bludni_sin 2 Napisano Februar 24, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Danas je svecano stigla, i to bas u ovoj sari! Vozio malo danas sa njom i prezadovoljan sam. Sutra cu da vozim ceo dan, malo je istestiram na buku vetar, brzinu... pa javljam utiske. Uostalom sta ima ja da je testiram, pa SHOEI je to! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Februar 25, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan S - H - O - E - I, hm, kako cudno pisu rec ARAI ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Februar 25, 2008 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan jesi pogodio veličinu ??? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Februar 25, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je zaje8ana ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Februar 25, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Lepšu kacigu odavno nisam video...A cena? (ako nije tajna) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Februar 25, 2008 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupih xr1000 Relic i imam utisak da mi je malcice veca. Probao sam M i mala mi je bila, pa uzeh L i kanda mi je malo veca. Desava mi se pri vecim brzinama da se kao podize sa glave, sto ne ocekujem od kacige iz tog cenovnog ranga... Probacu sa whisper stripe-om i eventualno da kupim drugu unutrasnjost (bar onaj deo za obraze). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 25, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Danas je svecano stigla, i to bas u ovoj sari! Jel su to japanci ostali bez inspiracije?! Ovo je moja: Da ih vidim sa 3 metra, ne bih primetio razliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Februar 25, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Februar 25, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari. Kostala je 480 evAra. Pablo, ja mislim da je to zato sto je tvoja radjena po drugom kalupu - "kragujevachkom"! ;D ;D ;D Salim se naravno. Meni je ova taman. Prijanja k'o dupe na tutu! Djuro, ja sam hteo Diabolic II, al' je nije bilo. Onda za malo da kupim tu kao tvoju i vidim da je sa jedne strane crvena sara, a sa druge plavo-zuta, to mi se ne svidi i onda mi ova zapadne za oko. I odusevi se kako izgleda uzivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Februar 25, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan jesi pogodio veličinu ??? ;D ;D Zamisli L mi odgavara samo tako! KAo da sam znao pa sam L porucio! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Februar 25, 2008 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan ko nema xr 1000 da mu crkne televizor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Februar 25, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan A ja nemam ni televizor 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Februar 25, 2008 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan A ja nemam ni televizor 8) zato imaš monitor ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shomy 2 Napisano Februar 26, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da kupim ovu kacigu ??? Da mi ne bi rikno televizor... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Februar 27, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da kupim ovu kacigu ??? Da mi ne bi rikno televizor... :D Ja sam je narucio iz Louis-a. Imas i u Yamaha Rodic, ali su tamo sumanuto-vrtoglave cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Februar 27, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nisu nešto pretjerano različite koliko sam primjetio - neka šarena XR1000 je 37000 dinara (445 eura, po današnjem kursu), a u Louisu je: SHOEI XR1000 RELIC = 479, odnosno 339 eura (kao Pablo-va, ima samo S veličina na stanju) SHOEI XR1000 (obična, crna) = 379 eura SHOEI XR1000 ARTIFACT = 479 eura SHOEI XR1000 FAB = 479 eura SHOEI XR1000 DIABOLIC REVELATION = 479 eura SHOEI XR1000 ROGUE = 479 eura SHOEI XR1000 JOUST = 479 eura SHOEI XR1000 CRYPTIC = 479 eura SHOEI XR1000 DIABOLIC ZERO = 479 eura SHOEI XR1000 DIABOLIC III = 479 eura SHOEI XR1000 MIYU = 479 eura SHOEI XR1000 CUTLASS = 479 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shomy 2 Napisano April 2, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja juce usao u klub XR-1000 !!! :D Kaciga je extra udobna, bio sam u Louisu u Bechu i probao sam sigurno 10 razlicitih modela kaciga i XR-1000 mi je ubedljivo najudobnija... Stvarno sam zadovoljan... Ja sam uzeo model Rogue TC-6 za 2008. godinu... Sad mi je televizor siguran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano April 3, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan I moj televizor miran, kupio sam i ja XR-1000 i BOLE ME BRIGE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 3, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je XR1000 sto se tice buke? Za koji tip motora je pogodnija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shomy 2 Napisano April 3, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je XR1000 sto se tice buke? Za koji tip motora je pogodnija? Ja vozim Yamahu FZ6 Naked i nisam imao problema sa bukom... Kada spustim vizir skroz, prilicno je tiha... Mada, vozio sam sa novom kacigom samo sat vremena pa i nemam neko veliko iskustvo, neznam kakva je na otvorenom putu pri malo vecoj brzini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano April 3, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je XR1000 sto se tice buke? Za koji tip motora je pogodnija? Ja sam jako zadovoljan. Vozio je pre neki dan pri nesto iznad 200km/h na auto putu na oba Stromu i BMW GS-u meni je odlichna. voleo bih da je uporedim sa Arai-em pa kad uradim javljam. Inache moja je ona narandzasta Picote pajac http://www.mcleodaccess.com.au/CA2571B700161270/All/8A4E160484666FEBCA25726700157AC4/$file/shoei-xr1000-picotte3-tc6-fr.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano April 3, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je XR1000 sto se tice buke? Za koji tip motora je pogodnija? Na R-u, na 230km/h prilicno tiha i vrlo aerodinamicna... naravno lezao sam na rezervoaru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano April 3, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Kakva vam je XR1000 sto se tice magljenja, pri malim brzinama? Ja sam nosio podkapu prije neki dan i jako mi je maglila, mada je bilo malo hladnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano April 4, 2008 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan bez pin lock-a ne ide.. moraš da ga staviš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 4, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja skontao, postoji samo jedno pravilo: kaciga koja ima dobru ventilaciju (ili lose dihtuje vizir) ne magli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...