shoe 130 Napisano Septembar 2, 2012 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nismo jos tamo zadnjih vikenda ih nije bilo... Tu i tamo neki padobranci na pon10 min... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano Decembar 4, 2012 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Da li ce biti nesto dok jos nije pao sneg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Decembar 4, 2012 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hladan asfalt, hladne gume, vlaga...mislim da je sezona na Huji završena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano April 16, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neke akcije na Huji posle prvog? Cesto prolazim tamo, a nikako da svratim i da se malo provozam Mogu li sam da platim stazu na pola sata npr? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano April 16, 2013 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim svratiš, ako nema kartinga pitaš i oni te puste da peglaš. Meni nisu ni naplatili prošle godine par krugova. Ako i platiš u pitanju je simbolika u odnosu na druge (prave) staze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano April 16, 2013 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se.... moram malo da se uvozam, napravio sam duugu pauzu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano April 16, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno,hvala na odgovoru. Probacu vec danas ako stignem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano April 16, 2013 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo placali placali smo po 500din, vozis koliko hoces, a cesto bude ajd vozi dok ne izadje neki karting. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano April 16, 2013 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Ajde pa napisi sta si uradio..ima jos zainteresovanih.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano April 16, 2013 Integrisan, 13053 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije kiša, SAMO ODETE NA STAZU I VOZITE!! Subotom i Nedeljom u pauzama izmeđ karting vožnji a po nekad je staza zakupljena. Radnim danom - žive duše. O ceni i ne-ceni ne bih pričao, porazgovarate na licu mesta. Veoma uljudna i prijatetjski nastrojena ekipa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano April 18, 2013 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Evo baš juče sam svratio do Ade. Pitam jel može a oni kažu ajde cepaj. Odvozao tri kruga, hvala lepo, nema na čemu i odoh. Ljudi mnogo fini. E sad staza nije nešto ali je naj bolja raspoloživa i dovoljna za trening. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano April 18, 2013 Integrisan, 13053 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije za te od 3 metra ali za manje i okretnije je dosta dobra. I asfalt je dobar. Sa SV-om čak na jednom mestu i u treću ubacim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano April 18, 2013 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Još sam ja bio BMW-om. Za njega i mene je preiše zatvoreno. Zato sam i vozio samo 3 kruga. Sledeći put idem Yamahicom pa ću valjda malo bolje da sse provedem. Treniram za Navak :moto3: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano April 18, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Hehe ja cu probati danas da odem na pauzi za rucak Velika prednost je sto moze da se dodje i vozi, na Navaku mora covek da se najavi metar dana ranije ili da ceka open track day.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 939 Napisano April 27, 2013 Zainteresovan, 579 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi isao neko sutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano April 27, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi isao neko sutra? Ako planiras sa R1 da se vozikas, mislim da bolje da ne ides. Mnogo je uzano 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 939 Napisano April 27, 2013 Zainteresovan, 579 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne planiram jer nemam R1 Znam kako je bio sam vec. Ne idem da jurim vremena idem da se ,,uvozavam" lagano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano April 28, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Aham, cini mi se da sam video u profilu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Maj 16, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Jel ce da bude neki supermoto trening uskoro ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Maj 17, 2013 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan subota je zauzet ceo dan na huji.... da se niko ne ispali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 939 Napisano Maj 17, 2013 Zainteresovan, 579 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel bišo neko u nedelju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Maj 17, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan subota je zauzet ceo dan na huji.... da se niko ne ispali Hvala na obavestenju posto sam bas sutra hteo da idem ( ubio bih 300 km za dzabe ) posto u nedelju ne mogu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 353 Napisano Maj 17, 2013 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan subota je zauzet ceo dan na huji.... da se niko ne ispali Sta je sutra na huji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Septembar 23, 2013 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Decembar 20, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ce biti jos neka voznja u skorije vreme ? Bas bi prodabao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...