Pustolov 1125 Napisano Octobar 29, 2014 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan 1 Arakis & Goca 2 VladaSD 3 drilling & Nina 4 Sasha P 5 Sashac & Duca,(al da me popusti kicmica.).. 6. Pustolov 7.BOJAN (ko sto NICK kaze ,,,,za drustvo uvek spreman) 8.Dejan i Nadja 9. Azikic 10. Mimi 11. Urban Cruiser 12. Aleksandar i Nina (lepsa polovina) ukoliko nas posluži vreme i ja se ne razbolim od grla . Ali najverovatnije se vidimo 13. Lucky Vladano + ? 14. Sale-kum (zbog niske temperature najverovatnije sam) :lol: 15. fruitcake 16. Usamljeni jahač + Minja D. 17, severian 18 Brzotrz & Sanja 19 Fikacu & Ljubica 20 Jager 21. Zoxxx69 + bolja polovina 22. drvodelja 23. Žarić 24. mali_zeleni 25. AcaM 26. gox 27. Vanja Vladan 28. Krle 29...BokyBoy+GR46...vidimo se1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Octobar 29, 2014 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Meni pokazuje u Despota Stefana da se kreće ali tu nema OMV pumpe ? Bilo bi dobro za nas koji prvo put dolazimo da bude malo detaljnije objašnjenje ili bar na navigaciji odredište gde se ta pumpa nalazi , a ne " ona OMV pumpa na koju smo greškom dosli" jer neki nisu bili Stvarno koja OMV pumpa? Dajte preciznije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Octobar 29, 2014 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Moja greška, nešto sam u gužvi ovih dana, izvinite Dakle, skupljanje svatova željnih gulaša je od 9:30 h na benzinskoj pumpi VUK Petrol, U Bul. Kralja Aleksandra, stotinak metara posle raskrsnice sa Partizanskom ulicom u smeru prema Vinči. http://www.planplus....y=165062&setp=y Editovan prvi post u temi sa ovim informacijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Octobar 29, 2014 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan I ja dolazim ako me primate u drustvo? Ako bude bilo problema mogu ja sve da vas sacekam u Grockoj negde pa pravac Umcari? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 29, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Arakis & Goca 2 VladaSD 3 drilling & Nina 4 Sasha P 5 Sashac & Duca,(al da me popusti kicmica.).. 6. Pustolov 7.BOJAN (ko sto NICK kaze ,,,,za drustvo uvek spreman) 8.Dejan i Nadja 9. Azikic 10. Mimi 11. Urban Cruiser 12. Aleksandar i Nina (lepsa polovina) ukoliko nas posluži vreme i ja se ne razbolim od grla . Ali najverovatnije se vidimo 13. Lucky Vladano + ? 14. Sale-kum (zbog niske temperature najverovatnije sam) :lol: 15. fruitcake 16. Usamljeni jahač + Minja D. 17, severian 18 Brzotrz & Sanja 19 Fikacu & Ljubica 20 Jager 21. Zoxxx69 + bolja polovina 22. drvodelja 23. Žarić 24. mali_zeleni 25. AcaM 26. gox 27. Vanja Vladan 28. Krle 29...BokyBoy+GR46...vidimo se1 30, Popsy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Octobar 29, 2014 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan 1 Arakis & Goca 2 VladaSD 3 drilling & Nina 4 Sasha P 5 Sashac & Duca,(al da me popusti kicmica.).. 6. Pustolov 7.BOJAN (ko sto NICK kaze ,,,,za drustvo uvek spreman) 8.Dejan i Nadja 9. Azikic 10. Mimi 11. Urban Cruiser 12. Aleksandar i Nina (lepsa polovina) ukoliko nas posluži vreme i ja se ne razbolim od grla . Ali najverovatnije se vidimo 13. Lucky Vladano + ? 14. Sale-kum (zbog niske temperature najverovatnije sam) :lol: 15. fruitcake 16. Usamljeni jahač + Minja D. 17, severian 18 Brzotrz & Sanja 19 Fikacu & Ljubica 20 Jager 21. Zoxxx69 + bolja polovina 22. drvodelja 23. Žarić 24. mali_zeleni 25. AcaM 26. gox 27. Vanja Vladan 28. Krle 29...BokyBoy+GR46...vidimo sePosted Image1 30, Popsy 31. Caparin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Octobar 29, 2014 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I ja dolazim ako me primate u drustvo? Ako bude bilo problema mogu ja sve da vas sacekam u Grockoj negde pa pravac Umcari? Može, slobodno nas čekaj negde u Grockoj pa se pridruži koloni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Octobar 29, 2014 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan I ja dolazim ako me primate u drustvo? Ako bude bilo problema mogu ja sve da vas sacekam u Grockoj negde pa pravac Umcari? Može, slobodno nas čekaj negde u Grockoj pa se pridruži koloni Ako treba samo recite gde i kad? Posle skretanja za Umcare na Brestoviku, nekih 1.5 km odatle ima tri udarne rupe, FAP bi ostao bez tockova a kamoli motor....cisto preventive radi!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Octobar 29, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan zavisi koji motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Octobar 29, 2014 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan zavisi koji motor Ja sam jednu ubo kolima.....ujeo se za jezik, iskrivio felnu a radkapna mi se dezintegrisala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prestige 86 Napisano Octobar 29, 2014 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GXS600F Prijavi odgovor kao problematičan 1 Arakis & Goca 2 VladaSD 3 drilling & Nina 4 Sasha P 5 Sashac & Duca,(al da me popusti kicmica.).. 6. Pustolov 7.BOJAN (ko sto NICK kaze ,,,,za drustvo uvek spreman) 8.Dejan i Nadja 9. Azikic 10. Mimi 11. Urban Cruiser 12. Aleksandar i Nina (lepsa polovina) ukoliko nas posluži vreme i ja se ne razbolim od grla . Ali najverovatnije se vidimo 13. Lucky Vladano + ? 14. Sale-kum (zbog niske temperature najverovatnije sam) :lol: 15. fruitcake 16. Usamljeni jahač + Minja D. 17, severian 18 Brzotrz & Sanja 19 Fikacu & Ljubica 20 Jager 21. Zoxxx69 + bolja polovina 22. drvodelja 23. Žarić 24. mali_zeleni 25. AcaM 26. gox 27. Vanja Vladan 28. Krle 29...BokyBoy+GR46...vidimo sePosted Image1 30, Popsy 31. Caparin 32 prestige 72. rboban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Octobar 29, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Rado bih se pridružio ali na žalost motor mi je još uvek u delovima... Lepo se provedite i okačite neke slike za nas koji smo sprečeni... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Octobar 29, 2014 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan 72. rboban Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Octobar 29, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rado bih se pridružio ali na žalost motor mi je još uvek u delovima... Lepo se provedite i okačite neke slike za nas koji smo sprečeni... Mozemo te povezemo ako hoces, idemo kolima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Octobar 29, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Rado bih se pridružio ali na žalost motor mi je još uvek u delovima... Lepo se provedite i okačite neke slike za nas koji smo sprečeni... Mozemo te povezemo ako hoces, idemo kolima Dolazak Motorom nije obavezan. Poželjno je da svi koji dolaze budu na spisku da bi znali koliki broj ljudi očekujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Octobar 29, 2014 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Arakis & Goca 2 VladaSD 3 drilling & Nina 4 Sasha P 5 Sashac & Duca,(al da me popusti kicmica.).. 6. Pustolov 7.BOJAN (ko sto NICK kaze ,,,,za drustvo uvek spreman) 8.Dejan i Nadja 9. Azikic 10. Mimi 11. Urban Cruiser 12. Aleksandar i Nina (lepsa polovina) ukoliko nas posluži vreme i ja se ne razbolim od grla . Ali najverovatnije se vidimo 13. Lucky Vladano + ? 14. Sale-kum (zbog niske temperature najverovatnije sam) :lol: 15. fruitcake 16. Usamljeni jahač + Minja D. 17, severian 18 Brzotrz & Sanja 19 Fikacu & Ljubica 20 Jager 21. Zoxxx69 + bolja polovina 22. drvodelja 23. Žarić 24. mali_zeleni 25. AcaM 26. gox 27. Vanja Vladan 28. Krle 29...BokyBoy+GR46...vidimo sePosted Image1 30, Popsy 31. Caparin 32 prestige 33. rboban 34. Pera 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Octobar 29, 2014 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Arakis & Goca 2 VladaSD 3 drilling & Nina 4 Sasha P 5 Sashac & Duca,(al da me popusti kicmica.).. 6. Pustolov 7.BOJAN (ko sto NICK kaze ,,,,za drustvo uvek spreman) 8.Dejan i Nadja 9. Azikic 10. Mimi 11. Urban Cruiser 12. Aleksandar i Nina (lepsa polovina) ukoliko nas posluži vreme i ja se ne razbolim od grla . Ali najverovatnije se vidimo 13. Lucky Vladano + ? 14. Sale-kum (zbog niske temperature najverovatnije sam) 15. fruitcake 16. Usamljeni jahač + Minja D. 17, severian 18 Brzotrz & Sanja 19 Fikacu & Ljubica 20 Jager 21. Zoxxx69 + bolja polovina 22. drvodelja 23. Žarić 24. mali_zeleni 25. AcaM 26. gox 27. Vanja Vladan 28. Krle 29...BokyBoy+GR46...vidimo sePosted Image1 30, Popsy 31. Caparin 32 prestige 33. rboban 34. Pera 35. Mootoograf + ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghosttdog 6 Napisano Octobar 29, 2014 U prolazu, 25 postova Lokacija: Nis Motocikl: KTM 300 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Rado bi se pridruzio, taman da upoznam ljude, ali nazalost nedelju sam vec isplanirao celu i vremenski i finansijski, tako da cu propustiti ovo druzenje. Dobar provod svima koje znam i koje ne znam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danger 19 Napisano Octobar 29, 2014 U prolazu, 14 postova Lokacija: Zemun Motocikl: YAMAHA TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Arakis & Goca 2 VladaSD 3 drilling & Nina 4 Sasha P 5 Sashac & Duca,(al da me popusti kicmica.).. 6. Pustolov 7.BOJAN (ko sto NICK kaze ,,,,za drustvo uvek spreman) 8.Dejan i Nadja 9. Azikic 10. Mimi 11. Urban Cruiser 12. Aleksandar i Nina (lepsa polovina) ukoliko nas posluži vreme i ja se ne razbolim od grla . Ali najverovatnije se vidimo 13. Lucky Vladano + ? 14. Sale-kum (zbog niske temperature najverovatnije sam) 15. fruitcake 16. Usamljeni jahač + Minja D. 17, severian 18 Brzotrz & Sanja 19 Fikacu & Ljubica 20 Jager 21. Zoxxx69 + bolja polovina 22. drvodelja 23. Žarić 24. mali_zeleni 25. AcaM 26. gox 27. Vanja Vladan 28. Krle 29...BokyBoy+GR46...vidimo sePosted Image1 30, Popsy 31. Caparin 32 prestige 33. rboban 34. Pera 35. Mootoograf + 36. danger 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 29, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan I ja dolazim ako me primate u drustvo? Ako bude bilo problema mogu ja sve da vas sacekam u Grockoj negde pa pravac Umcari? Može, slobodno nas čekaj negde u Grockoj pa se pridruži koloni Ako treba samo recite gde i kad? Posle skretanja za Umcare na Brestoviku, nekih 1.5 km odatle ima tri udarne rupe, FAP bi ostao bez tockova a kamoli motor....cisto preventive radi!! Mozes da nas cekas negde kod "Katarine" na ulasku u Grocku. Taman imas onaj pravac od suve cesme da nas vidis izdaleka i da se opusteno zakopcas i krenes sa nama. Prikljuci se repu kolone, redar koji bude na repu ce te propustiti ispred sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Octobar 29, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan 1 Arakis & Goca 2 VladaSD 3 drilling & Nina 4 Sasha P 5 Sashac & Duca,(al da me popusti kicmica.).. 6. Pustolov 7.BOJAN (ko sto NICK kaze ,,,,za drustvo uvek spreman) 8.Dejan i Nadja 9. Azikic 10. Mimi 11. Urban Cruiser 12. Aleksandar i Nina (lepsa polovina) ukoliko nas posluži vreme i ja se ne razbolim od grla . Ali najverovatnije se vidimo 13. Lucky Vladano + ? 14. Sale-kum (zbog niske temperature najverovatnije sam) 15. fruitcake 16. Usamljeni jahač + Minja D. 17, severian 18 Brzotrz & Sanja 19 Fikacu & Ljubica 20 Jager 21. Zoxxx69 + bolja polovina 22. drvodelja 23. Žarić 24. mali_zeleni 25. AcaM 26. gox 27. Vanja Vladan 28. Krle 29...BokyBoy+GR46...vidimo sePosted Image1 30, Popsy 31. Caparin 32 prestige 33. rboban 34. Pera 35. Mootoograf + 36. danger 37. miskomi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 284 Napisano Octobar 29, 2014 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan ..hoce biti močeeee.... ..nadam se da cu da ozdravim... poz svimaaaa!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 122 Napisano Octobar 29, 2014 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim među prijavljenima neka terenska vozila pa da još jednom pitam da li bi neko da ide bespućem. Moze da se krene sa početka Smedevca (pumpa) ili iz VM Luga, pa Zaklopača i posle Grocke desno ka Pudarcima. Mada je bilo kiše ne očekujem mnogo teške uslove jer ćemo izbegavati šume (što smanjuje rizik od blata) a mislim da nema ni težih uspona. Bićemo blizu asfalta pa ko se usput predomisli može lako u civilizaciju. Šta voziš, prijatelju? Čisto da znam da li mogu da te pratim sa ovom mojom kravom od AT? DR350 sa kramponkama, ali necu da jurim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Octobar 29, 2014 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan I ja dolazim ako me primate u drustvo? Ako bude bilo problema mogu ja sve da vas sacekam u Grockoj negde pa pravac Umcari? Može, slobodno nas čekaj negde u Grockoj pa se pridruži koloni Ako treba samo recite gde i kad? Posle skretanja za Umcare na Brestoviku, nekih 1.5 km odatle ima tri udarne rupe, FAP bi ostao bez tockova a kamoli motor....cisto preventive radi!! Mozes da nas cekas negde kod "Katarine" na ulasku u Grocku. Taman imas onaj pravac od suve cesme da nas vidis izdaleka i da se opusteno zakopcas i krenes sa nama. Prikljuci se repu kolone, redar koji bude na repu ce te propustiti ispred sebe. Ok! Nadam se da cu da stignem zbog posla!? U koliko sati da budem kod suve cesme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Octobar 29, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Rado bih se pridružio ali na žalost motor mi je još uvek u delovima... Lepo se provedite i okačite neke slike za nas koji smo sprečeni... Mozemo te povezemo ako hoces, idemo kolima Hvala kolege... Javljam sutra ako nije kasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...