mare015 12 Napisano Januar 17, 2015 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan prodajem YAMAHU SUPER TENERU XTZ750 3LD .89 god u fabrickom stanju.letos stavljene nove MITAS gume nisu presle ni 300km,uradjen je servis pre 1500km ulje ELF4T RATIO,pancir creva ,givi kofer,nosac kofera givi,givi poviseni vizir,ksenon svetla dugo-kratko,registrovan do 4 meseca 2015 na mom imenu.motor bukvalno sedi i vozi.o potrosnji necu da pricam jer niko nece verovati dok se sam ne uveri 6L natovaren kad sam isao do mora i nazad.vise puta proveravano 6-6.5L/100km normalne voznje.oko cene se mozemo dogovarati na kontakt 0646699676 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 17, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Komsija daj neku cenu za start da vidimo gde smo sta smo 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 18, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ta potrosnja moze da iznenadi, samo nekog , ko nema Super Teneru..... to je to . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 19, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se na off-u ,znaci one price 8,9 litara na 100 su gluposti ili sta,mozda im je rastelovan motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Januar 19, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Nisam vlasnik ali sam jedno vreme razmisljao da postanem. Kod STenere kada se potrose emulzione tube trosi kao ruski tenk. Ako su tube ok i generalno ceo karb onda je i potrosnja u granicama normale za to godiste i kubikazu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 19, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan pa i ja sam mislio da postanem vlasnik al to me je malo kocilo pa sam uzeo transalpa...al nemam vise TA...mozda do kraja i S tenera padne.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 20, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ovde reci govore vise od slike. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Januar 20, 2015 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Bio KO na ruskoj samohotki 2S1, ne troše toliko koliko se priča a ST trosi onoliko koliko ga gazda tera (ako je mehanicki dobra) sto vazi za sva vozila Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 20, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Nekima je tako lako uzeti pare za nista Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 21, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Stavi slike motora i napiši cenu. Evo, da te malo motivišem - ja ću da postavim sliku para : Slika preuzeta sa : http://www.filadelfia-xalkidona.gr/2014/06/koinwniko-merisma-ayksanontai-kai-oi-dikaiouxoi-kai-to-orio-eisodimatos/ Sad si ti na redu ! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2691 Napisano Januar 21, 2015 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Jesi ti normalan, navlacis ljude da ti obiju kucu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 21, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jesi ti normalan, navlacis ljude da ti obiju kucu. Taman posla, pa eno ga link ispod slike - odakle je slika preuzeta ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Januar 21, 2015 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan slike mi malo teze idu cim navatam nekog da okaci saljem odma .zaboravio sam da kazem da je nov akumulator na motoru VARTA 14AH i auspluh je dva u jedan oval,grmi kao nevreme dajem i fabricki uz motor,plocice prednje kupljene ali nisu namontirane. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Januar 22, 2015 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan a kakve su vam to emulzione tube i sta se tu trosi njeni karbovi kao i svaki drugi ja sam je kupuo jesenas rastelovana ide dobro i opet ne trosi koliko neki pricaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 22, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan a kakve su vam to emulzione tube i sta se tu trosi njeni karbovi kao i svaki drugi ja sam je kupuo jesenas rastelovana ide dobro i opet ne trosi koliko neki pricaju Pa, to su ustvari " Venturijeve cevčice " - odnosno cevčica u karburatoru kroz koju prolazi igla karburatora i gde se pomeranjem te igle ( koja je konusnog oblika ) vrši doziranje goriva. Sa jedne strane cevčice ulazi - izlazi igla, a sa druge strane se šrafi glavna dizna. Kod Super tenere se brže troše jer karburatori stoje u specifičnom položaju i cevčice nakon nekog vremena postaju elipsaste. Evo kako izgledaju ( ova je od Guzzija ) : Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 22, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Emulzione tube postoje samo u beogradu. To je ono sto platis sto evra i onda kao neko zameni i motor trosi manje i ide bolje. Ja mislim da su i ovi u yamahi bili iznenadjeni kolika je potrosnja u srbiji a pogotovo beogradu za tim delom. Kontam da im 20 godina niko u svetu to nije trazio i onda prodaju za par godina u srbiji sve zalihe. Stara dobra kaze,ovce su za sisanje. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Januar 23, 2015 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan mare daj mi broj telefona Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Januar 23, 2015 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan mare daj mi broj telefona Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Januar 23, 2015 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan hvala lisac na detaljnom objasnjenju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Mart 17, 2015 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan motor danas registrovan.registracija do 17.03.2016 moze svaki dogovor ili zamena za tersensko vozilo moze i lada niva Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Mart 18, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan I jos uvek nema slika ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Mart 19, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Čovek je baš rešio da proda motor nit slika nit cene.... kontam da traži jedno 2000eura, pa ga sramota i da kaže tu sitnicu, oglas bez slika u prvom postu ne bih komentarisao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...