alexanto 4715 Napisano Januar 22, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bi da te draga uštroji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Januar 22, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan U poslednji čas... 01. Satelis i Maki + mamin sin, ljubi ga majka (sto bi Zika reko) 02. alexanto + Biki + copy i paste tj sinovi 03. Mića Žabalj 04. Kuzma63 (sam ki lis' na vetru) 05. Đura, pitaću gđu ali mislim da će u tom periodu biti prevelika za transport 06. Fanky, bez gospodje 07. Trajkovici 08. Pantici bez sitnu decu 09. Carlito & Nale domaćica 10. SuperPOP & SuperMice 11. Alexa sa Ivanom.. standardno + jos dvojica 12. bugiman free (+ paint ball) 13. DaliborBP i devojka 14 .bracabgd 15. Mishke + Marina + Mirjana 16. burgman75 & sale 17. Zeka Peka i drugari...... 2 mesta..... 18. sasha i Vesna + 3 slobodna mesta na zadnjem sedištu (ako nekom treba prevoz) 19. Melinda (tentativno) - iskoristila bih ponudu Sashe i Vesne za prevoz. Hvala :-) 20. matori ( ili sam motorEm ili s ženom kolima al ti Sale računaj tri osobe za klopu u svakom slučaju ) 21. motor_chica 22. motor_che 23. drajkula 24. mivan 25. NeCi 99%... 26. Miki Geopolis + ženica 27. DraganNS + wife 28. el_kaimano 29. Boban Sivac 30. Gagi74 + Jeca 31. spiritwalker 32. Vlada beverly + žena mu 33 Zajko 34.Culle SSTM sa cicama koje su vec na spisku :D 35. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15797 Napisano Januar 22, 2015 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Imam dva slobodna mesta u kolima, krecem iz BG-a (MML). Ne idem na pain(t) ball, tj. krecem malo kasnije. Kome treba prevoz, neka se javi. Gagi i Zajec ne ide na paint, pa se cujte! .......ne zaboravimo kolegu mivana Kod mene takodje ima jedno mesto, s'tim sto krecem ujutru oko 10h 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Januar 22, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, molim Vas da do petka u podne se dodate na spisak jer do tada moram javiti u restoran koliko porcija hrane da se spremi. Ne bih da se brukamo sa malo hrane Samo ću napisati da će ovo biti ubedljivo najbrojnije zimsko MAXI druženje DakleM, petak do 12:00 da budete sigurni u svoju porciju može i posle toga al' za klopu ne mogu da garantujem... Pogotovo kad se ljuti ratnici vrate sa "šorke" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Januar 22, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A kolike su te porcije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Januar 22, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan MAXI Gladna godino... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Januar 22, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja to pitam zbog Đure, nešto mi je ješan u poslednje vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Januar 23, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 01. Satelis i Maki + mamin sin, ljubi ga majka (sto bi Zika reko) 02. alexanto + Biki + copy i paste tj sinovi 03. Mića Žabalj 04. Kuzma63 (sam ki lis' na vetru) 05. Đura, pitaću gđu ali mislim da će u tom periodu biti prevelika za transport 06. Fanky, bez gospodje 07. Trajkovici 08. Pantici bez sitnu decu 09. Carlito & Nale domaćica 10. SuperPOP 11. Alexa sa Ivanom.. standardno + jos dvojica 12. bugiman free (+ paint ball) 13. DaliborBP i devojka 14 .bracabgd 15. Mishke + Marina + Mirjana 16. burgman75 & sale 17. Zeka Peka i drugari...... 2 mesta..... 18. sasha i Vesna + 3 slobodna mesta na zadnjem sedištu (ako nekom treba prevoz) 19. Melinda (tentativno) - iskoristila bih ponudu Sashe i Vesne za prevoz. Hvala :-) 20. matori ( ili sam motorEm ili s ženom kolima al ti Sale računaj tri osobe za klopu u svakom slučaju ) 21. motor_chica 22. motor_che 23. drajkula 24. mivan 25. NeCi 99%... 26. Miki Geopolis + ženica 27. DraganNS + wife 28. el_kaimano 29. Boban Sivac 30. Gagi74 + Jeca 31. spiritwalker 32. Vlada beverly + žena mu 33 Zajko 34 .Culle SSTM sa cicama koje su vec na spisku :D 35. Boriša 36. Ajmo ljudi još malo pa nestalo za sad 54 učesnika bez sitne dece a ima naznaka da će biti dobranog "pojačanja" iz uprave BJB-a Što se tiče "šorke" tj paintballa imamo za sada 23 učesnika i "ratnog izveštača" POP-a sa štakama pa ko ne mož' da pogodi protivnika može da vežba na PRESS momku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Januar 23, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan 01. Satelis i Maki + mamin sin, ljubi ga majka (sto bi Zika reko) 02. alexanto + Biki + copy i paste tj sinovi 03. Mića Žabalj 04. Kuzma63 (sam ki lis' na vetru) 05. Đura, pitaću gđu ali mislim da će u tom periodu biti prevelika za transport 06. Fanky, bez gospodje 07. Trajkovici 08. Pantici bez sitnu decu 09. Carlito & Nale domaćica 10. SuperPOP 11. Alexa sa Ivanom.. standardno + jos dvojica 12. bugiman free (+ paint ball) 13. DaliborBP i devojka 14 .bracabgd 15. Mishke + Marina + Mirjana 16. burgman75 & sale 17. Zeka Peka i drugari...... 2 mesta..... 18. sasha i Vesna + 3 slobodna mesta na zadnjem sedištu (ako nekom treba prevoz) 19. Melinda (tentativno) - iskoristila bih ponudu Sashe i Vesne za prevoz. Hvala :-) 20. matori ( ili sam motorEm ili s ženom kolima al ti Sale računaj tri osobe za klopu u svakom slučaju ) 21. motor_chica 22. motor_che 23. drajkula 24. mivan 25. NeCi 99%... 26. Miki Geopolis + ženica 27. DraganNS + wife 28. el_kaimano 29. Boban Sivac 30. Gagi74 + Jeca 31. spiritwalker 32. Vlada beverly + žena mu 33 Zajko 34 .Culle SSTM sa cicama koje su vec na spisku :D 35. Boriša 36. ZEMZEM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Januar 23, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Spisak je zatvoren, za one koji se naknadno ubace, ne mogu da garantujem klopu - dobiće index sendvič (svakako neće ostati gladni) Situacija je sledeća: sprema se 80 porcija hrane Da ponovim: klopa je 500 dinara po glavi. Na meniju su kolenice sa pohovanim belim mesom i piletina sa roštilja. Prilog je krompir u pari i mešana salata. Uz to ide i gibanica i hleb. Klopa će biti na ovalima. Piće plaćamo po stolovima a cene su više nego popularne Domaćini su obezbedili dezert za akcijaše. Za "ljute ratnike", obezbeđeno je tuširanje u sportskoj hali - da mogu da se "uljude" posle paintball-a za večernje druženje. Skup je od 18:00, klopu planiramo oko 19:00 možda koji minut kasnije. Evo i mapa kako doći do kafane. Restoran se zove "Vojvodina" ko se izgubi neka pita gde je Macolina kafana Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Januar 23, 2015 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan .......ne zaboravimo kolegu mivana Kod mene takodje ima jedno mesto, s'tim sto krecem ujutru oko 10h @mivan Ako se već nisi dogovorio za prevoz, hajde sa nama. Krećemo oko 16.30h a možemo i preko Pančeva (ako treba)... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Januar 23, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sasha javicu vam do večeras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Januar 23, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Pod 1. Da li ima neko slobodan da posle druženja vrati odbeglu mladu Borišu Ex motorišu u Sremsku Mitrovicu...dečkonja nema prevoz Pod 2. Recite Alexi da se skine sa telefona Pod 3. Ošišao se, pronašao čiste čarape bez rupa, još samo noktići da se skrešu i spreman sam 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Januar 23, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Konačno gotovi :jee1: Tradicija se nastavlja - Spremni su kalendari za akcijaše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Januar 24, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje... Da li će tuširanje za pejntbolaše biti omogućeno u zasebnim kabinama, ne bih da me drugari zadirkuju zbog male piše ! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Januar 24, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ne, a biće zabeleženo skrivenom kamerom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Januar 24, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan A slike sa tuširanja na kalendaru za 2016 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5781 Napisano Januar 24, 2015 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje... Da li će tuširanje za pejntbolaše biti omogućeno u zasebnim kabinama, ne bih da me drugari zadirkuju zbog male piše ! Koliko sam čuo, većina članova MSC ima sličnu muku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Januar 24, 2015 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Lep provod majstori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Januar 24, 2015 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje... Da li će tuširanje za pejntbolaše biti omogućeno u zasebnim kabinama, ne bih da me drugari zadirkuju zbog male piše ! Koliko sam čuo, većina članova MSC ima sličnu muku... Dobro je da nisi video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 24, 2015 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje... Da li će tuširanje za pejntbolaše biti omogućeno u zasebnim kabinama, ne bih da me drugari zadirkuju zbog male piše ! Koliko sam čuo, većina članova MSC ima sličnu muku... Dobro je da nisi video Rekao mu neki drugar.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Januar 24, 2015 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad krecem za Zabalj. Ako nekome treba prevoz nek se javi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15797 Napisano Januar 24, 2015 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Stigli, vratili se Nemam reci......... slike ce govoriti o predhodno provedenim satima, pocevsi od sorkanja pa sve do kolaca Sale&Bilja sa copy i paste , domacine svaka ti cast na svemu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Januar 24, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan ja bih iskoristio priliku,i ovde,da se zahvalim trajkovicima i svima ostalima koji su se interesovali kako cu stici na druzenje! i jos jedno hvala domacinima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Januar 25, 2015 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Carlito & Nale ( i Pop ) sretno se vratili.... Zaista predivan dan za nama pun utisaka, od paint ball-a do Maxi večere. Još jednom od srca hvala Saletu & Bilji na svemu... Hvala svim ljudima koji su nas služili kao bogove večeras, čestitke za gostoprimstvo i uslugu 10+!!! Poseban pozdrav za ekipu iz kancelarije uprave, hvala vam na ukazanoj časti gospodo! I naravno sve čestitke Dadi za sjajno iznenadjenje: BJB MSC torta objasnila . Svima još jednom Veliki Maxi Pozdrav! Pa do sledećeg vidjenja svako dobro Vam žele Carlito i Nale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...