to crank 5322 Napisano Octobar 31, 2014 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Druga sesija, Melandriju ugradili najnoviji %&/*$ odmah dalo rezultate: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Octobar 31, 2014 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Шта ли су урадили Сајксу? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Octobar 31, 2014 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan U trećoj sesiji Elias ispred Melandrija!! 8 24 T. ELIAS ESP Red Devils Roma Aprilia RSV4 Factory .................1'59.025 9 33 M. MELANDRI ITA Aprilia Racing Team Aprilia RSV4 Factory..... 1'59.162 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Octobar 31, 2014 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan eto to crank vidis da nije lud Ellias zna on sta ima na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Novembar 1, 2014 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Obratite paznju na upotrebu smajlija u ovoj temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Novembar 1, 2014 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Novembar 2, 2014 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bez kreveljenja molim, situacija je ozbiljna: . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Novembar 2, 2014 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Giuolianno danas radi za kawasaki !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Novembar 2, 2014 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan A ja se nadam da će Davide uspeti prvi put da ne napravi neko sranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvjezdan 11 Napisano Novembar 2, 2014 U prolazu, 52 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo na Eurosportu što će biti od 19:15 su snimci ili live ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Novembar 2, 2014 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je 2. trka uživo, a 1. i wss su snimci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1097 Napisano Novembar 2, 2014 Drug član, 2596 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pa da li je moguce da nema direktno?! Nikakav stream isto nema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvjezdan 11 Napisano Novembar 2, 2014 U prolazu, 52 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako vozi Mahias ... inače , ove godine je imao 100% učinak u prvenstvu Francuske ... pobjedio na sve ijednoj trci. vozio i 2-3 trke u moto2 kao wild-card. Dio Yamaha France tima koji je osvojio Endurance Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Novembar 2, 2014 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan GO TOMMY GUN !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Novembar 2, 2014 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jeble ih reklame vise u 3 p ......... m.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Novembar 2, 2014 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja lepokažem kumu......Aprilia je to.....svaka čast Guinters...:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Novembar 2, 2014 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan A ja se nadam da će Davide uspeti prvi put da ne napravi neko sranje Prezive covek i osta na motoru. Sykes treba na nadogradnju muda,ne vredi. Mnooogo mi glupo to sa timskim naredjenjima pa kao produkt dobijes Sajksovu izjavu u vezu Baza. Pa mene bi keve mi bila sramota da tako pobedjujem i uzmem titulu. Timska naredjenja u moto sportu omalovazavajuca. Zamisli,treba ti ODLICAN vozac ali koji ce da vitla kao pomahnitao rizikujuci zivot da bi ukocio i popustio "kolegu" fuuj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2382 Napisano Novembar 2, 2014 Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Gintoli je vozio super danas ali nije zasluzio titulu.... A Syks je bas bzvz, mada za njega navijam od od kad ga je Biagio jareca bradica zeznuo za pola boda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Novembar 2, 2014 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno jedina stvar koja mi se nie svidela danas. Pobedi fer i korektno i završen posao. Inače obe trke sam gledao sa potpunim uživanjem (Wss su usrali sa ultra skraćenim prenosom). Moram da pitam. Da li neko može da sračuna kakva bi bila situacija da nie bilo propuštanja (najviše mislim na Francusku i današnju trku pošto se ne sećam da li je bilo nešto na trkama pre toga) i kakva bi bila situacija da su sva naređenja odrađena? Btw ne računam Maleziju i Bazove ludorije i ostale incidente. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Novembar 2, 2014 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Gintoli je vozio super danas ali nije zasluzio titulu.... A Syks je bas bzvz, mada za njega navijam od od kad ga je Biagio jareca bradica zeznuo za pola boda... Nie njega sjebao Biagi, sjebalo ga je njegovo kalkulisanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Novembar 2, 2014 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Zašto nije zaslužio??....vozio ok. cele sezone..skupljao bodove, uvek se borio fer za svaku poziciju. Po meni je jedan od najkorektnijih vozača koji nikad ne kukaju nego voze svaku trku najbolje št može i nikada ne krive druge za svoje greške. Ima žara u sebi i borac je do poslednjeg kruga na kojoj god da je poziciji ...a ne kao sajks, ako ga neko obiđe on se skari i padne u bedak. Po meni jeste zaslužio titulu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2382 Napisano Novembar 2, 2014 Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Poklonio mu je timski kolega 10 bodova a timski kolega od Syksa nije hteo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1097 Napisano Novembar 2, 2014 Drug član, 2596 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne razumem, kako situacija kada Melandri ocigledno dobije ushtrojen motor za zadnji vikend da ne bi ometao Silvana, ide u prilog tvrdnji da je ovaj ishod pravicniji od eventualne Sajksove titule zahvaljujuci Bazovom sklanjanju u prvoj trci?? Baz je unistio celu sezonu u korist direktnog konkurenta svog tima, sjajna preporuka za buducu karijeru... ako je titula nezasluzena, to je nesto o cemu Sajks treba da misli, ne Baz... apsolutno je tacno to sto je Sajks rekao, po meni. Generalno, sranje od sezone, za zadnja 3 meseca 3 trke, pauza mesec i nesto pre toga, otkazana gomila trka zbog cega je izgubilo smisao pravilo o broju agregata. Najjace od svega - prva trka dana se vozi u 10 ujutru, bas me interesuje zasto je to pravilo uvedeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Novembar 3, 2014 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da pitam. Da li neko može da sračuna kakva bi bila situacija da nie bilo propuštanja (najviše mislim na Francusku i današnju trku pošto se ne sećam da li je bilo nešto na trkama pre toga) 1. S. GUINTOLI 416 - 5 bodova = 411 2. T. SYKES 410 - 2 boda = 408 i kakva bi bila situacija da su sva naređenja odrađena? Btw ne računam Maleziju i Bazove ludorije i ostale incidente. 1. S. GUINTOLI 416 + 5 bodova = 421 2. T. SYKES 410 + 4 boda = 414 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Novembar 3, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ama ljudi zašto nećete da prihavtite da je i motosport prebacen u kategoriju biznis kao i fudbal i svi praćeni(kladionicarski) sportovi. Nažalost. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...