to crank 5532 Napisano Avgust 20, 2011 Integrisan, 13254 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Isao,isao je 59 a to za 58 sec nek napadne ali da se obuce u jorgan prvo da ublazi pad Misliš 48? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 210 Napisano Avgust 20, 2011 Svrati ponekad, 281 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan E svaka cast fotografu, a i vozacu...slika vredi milione. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tosa 35 Napisano Avgust 21, 2011 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd, LB Prijavi odgovor kao problematičan Isao,isao je 59 a to za 58 sec nek napadne ali da se obuce u jorgan prvo da ublazi pad Misliš 48? Pardon,mislio sam 39 i 38. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5161 Napisano Avgust 22, 2011 Drug član, 1901 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel to onaj Drasko sto pravi delove od karbona(Dperformace) mali je totalni ludak, vozio je ja mislim i trke 125cm3 i sto je najgore on tako vozi svaki dan po ulici(naravno i kad je kisa po kaldrmi), a najjace je sto i on kaze da bi mu hiljadarka bila mozda prejaka, za razliku od velikih mudonja kojima je to p...dim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tosa 35 Napisano Avgust 22, 2011 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd, LB Prijavi odgovor kao problematičan Mislis,lako ce on da ga opravi,ima ceo CBR da mu bude u karbonu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5532 Napisano Avgust 22, 2011 Integrisan, 13254 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to DP.rs u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tosa 35 Napisano Avgust 22, 2011 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd, LB Prijavi odgovor kao problematičan Jeste,ljudi,on je. Pisalo je i u opisu na YT videu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5532 Napisano Avgust 22, 2011 Integrisan, 13254 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste,ljudi,on je. Pisalo je i u opisu na YT videu. Aaaa, ja sam mislio da si to ti na YT videu. Sad je sve jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tosa 35 Napisano Avgust 22, 2011 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd, LB Prijavi odgovor kao problematičan Drasko se ozbiljno sprema za Batajnicu u Septembru. Ja idem da gledam i navijam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2618 Napisano Avgust 22, 2011 Andragog, 5174 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Jel YT vanzemaljac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tosa 35 Napisano Avgust 22, 2011 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd, LB Prijavi odgovor kao problematičan You Tube. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DP.rs 5 Napisano Avgust 23, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan You Tube. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5532 Napisano Septembar 15, 2011 Integrisan, 13254 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Oće neki na Huju sutra. Što ranije to bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano Septembar 25, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan ok zakljucili smo da je 40,17s rekord staze a koje je neko okvirno normaln ovreme za obicne duse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5532 Napisano Septembar 25, 2011 Integrisan, 13254 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan ok zakljucili smo da je 40,17s rekord staze a koje je neko okvirno normaln ovreme za obicne duse Pa svako bi morao da vozi ispod 50. Ispod 45 je već zadatak. Ispod 40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1115 Napisano Septembar 26, 2011 Drug član, 2618 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ja ne verujem da mogu ispod 50" inace asfaltira se prilaz stazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano Septembar 26, 2011 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, red je bio. Valjalo bi uhvatiti ovo sunce do četvrtka al slabo ima interesovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Septembar 26, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan ja ne verujem da mogu ispod 50" inace asfaltira se prilaz stazi :care: :care::care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5532 Napisano Septembar 26, 2011 Integrisan, 13254 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja ne verujem da mogu ispod 50" Oćeš da se kladiš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1115 Napisano Septembar 26, 2011 Drug član, 2618 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan lose-lose situation, neka hvala. salim se, aj' da probamo jedan dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5532 Napisano Septembar 27, 2011 Integrisan, 13254 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa od mene , idem danas nazad za Budimpeštu i motor ostaje tamo do proleća. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1115 Napisano Octobar 3, 2011 Drug član, 2618 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan 0:50:80 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5532 Napisano Octobar 3, 2011 Integrisan, 13254 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 0:50:80 E, sad ne važi opklada, hladno je, prljava je staza, jesen se uvlači u kosti... Ako sad voziš 50.8 na proleće ćeš sigurno ispod 48. Meni je najbrže mereno 47.6 a pre 10 dana sam jedva izvezao 50. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano Octobar 3, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan 47.19 isti dan kad i kolega staza cista ko bebina guza, sunce zarilo i peklo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Octobar 4, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam onda zadovoljan za sve ispod minuta sto budem vozio (godine...) Nisam nikada merio niti mislim da treba..... a i motor nije bas za tu stazu.......... ali dobro dodje malo "oduska" i sto je najgore posle 4-5 krugova sam "lipsao"...kao da sam bio u teretani..... dali je to zbog polozaja na R-u...ili se i drugima to desava??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...