Alexa90 11582 Napisano Novembar 27, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Rajko brate gde ovu gde sam najružniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 27, 2014 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa na kojoj si ti lep 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6045 Napisano Novembar 27, 2014 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Novembar 27, 2014 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Rajko brate gde ovu gde sam najružniji Pa na kojoj si ti lep xiixixixix kakav klizeci, al za utehu..... ne je*e lep, vec uporan necu se turim na spisak al ako stignem cu doletim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1429 Napisano Novembar 28, 2014 (promenjeno) Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan 1. VladaSD + Vesna 2. Sasha P 3. fruitcake (Ana + Ana + Jovan) 4. Milan i Ivana- Motomania 5. Nina Posted Image 6. Dejan i Nadja 7. Arakis i Goca 8. Mammo 9. Fos 10.TA96 11. Pablo 12. Violeta i Severian 13. Lord 14. Lucky Vladano 15. Kowalski 16. Vuja 17. matori351 18.Pedjabgd i Kaja 19. Popsy & Marica 20. Mazak 21. Bruno 68 & sin Ivan 22. Boki.64 i gospodža. 23.Sashac & Duca 24.danger 25.Brzotrz & Sanja 26.Bobbra&Vesna Promenio Novembar 28, 2014 član bobbra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8622 Napisano Novembar 28, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan možda bude i mene. (ako me DrBane vozi) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 28, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Evo i zvanično mogu da potvrdim da je kompanija VIP Mobile donirala u humanitarne svrhe sledeće: 5 USB modema sa 5 SIM kartica za VIP internet 5 USB stick memorija 15 prepaid SIM kartica 5 notesa Uz to, restoran Pivnica Klobasa u Zemunu (bivši Rusmir - mesto sa najboljim i potpuno prirodnim kobasicama u gradu) daruje donosiocu potpisane vizit karte popust od 50% na ukupan račun. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6045 Napisano Novembar 28, 2014 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Omare, hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 28, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Fond za nagrade je bogat..... nagrade su super.....sa srecom vam lutrija VIDIMO SE SUTRA..... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja50 6 Napisano Novembar 28, 2014 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan možda bude i mene. (ako me DrBane vozi) Ako bude tebe, bude i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 29, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan tj DANAS.....tj. VECERAS....... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 29, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A od Jimmy-a 2 x 5 terapija Inverziona terapija, stretching, jačanje leđnih mišića, i mišića abdomena. Ojačajte svoja leđa i oslobodite se bola! Benefiti inverzione terapije. - Smanjuje bol u leđima - Oslobađa od stresa - Poboljšava protok krvi i limfe - Pokreće ustajalu vensku krv - Povećava dotok kiseonika u mozak - Oslobađa mišićne tenzije - spazma mišića - Poboljšava držanje tela - Povećava fleksibilnost i obim pokreta - Smanjuje efekte starenja povezane sa uticajem gravitacije 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Novembar 29, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Удружење бармена донира једну бесплатну обуку за будућег бармена/ку. Једини услов је да особа буде стрија од 18 год. П.С. Пошто сам ја пословно спречен да присуствујем вечерашњем дешавању,за сва питања се обратите мојим другарима из Макси скутер клуба ,jaвиће се већ они. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan ADV 133 Napisano Novembar 29, 2014 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan U nastavku saljem obecane slike poklona. X 2 kom Vidimo se veceras!!! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6045 Napisano Novembar 29, 2014 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li krenuli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Novembar 29, 2014 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Neki jesu, neki nismo. Želim svima lep provod. Btw, skupove gde ima više od 7-8 ljudi maximalno eskiviram. Očekujem da će imena dobitnka nagrada koje sam ponudio biti objavljena u temi, može i na pm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 29, 2014 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Bice veceras dobar provod.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Novembar 29, 2014 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Temperatura 38,7 od po podne,230L čaja i 178kg limuna i 480g raznih pilulica ne bi li se osposobio za moju prvu žurku ali avaj, nisam uspeo i samo bi se mučio i još nekog i zarazio. Zato svima lep provod pa se valjda vidimo za Deda Mrazijadu SVIMA LEP PROVOD I DOBRU ZABAVU i sreću na tombolu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6045 Napisano Novembar 29, 2014 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo, upravo se vratili kući Bilo odlično, nagrada toliko da je skoro svako dobio po nešto (Nimmin, spremi jedno proširenje za ćopu ), video drugare, šta ćeš više O skupljenom novcu sutra će naš dobri VladaSD Puno hvala svima koji su večeras bili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 29, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kao i uvek,bilo baas leeepooo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 30, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je sto sam kasnio jer je drustvo bilo odlicno, kao i uvek. Hvala na organizaciji i vidimo se na Deda Mrazovima! PS. Molim dobitnike popusta u restoranu Pivnica Klobasa da mi se jave na pp barem dan pre nego sto se odluce da iskoriste popust Veliki pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 30, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan FOTOGRAFIJE sa zurke danas u toku dana....... a detaljan FINANSIJSKI IZVESTAJ, sutra kada razduzim preostalo pice.... HVALA SVIMA KOJI SU UZELI UCESCE U OVOM HUMANITARNOM DOGADJAJU. Ne zelim da izdvajam nikog, ali priznacete da su nasi donatori nagrada, ove godine bili vise nego velikodusni.... SVAKA CAST Pozdrav svima...vidimo se na MOTO DEDAMRAZOVIMA, VladaSD 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
detektiv kokni kol 90 Napisano Novembar 30, 2014 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw F650gs twin Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je super. Special tnx to Lucky !! Ja ni kriv ni duzan dobih koznu jaknu ( malo mi je duplo manja pa mi je zena konfiskovala .. kosmicka (ne)pravda ) 'Fala i urban cruiser-u za kobaje (pojecemo za sve pare), kao i svima sto su donirali poklone i nadam se da cemo bar malo pomoci deci u Sremcici. Veliki poz 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Novembar 30, 2014 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci, sve pohvale za organizatore Prelepo je sve bilo. Video puno prijatelja i super se proveo Evo mog kupona (a ko je prvi dosao? ) i hvala za nagradu usb net. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4788 Napisano Novembar 30, 2014 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan I ja bio. lepo se proveo i dobio na lutriji ranac sa rezervoarom za vodu...bas k'o poruceno! Hvala svima! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...