Gile_Extremeboy 7918 Napisano Decembar 13, 2014 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki je pripremio zanimljiv cruiser za 2015god VulcanS, upopunjujuci rupu ulazne srednje klase koja je zavladala nakon prestanka prodaje EN500. Masina je vodeno hladjeni paralelni twin od 649ccm preueta sa Versysa, cena u Americi ce bbiti 6.999$, tako da ce kd nas najverovatnije kostati oko 6000eura. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Decembar 13, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12545 Napisano Decembar 13, 2014 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki koristi stari recept izuzetno uspesne game modela srednje klase. Nekada GPZ500S, ER5, KLE500 i EN500 danas ER6F, ER6N, Versys i Vulcan 650S. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Decembar 13, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Lep da je*e oca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Decembar 13, 2014 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan tako da ce kod nas najverovatnije kostati oko 6000eura. Kod nas će koštati oko 6343 eura, a sa ABS-om oko 6721 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 14, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Cim sam ga video odma mi je zapao za oko. Stvarno lepo izgleda. Koliko ja vidim skoro sve mu je sa er6n-a starije generacija, ram motor, ( malo je drugacije uradjen sa spoljasnje strane motor, unutra bi trebalo da je isti ) Cajgeri mislim da su im isti takodje . Nije skup za kruzera, a i stvarno dobro izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 14, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem da kawa i dalje ima istu politiku. Jedan isti agregat u 5 totalno razlicitih motora. U ovome je morao biti neki V2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 14, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je to agregat, mada iskreno i mene cudi da nisu ubacili V masinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 262 Napisano Decembar 14, 2014 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan kawa nastavlja da impresionira.....sjajno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Decembar 14, 2014 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem da kawa i dalje ima istu politiku. Jedan isti agregat u 5 totalno razlicitih motora. U ovome je morao biti neki V2 Pa to rade manje vise svi prozivodjaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12545 Napisano Decembar 14, 2014 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to dobro, ja samo ne znam zasto Kawasaki nikada nije koristio V twin iz Vulcana 750 za neki enduro/touring ili roadster. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 14, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan @stile ja ne znam jos ni jednog proizvodjaca sem kave da je gurnuo isti agregat u sport-turer(gpz) , naked (er5), soft enduro ili sta je vec(kle) i kao vrhunac u kruzer ili coper ili kako god nazvali (en500). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Decembar 14, 2014 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan @stile ja ne znam jos ni jednog proizvodjaca sem kave da je gurnuo isti agregat u sport-turer(gpz) , naked (er5), soft enduro ili sta je vec(kle) i kao vrhunac u kruzer ili coper ili kako god nazvali (en500). Znam ja jednog proizvođača koji odavno gura isti boxer agregat u sport-tourer (RS), naked ( R), tourer (RT), maxi-enduro (GS) i cruiser ( C). A pri tom Kawa bar ima olakšavajuću okolnost da to radi sa niskobudžetnim modelima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Decembar 14, 2014 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan @stile ja ne znam jos ni jednog proizvodjaca sem kave da je gurnuo isti agregat u sport-turer(gpz) , naked (er5), soft enduro ili sta je vec(kle) i kao vrhunac u kruzer ili coper ili kako god nazvali (en500). honda je napravila celu paletu nc750x pa integra pa nc750s pa neki ctx700 i ima jos nesto sto ne znam kako se zove ....isti k.. drugo pakovanje yamaha je sada naked mt09 prepakovala u neku street verziju i sada je izasao i neki tourer iz njega koji je isto lep kawasaki si sam rekao a za BMW je kolega malo pre rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Decembar 14, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Kawin odgovor je spakovati proveren agregat i ram u različita pakovanja i privući sve one ljude kojima se ne sviđa drugi model. Dakle sa jednom pričom se pokriva veliki segment tržišta po niskoj ceni . Po meni vrhunska odluka i strategija. Primera radi meni je versys ok i N i F ali nisam nesto oduševljen , dok mi je ovaj model prelep recimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Decembar 15, 2014 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Steta je samo sto su kasnili tolike godine sa ovom verzijom, meni je takodje bolji od n,f ver. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FireFighter911 12 Napisano Februar 6, 2015 U prolazu, 30 postova Lokacija: I.Sarajevo Motocikl: Honda VT500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 14, 2015 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano Jul 5, 2015 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan XL 600V Transalp, VT600 C Shadow , NTV 600 Revere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano Jul 5, 2015 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Kupio ga moj komsija, beli, prelep !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...