to crank 5359 Napisano Octobar 4, 2011 Integrisan, 13055 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 47.19 isti dan kad i kolega staza cista ko bebina guza, sunce zarilo i peklo Pa ti ga ubi u pojam sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Octobar 4, 2011 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ma on ima trenera i mehanicare 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 984 Napisano Octobar 4, 2011 Zainteresovan, 583 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hoće neko možda sutra na Huju? Ako radi uopšte? Nikad nisam bio a mogao bi malo da poteram svoju kamilicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19210 Napisano Octobar 4, 2011 Integrisan, 8531 postova Prijavi odgovor kao problematičan E, mogao bih ja. javi na p p ako ides... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Octobar 4, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan ma on ima trenera i mehanicare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Octobar 4, 2011 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Octobar 5, 2011 Integrisan, 13055 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam bio a mogao bi malo da poteram svoju kamilicu Šta češ ako joj se svidi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Octobar 6, 2011 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan 47.19 isti dan kad i kolega staza cista ko bebina guza, sunce zarilo i peklo 44.8 na kraju dana. Vec sam bio umoran i nisam mogao da sastavim krug bez greske, ali verujem da sam tog dana vozio i ispod 44.5. Mislim da uz neke korekcije mogu da namlatim do sekundu brze, ali sve ispod toga nije izvodljivo sa ovim gumama sto imam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 984 Napisano Octobar 6, 2011 Zainteresovan, 583 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam bio a mogao bi malo da poteram svoju kamilicu Šta češ ako joj se svidi? Ma lako ću s njom. Šta ću ako se meni svidi? (a svidelo mi se) Bili danas Severian i ja, sjajno vreme, ubili smo oko stotinak kilometara iz tri dela. Preporučujem svima da probaju osećaj je fenomenalan! Evo i sličica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19210 Napisano Octobar 7, 2011 Integrisan, 8531 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo... al' priznaj ljudima ko je bio brži onoliko... Inače, jeste da mi vozimo kamile, al' brate gde vozite 44s, respect To mi deluje SVEMIRSKI brzo. Mi smo na levom krugu nesto iznad 49s (na desnom krugu oko 51s)... Mozda tu, uz veci rizik i bolje gume (ove su na samom kraju, presle preko 16k), imam nekih 1-2s, ali preko toga ... Moramo da vam se nakacimo jednom i krademo zanat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2110 Napisano Octobar 7, 2011 Skuteras, 3708 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pusti Makija, on je sari trkac. Ceo zivot vata krivine po vrletima Vojvodine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 984 Napisano Octobar 17, 2011 Zainteresovan, 583 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi išao neko u četvrtak? Najavljuju preko 20 stepeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Novembar 30, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko da li ce raditi huja za vikend ako bude lepo vreme? bio sam prosle nedelje u sred (toplog) dana, ali je bilo zatvoreno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano Decembar 4, 2011 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas, međutim ulaz na stazu blokiran lancem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Decembar 5, 2011 Integrisan, 13055 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se ja razumem staze zimi ne rade pošto nema dovoljno interesovanja da bi se držale otvorene. Treba neko da sedi tu po ceo dan da bi pustio troje - četvoro nedeljno da se voze. Još treba i da čisti od lišća i ko zna čega. Mislim da je poželjan metod da se skupi grup(ic)a zainteresovanih pa da se javi gazdi da pošalje potrčka da otvori i pokupi rice. Ovako će jedan po jedan da ide tamo i da ljubi vrata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Maj 8, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Asfaltiran je put do staze! Cena i dalje 500 din za ceo dan. Daleko je 10. jun. Neko zainteresovan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sicma 32 Napisano Maj 8, 2012 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Asfaltiran je put do staze! Cena i dalje 500 din za ceo dan. Daleko je 10. jun. Neko zainteresovan? Ja bih bio, ako nadjem vremena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Maj 8, 2012 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Asfaltiran je put do staze! Cena i dalje 500 din za ceo dan. Daleko je 10. jun. Neko zainteresovan? subota,nedelja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Maj 8, 2012 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan obracun twinova! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Maj 8, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju loše vreme. Onda u subotu u 11h Ada Huja Track Day! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Maj 8, 2012 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan a ne,sa mrdjanom ce neko drugi da se obracunava eto me verovatno u subotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Maj 9, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi javio čovek da su kartingaši rezervisali stazu u subotu od 10h-14h, pa posle mogu motoristi. Ja sam dole u 14:30h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WEZ 58 Napisano Maj 9, 2012 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Amsterdam Motocikl: SUZUKI gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan 14.30 mi je malo rano. Nadam se da ćete ostati bar do 16, 17h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Maj 9, 2012 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan Smrt kartingašima! UUUAAA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Maj 13, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Juče je bilo preko 10 motora. Super vožnja i druženje. Evo snimka jednog kruga. http://www.youtube.com/watch?v=LW79orkX2gc 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...