Vanja ^.* 7 Napisano Decembar 14, 2014 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,Razmisljao sam izmedju ova dva motora: Sachs x-road 125 (2009 4T) Yamaha Tdr 125 (2002 2T) Ovako posto su izmedju ova dva motora razlike OGROMNE,ovaj 2t ovaj 4T ovaj Japanac,ovaj Nemac-Kinez......da n duzim,vi to bolje znate.. Ovako: Meni treba motor za nocne voznjice,po gradu,a bogami po nekad i do susednog grada (15-30km u jednom pravcu) a posto iskustva sa motorima imam samo par desetina sati na skuteru,znaci da sam totalni pocetnik. Sta vi mislite da je bolje za moje potrebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Decembar 14, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno 4t masina. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja ^.* 7 Napisano Decembar 14, 2014 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno 4t masina. iako se ne zna da li je nemac,dal' kinez? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Decembar 14, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Kinez je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja ^.* 7 Napisano Decembar 14, 2014 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Kinez je a kakve veze ima sa nemackom,i kad vec znas o tom motoru,reci mi kakav je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 14, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/105836-honda-varadero-125-2001-godiste/page__gopid__1697353#entry1697353 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja ^.* 7 Napisano Decembar 14, 2014 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbiker...53#entry1697353 i njega sam razmatrao u kominaciji,ali spao sam na Yamahu ili Sachs iz razloga,tacnije svacijeg problema,Novca,na raspolaganju su mi 800e,samo iz tog razloga.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1737 Napisano Decembar 14, 2014 Drug član, 1479 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/104290-qingqi-qm-125-gy-b-sprint-pulser/page__p__1665890__fromsearch__1#entry1665890 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja ^.* 7 Napisano Decembar 14, 2014 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbiker..._1#entry1665890 hvala vam svima ljudi na ponudama,ali ja sam napisao da se dvoumim izmedju TDR-a i Xroad-a.. znaci pisite mi iskustva i preporuke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4909 Napisano Decembar 14, 2014 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao Xroad i mogu da ga preporučim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja ^.* 7 Napisano Decembar 14, 2014 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan hvala na preporuci,poslao sam ti pm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja ^.* 7 Napisano Decembar 14, 2014 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Evo gledam sad u oglasima,co'ek trazi 900eura,lepo izgleda na slikama,sve utegnut,tip top,ali kilometraza mu je 22000km,jel to mnogo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Decembar 14, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan moj glas za x road, ako je spalo na ova 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Decembar 15, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj predlog ti je: koje je od ova dva sranja manje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 15, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Uvek bih uzeo pre 4t nego 2t sr*nje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja ^.* 7 Napisano Decembar 15, 2014 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan moj glas za x road, ako je spalo na ova 2 a koji bi mi ti predlozio da uzmem :125ccm3,NE SME DA BUDE SPORTAK,do 800evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 15, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam kako moze da postoji dilema izmedju kineza i japanca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja ^.* 7 Napisano Decembar 15, 2014 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam kako moze da postoji dilema izmedju kineza i japanca covek se kune da nije kinez,vec nemac,da je uvezen iz nemacke uz sve papire,u kojoj pise da je proizveden u nemackog.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Decembar 15, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde je vise u pitanju prakticnost nego marka. Vozikanje po gradu je mnogo lakse sa 4t masinom nego sa cvajom, pogotovo za početnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Decembar 15, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Furam cvaju i ispod 7000 obrtaja zaboravi na ubrzavanje, striktno održavanje brzine 50 kmh. Kada predje 7 iljada za sekund je bliže 10 iljada i traži menjanje brzine. Dakle balet. Ali kad se uvežba..leti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 15, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam bio klinac svi smo vozili cvaje, za drugo nismo ni znali. I nije nam bio problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja ^.* 7 Napisano Decembar 15, 2014 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan dakle? konkretnog predloga nema?,mozete da date i vi neki predlog,sta god,samo da ne bude vise od 800e,i da ne buse sportak,125cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Decembar 15, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan moj glas za x road, ako je spalo na ova 2 a koji bi mi ti predlozio da uzmem :125ccm3,NE SME DA BUDE SPORTAK,do 800evra. Ja sam bas merkao za po gradu da eventualno pazarim suzuki dr 125 http://www.polovniautomobili.com/oglas5516597/suzuki_dr_125_se/ , a evo i nas kolega i doktor za motore bokilic prodaje prelepu hondicu http://www.kupujemprodajem.com/honda-nx-125-17793095-oglas.htm?filter_id=21369128 tako da oba ova motora su za sasch daleko iznad po kvalitetu, a opet su 4t sto znaci pouzdanija masina koja trazi manje paznje, i ima minimum 2 puta manju potrosnju od 2t motora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Decembar 16, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti preporucujem. Hondicu. Em sto je bokilic majstor svog zanata, em sto je Honda u pitanju. win-win kombinacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Decembar 16, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Sachs bi trebalo da je austijanac, a xroad da je kinez, sto opet ne bi trebalo da bude neka mnogo velika mana. Ali i ja bih svakako uzeo pre ovaj TS ili bokilicevu hondu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...