drmilan_ 5409 Napisano Jul 13, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 56 minutes ago, lesidente said: http://www.polovniautomobili.com/motori/18405316/honda-cb-600-hornet-ch Ova honda deljuje korektno. Da i ovu smo gledali. Ovo je kod nas u Subotici, kod Dekija nema greske sa motorima. Stvarno su erste klase svi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lesidente 48 Napisano Jul 13, 2021 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mog horneta kupio kod njega,i nema greske. Korektan je skroz i ima dosta motora,i svi su korektni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 147 Napisano Jul 26, 2021 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko problema oko pregrevanja rezervoara i ako da kako to resiti? Skuvala mi se jaja vec 3x Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1732 Napisano Jul 27, 2021 Drug član, 825 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je fabricko sediste (polozaj je takav da te navlaci na rezervoar) probaj da zamenis nekim Bobanovim koje ce malo da promeni polozaj sedenja i da te ne baca toliko na rezervoar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lesidente 48 Napisano Jul 27, 2021 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zbog toga radio sediste,previse nabija na rezervoar...i to me je opasno nerviralo. Elem,koje ulje sipate u hornete i koju gradaciju? Ja sam sipao Motul 7100 10w40 i cini mi se kao da ovim paklenim vrucinama je malo menjac tvrdji. Samo u pri saltanju iz prve u drugu. A tokom nocne voznje,kad zahladni radi perfektno,kao u sir ulazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15483 Napisano Jul 27, 2021 Ne silazi, 1169 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Posle sedam godina sipanja Motul 5100 10W40 prešao sam na Ipone 4000RS 10W40 i mogu da kažem da je menjač neuporedivo bolji u svim uslovima. I po hladnom i po toplom i kad grmi i kad seva. Rano je posle 1000 km da kažem nešto više, ali za sada sam zadovoljan. Proveriću potrošnju pošto je sa Motulom skoro nije ni bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lesidente 48 Napisano Jul 27, 2021 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa generalno ako nije trosio Motul nece ni Ipon,to su bar moja iskustva,kad trosi on trosi sta god da sipas. U Suzukija sta god da sam sipao on je bio zedan,dok sa Hondom nemam tih problema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 147 Napisano Jul 29, 2021 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan On 7/27/2021 at 4:23 PM, lesidente said: Ja sam zbog toga radio sediste,previse nabija na rezervoar...i to me je opasno nerviralo. Elem,koje ulje sipate u hornete i koju gradaciju? Ja sam sipao Motul 7100 10w40 i cini mi se kao da ovim paklenim vrucinama je malo menjac tvrdji. Samo u pri saltanju iz prve u drugu. A tokom nocne voznje,kad zahladni radi perfektno,kao u sir ulazi. Hvala, sediste je u planu Ja sam sipao Motul 5100 10/40. Drugar je to sipao u Hornet 600 9godina i nikad problema. Kod svih motora se opredelim uglavnom za jedno ulje i ne menjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12532 Napisano Jul 29, 2021 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 5100 nije loše ulje, ali nije toliko dobro koliko košta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 147 Napisano Jul 29, 2021 (promenjeno) FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan U SV sam sipao Bardal po preporuci Bokilica i dobro je bilo, Kad smo otvarali masinu, sve bilo tip top. Gledao sam i za Horneta ENeos i sta ja znam jos, sve je skoro pa duplo jeftinije pa verovatno i do duplo losije. Mada mi se svidja ova konstatacija @Due za Ipone... Promenio Jul 29, 2021 član LiMa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15483 Napisano Jul 29, 2021 Ne silazi, 1169 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ipone je Motul za siromašne, ista kuća ih proizvodi. A od Motula sam odustao zbog toga što mi je čovek kod koga sam godinama kupovao ulje i filtere rekao da ga više ne drži zbog falsifikata i da je imao pritužbi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lesidente 48 Napisano Jul 29, 2021 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan E vidis a ja nisam namerno sipao Ipon zbog menjaca bas...kad sam kupio motor, sipao Ipon R4000 10w40,i sve je bilo ok,na pocetku sezone sam ponovo sipao isto ulje istu gradaciju i nisam bio zadovoljan konkretno sa menjacem. Posle 500km sam ga zamenio sa Motul 7100 10w40 i menjac je opet kako treba. E sad,nista mi nije jasno,al dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16537 Napisano Jul 29, 2021 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ipone, najlosije ulje koje sam sipao u motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 957 Napisano Jul 29, 2021 Sindikat Samostalni Jahač, 360 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan U Teneri bio Motul -gradska vožnja letnja menjač haos,pa probao Ipone još gore,na kraju po preporuci Motorex,i pokazao se ponajbolje . U VFR Silkolene Comp 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lesidente 48 Napisano Jul 29, 2021 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam cuo za Motorex da je vrh,al ovde kod mn niko nema na stanju i jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaD 58 Napisano Jul 31, 2021 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Posto nemam dovoljno postova da okacim oglas, kacim ovde. Prodajem Horneta 2005 godiste. Ima ulaganja u potrosne materijale: Plocice, lanac, lancanici. Gume stavljene polovne Michelin Pilot Road 4 sredinom sezone. Servis odradjen pocetkom sezone. Svakako bi motor trebalo pogledati i rad sam da spustim cenu za sve sto treba da se odradi. Prodajem ga sa nosacem kofera, bez ploce i kofera. Cen 2500 za forum ide to dole lepo http://www.polovniautomobili.com/motori/18454343/honda-hornet Prodaja nije bas hitna, cena kao sto rekoh podlozna promeni. Zamena mi ne igra jer je vec pikiran novi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lesidente 48 Napisano Jul 31, 2021 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Je l pase taj nosac kofera za hornet 900? Ako pase ja sam zinteresovan,naravno ako hoces posebno da prodas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaD 58 Napisano Jul 31, 2021 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran da pase ali svakako ga ne bih posebno prodavao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lesidente 48 Napisano Jul 31, 2021 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ok,pitam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaD 58 Napisano Jul 31, 2021 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Oprosti ako si me pogresno razumeo, nisam imao zle namere komentarom nego sam u zurbi pisao. Pozdrav drugar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lesidente 48 Napisano Avgust 3, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Taman posla,ne zameram na odgovoru,nema ljutnje. Pozdrav Promenio Avgust 3, 2021 član lesidente Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z750SA 42 Napisano Avgust 3, 2021 U prolazu, 84 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: 599 Prijavi odgovor kao problematičan Je l pase taj nosac kofera za hornet 900? Ako pase ja sam zinteresovan,naravno ako hoces posebno da prodas.Ne, 900 ima malo sire rail-ove nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z750SA 42 Napisano Avgust 3, 2021 U prolazu, 84 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: 599 Prijavi odgovor kao problematičan Je l pase taj nosac kofera za hornet 900? Ako pase ja sam zinteresovan,naravno ako hoces posebno da prodas.Ne, 900 ima malo sire rail-ove nazad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 147 Napisano Avgust 8, 2021 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan On 7/31/2021 at 6:02 PM, NikolaD said: Posto nemam dovoljno postova da okacim oglas, kacim ovde. Prodajem Horneta 2005 godiste. Ima ulaganja u potrosne materijale: Plocice, lanac, lancanici. Gume stavljene polovne Michelin Pilot Road 4 sredinom sezone. Servis odradjen pocetkom sezone. Svakako bi motor trebalo pogledati i rad sam da spustim cenu za sve sto treba da se odradi. Prodajem ga sa nosacem kofera, bez ploce i kofera. Cen 2500 za forum ide to dole lepo http://www.polovniautomobili.com/motori/18454343/honda-hornet Prodaja nije bas hitna, cena kao sto rekoh podlozna promeni. Zamena mi ne igra jer je vec pikiran novi motor Dobar motor, preporuka. Best buy za ove novce, oglasi puni nerealnih cena. Brat prelazi na Touring 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jazznrolla 5 Napisano Novembar 2, 2021 U prolazu, 6 postova Lokacija: NS, BG, NI Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ljudi. Ako nije protiv pravila objava, evo, i ja se rastajem od svog Horneta 600, pa se javite ako vas zanima. U vezi sa češće postavljenim pitanjima: nije prva boja, kupio sam ga u ovoj sa sve nalepnicama, a one se mogu skinuti. Od nužnih ulaganja nema ništa a zadnji kočioni disk bi bio prvi na redu za redovnu zamenu. Potrošnju goriva procenjujem na oko 6l na 100km. Držač za kofer i slajdere je po meri napravio kolega u Nišu. Honda Hornet 600 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda Hornet 600, 2000. godište, Naked, vozilo prešlo 54000 km, Beograd. Cena 1.850 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...