Nadalina 883 Napisano Decembar 10, 2014 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunski!!! Puno pozdrava iz Kine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Decembar 10, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Decembar 11, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Prosto mi je zao sto vam je kisa prekinula odmor U svakom slucaju kompletan putopis sam procitao u komadu. Naravno, ocijena je kao i uvijek za tvoje pisanje najbolja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jama1100 10 Napisano Decembar 11, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Slo Prijavi odgovor kao problematičan Pročitao u jednom dahu.Navukao si me,da i ja sa ženom obiđem Mljet jer se več neko vreme spremam,da ga posjetim.Sve u svemu odličan putopis.Imam i jedno pitanje jer si bio sa nama kad smo posjetili jezera Bugarske? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Decembar 12, 2014 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan veoma lepo je kad citas ovaj putopis, procitah ga iz cuga, ali nebih voleo da sam bio na vasem mestu po onoj kisi, sa opremom koju ste poneli za kisu to je samoubistvo, dobro je da ste preziveli i da nadamo se nece ostati nekih zdravsvenih posledica kao ono reuma itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 262 Napisano Decembar 16, 2014 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan sjajan putopis,uživao sam čitajući ga.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eka 47 Napisano Decembar 17, 2014 U prolazu, 58 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan putopis. Ono sto Tvojim putopisima darujes citaocu je potpuna iskrenost koju kad poskropis tvojim zacinima uvek ima sarma ,, i sa kisom i bez kise,, U opisanim predelima sam licno boravio, pre tri godine,sredinom Jula,ali smo ostrvo obilazili jedrilicom i od dest dana tri su bila suncana...Ipak...Predivno ostrvo. Srecna godisnjica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Decembar 18, 2014 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Odličan putopis, kao i uvek... Obradujem se kada pročitam... Furious Panda... Znam da slede novi predeli, lep i lagan stil pisanja, jednom rečju... uživanje... Veliki pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4246 Napisano Decembar 18, 2014 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Mrzim zimu...Ali evo,ovih dana forum je bogat za nekoliko divnih putopisa. Stvarno uzivam citajuci. Ne mogu zbog posla da procitam u jednom dahu,ali evo, cim sam imao vremena brze-bolje sam ulazio na forum da iscitam nove dogodovstine. Stvarno sam uzivao. Svidja mi se i nacin pisanja i fotografije... Ipak,postoje delovi koje necu pokazati mojoj gospodji.Ono iskustvo sa bubama sigurno ni jedna nasa lepsa polovina ne bi zelela da dozivi... Jedva cekam prolece da proteram mog bavarca bar kroz deo ovih predela. Pozdravljam ta Panda. Pozdravi suprugu i zelim vam da jos puno godina krstarite zajedno. See somewhere on the road... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dziber 11 Napisano Decembar 18, 2014 U prolazu, 14 postova Lokacija: B.Palanka Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis lak za citanje zanimljiv stil pisanja koji lose putovanje pretvori u lepu avanturu.Nadam se da se vise nece ponoviti ovako kisna godina koja je mnogima zagorcala putovanja.Zeljno ocekujemo sledece Vase putovanje, sad imas pravu makinu za putovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Januar 10, 2015 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam reči , oduševljen u svakom pogledu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledu 138 Napisano Januar 18, 2015 U prolazu, 77 postova Lokacija: Crveni Krst Prijavi odgovor kao problematičan Sa uzivanjem procitah, iznervirah se malo zbog te kise sto vas snasla i nesto mi zafalilo kod Dubrovnika niste spomenuli tamosnji nas i njihov uobicejeni problem parkiranja motora zbog tablica, tablice su Bugarske pa je uzivanje na opste zadovoljstvo klizilo kao vino. Hvala i u moje ime sto putovanje podeliste sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cusa 0 Napisano Januar 18, 2015 U prolazu, 14 postova Lokacija: VOZDOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast odlican putopis sa zeljom da sledeci bude malo suvlji. :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Novembar 26, 2015 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan U iščekivanju nove ponovo sam pročitao "lektiru" . Ajde Panda piši nešto novo, makar o putu od kuće do posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Novembar 26, 2015 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo,jako lep putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Decembar 10, 2015 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan A šta drugo očekivati od Pande, svaka čast MAJSTORE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Decembar 10, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis, uz pregrst prelepih slika! Kada citam ovako lepo srocene i predstavljene putopise odmah mi u stomaku proradi zelja za putovanjem.... Zao mi je sto ste imali usranu kisu non stop, ali ta 2014ta je stvarno ostala u secanju kao godina sa nenormalno puno kise... Uuuhhh gde putovati, gde, kuda, kad ce vec vise lepo vreme.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 707 Napisano Decembar 19, 2015 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Majstore, svaka čast na ovako dobrom putopisu. Uživao sam čitajući ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Avgust 14, 2020 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Procitao iz cuga i kao uvek divio se Pandinim avanturama. Kisa i motor su nekako nerazdvojni. Sto pre shvatis pre ces uzivati u voznji Nevolim je ni ja ali sta je tu je. Svako duze putovanje ne moze bez kise. Pozdrav . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjka 37 Napisano Avgust 15, 2020 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd/Toronto Motocikl: TDM 900, BMW R1150 RS, BMW R1200 ST, AT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan EEEEEEEEE moj Panda, kilo DOMACICE plus litra mleka, more, zrikavci i miris chetinara. Tako sam ja provodio 5 leta na magicnom ostrvu Silba. To je bilo doba "bezbriznog" odrastanja i letovanja. Ako nekog zanima nedirnuti raj, pogledajte malo Silbu i idite da uzivate. WARNING tamo ima samo jedna ulica, nema kola i nemozes da se izgubis. EXTRA PUTOPIS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 372 Napisano Avgust 15, 2020 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 103 Napisano Avgust 15, 2020 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Uh, procitah sa apetitom. Majstorski! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Avgust 15, 2020 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vanvremenski! Zaista se cita u jednom dahu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkmoon 41 Napisano Septembar 26, 2020 U prolazu, 97 postova Lokacija: Beograd Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan @Furious Panda Obožavam tvoje putopise! Čitam ponovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Septembar 27, 2020 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Pando, otkrivam tvoje putopise i uživam.. Citam naglas pa ovo postaje kućevni doživljav.. Pozdrav! Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...