Jump to content

Moto Zajednica

NAVAK dan na stazi - 12. Oktobar 2014

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 160 postova
  • Motocikl: GSX-R 750 K1

nema video-a od preponde.

tako bilo i 31 avgusta . snimali su ali niko da okaci snimke

moram definitivno nadaviti kameru

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 224 postova
  • Motocikl: YZF R6

Ja mislim da je merenje vremena super stvar. I da nema transpondera uvek bi svako mogao samostalno da meri vreme race chronom koji daje poprilicno tacna vremena tako da bi se ukidanjem merenja vremena ne bi postiglo nista. Ja sam na primer jurio vremena i sa race chronom i nisu mi trebali transponderi :moto3: . S tim sto je sa transponderima malo tacnije i mozemo svi lepo da uporedimo vremena.

Bilo je stvarno super ja sam vozio danlop sportsmart1 i guma je odlicno drzala. U pocetku je malo zadnja guma proklizavala na gasu ali samo kada je pod velikim nagibom pa sam je malo izduvao i onda je drzala super. A pritom se i odlicno trosila.

Jedva cekam sledeci TD :care:

• Podržavam 1

• Princ Sherwood-a, 2447 postova

Ja mislim da je merenje vremena super stvar. I da nema transpondera uvek bi svako mogao samostalno da meri vreme race chronom koji daje poprilicno tacna vremena tako da bi se ukidanjem merenja vremena ne bi postiglo nista. Ja sam na primer jurio vremena i sa race chronom i nisu mi trebali transponderi :moto3: . S tim sto je sa transponderima malo tacnije i mozemo svi lepo da uporedimo vremena.

Bilo je stvarno super ja sam vozio danlop sportsmart1 i guma je odlicno drzala. U pocetku je malo zadnja guma proklizavala na gasu ali samo kada je pod velikim nagibom pa sam je malo izduvao i onda je drzala super. A pritom se i odlicno trosila.

Jedva cekam sledeci TD :care:

Koji si pritisak imao u gumama?

EDIT: E, a mi pričamo o ne znam kakvim brzim i najbržim gumama. Dečko sa uličnom gumom odveze 1:31:87 :care:

Šta se ja ložim :)

• Integrisan, 13017 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

EDIT: E, a mi pričamo o ne znam kakvim brzim i najbržim gumama.

Pitanje je koje gume rade pri kojim brzinama, to jest pri kojim temperaturama. Kad kažem "rade" mislim, ne klizaju i normalno se troše. Ja sam sa Pirelli SBK PRO po onom prvom asfaltu bio opušten na 1:35-36 na 600ccm, nije klizalo i savršeno su izgledale posle vožnje. Šta bi bilo na 1:31 na 750 - veliko je pitanje. Ovo je sam početak, treća godina, ustanoviće se koje gume rade bolje od drugih.

.

• Integrisan, 13017 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Znaci za lose rezultate su krive gume koliko sam uspeo da skapiram ili klizav asfalt?

Nema trka nema ni rezultata!

Jesi video slike gum,a koje je postavio onaj momak iz Novog Sada? Te iste gume sa istim pritiscimna pod većim opterećenjem na nekim drugim stazama izgledaju savršeno posle celog TD-a. Onaj SC0 izgleda ko da je guljen nožem - posle relativno malo krugova.

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 211 postova
  • Motocikl: cb750f kr250s zzr600 xt350 dr650djebel vt600shadow gsx1100r vfr400r 650tangai yzf6r gsxr600r zx6r YZFR6R

Vrh slike. Nasao si odlicna mesta za slikanje :takoje:

hvala :)

Malo je reci postajes profi

• Podržavam 1

• Elbow dragger, 2405 postova
  • Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa

Čarli, kad nam dolaziš u goste da fotkaš malo po mišeluku nedeljom? :)

mogao bih da znash :)

a i moglo bi neko okupljanje, prichali smo u cb500 temi o tome. mozhda chak i ove nedelje ako uspem, kuckamo se oko toga :takoje:

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 141 postova
  • Motocikl: BMW S1000 rr

E sada sam i ja video foto galeriju svaka cast momku na fotkama nego carli naravno imas i od mene pice neko pomenu pivo moze i to ti imas brate moj problem ako se pojavis sledeci put bez ovog momka mislim da se zove Marko ti si ga ugasio.Poz za tebe i za momka fotografa i nadam se da se vidimo svi opet na sledecem TD.

• Podržavam 2

• Elbow dragger, 2405 postova
  • Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa

E sada sam i ja video foto galeriju svaka cast momku na fotkama nego carli naravno imas i od mene pice neko pomenu pivo moze i to ti imas brate moj problem ako se pojavis sledeci put bez ovog momka mislim da se zove Marko ti si ga ugasio.Poz za tebe i za momka fotografa i nadam se da se vidimo svi opet na sledecem TD.

charlie i marko su ista osoba :lol:

hvala lepo :) vidim ja da che fotke biti uzhas sledechi navak, ima budem pijan ko dupe :lol:

da bog da uspete da ugovorite josh jedan td ove godine :takoje:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja