onima gde dodju i amateri i rekreativci i ponesu mnogo cross motora, onda je situacija za japance i ostale ne-KTM dosta bolja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neso_Zlatibor 126 Napisano Mart 14, 2015 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: KTM 1290 SUPER ADVENTURE S Prijavi odgovor kao problematičan Teškaši čekajte me, dolazim. Sporo vozim al' zato brzo pijem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...