jasminko VIR 1477 Napisano Septembar 25, 2014 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je pomoć. Za potrebe Auto škole tražim skuter kubikaže preko 396 ccm, snage između 25 i 35 kW. E sad, te uslove ispunjava veći broj Maxi skutera iz grupe 500, Beverly, Atlantik, X9 i tu mi sad treba pomoć iskusnih maxiskuteraša. Traži se najupravljiviji Maxi skuter, što lakši i sa što nižim sedištem da bude pogodan i za DAME prosečne visine a ne samo za one korpulentnije . Dajte molim vas neki koristan savet i preporuku. Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Septembar 25, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Po meni jedino Burgman jer je najniži..ovi drugi su svi za visoke devojke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 25, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Jasminko, izvini za mali off, ne mogu ti pomoći oko izbora, ali me zanima za koju kategoriju se obuka sada može vršiti na skuteru? Ranije za A je morao da bude motor sa brzinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Septembar 25, 2014 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam burgmana i nije bas sladak, izuzetno dugacak, tezak za manevrisanje u mestu i malim brzinama, jos jedan minus za obuku mu je zavaljen polozaj vozaca. Po meni glas ide za Beverly ili Atlantic Sprint 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1477 Napisano Septembar 25, 2014 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Burgman 400 i meni izgleda najupravljiviji, ali on ima manje od 396 ccm, ovi noviji imaju više ali premašuju moj budžet. Ja sam pokušavao da nadjem neki u kom bar u saobraćajnoj piše 400 ccm ali ne naletih, tako da sad moram da tražim dalje i najpogodniji skuter za obuku nađem u nekom od ovih preostalih. Aćime, po novom zakonu se više ne gleda da li je automatik ili ne, nego samo da li ispunjava uslove po kubikaži i po snazi. Ovaj koji ja sad tražim ispšunjava uslove za A2 kategoriju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Septembar 25, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno Atlantic 500 Sprint Sve ostalo je znatno teže ili skuplje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1477 Napisano Septembar 25, 2014 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Da i meni Beverly izgleda kao možda najbolje rešenje, ali eto, pošto nisam imao priliku da vozim ništa od ovih skutera odlučio sam se da potrežim savet ovde od vas iskusnih. Koji je "najkabastiji", najteži, koji ima najniže sedište i slično . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1477 Napisano Septembar 25, 2014 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Atlantik mi izgleda nekako najmasivnije, eto vidiš kako grešim. A to SPRINT , da li je to neki poseban model ? Lakši i niži je od Beverlyja ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Septembar 25, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sprint je model Atlantica od 2006 godine, lakši i nežniji od naših Classic krmačica koje su podosta tenkovski orijentisane Mislim da je sedište nešto niže od Beverlijevog a Beverly 400 ćeš i dosta teško naći, pogotovo da bude jeftiniji od AA Sprint 500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1477 Napisano Septembar 25, 2014 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da i ovaj Sprint, ako je od 2006-te godine i noviji i još u dobrom stanju, teško mogu naći povoljno ( do 2000 eura). Ili možda grešim ? Onaj X9 na slikama ne izgleda velik, ali gledam po podatcima, težina 206 kg. Od tih sa 500 ccm ipak je Beverly najlakši samo mi se čini da mu je sedište dosta visoko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spiritwalker 35 Napisano Septembar 25, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Jasminko, izvini za mali off, ne mogu ti pomoći oko izbora, ali me zanima za koju kategoriju se obuka sada može vršiti na skuteru? Ranije za A je morao da bude motor sa brzinama. Ja sam za A polagao na svom skuteru, sklopljen je ugovor sa auto skolom o pozajmici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2605 Napisano Septembar 26, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2653 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni za dame, kad mora od 500cc, beverly. Jeste da je sedište malo višlje ali je okretniji od ostalih maxija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Septembar 26, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan U auto skoli do mene vidim da voze Yamahu Majesty Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15960 Napisano Septembar 26, 2014 Integrisan, 9322 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Peugeot Satelis od 400 ili 500cc ima sve sto ti treba, jedan od laksih i "manjih" maxia zbog svojih gabarita, pogledaj karakteristike pa ces se i sam uveriti. Jedino zbog cene tj. budzeta, da li se uklapas ili ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1477 Napisano Septembar 26, 2014 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan U auto skoli do mene vidim da voze Yamahu Majesty I mi u školi trenutno radimo na Yamahi Majesty ali to je samo do 26.10.2014, to jest tekuće godine. Nakon tog datuma mora da ima više od 396 ccm i da bude snage između 25 i 35 kW. Satelis 400 ili 500 verovatno probija moj budžet ali pogledaću po oglasima. Hvala na preporuci i ideji. Ja za Satelis skutere skoro da nisam ni čuo i ne bi mi nikad pali na pamet. Verovatni ima još takvih primera. Međutim važno mi je i kasnije održavanje, onaj agregat iz Beverlyja i Atlantika je vrlo rasprostranjen pa pretposatvljam da je lakše doći do delova ako zatreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Septembar 26, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Svaki Satelis nosi Piaggio agregate Postoji Majesty od 400 ccm, proveri da li je preko 396, nije veliki i dosta je okretan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 291 Napisano Septembar 26, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim X9 ali ti ga ne bih preporučio za dame ... ponekad je i meni težak a nisam baš slabašan. Mislim da ti je bez obzira na visinu sedišta Beverly najbolje rešenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Septembar 26, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Априлију Атлантик Спринт, са агрегатом од 500 кубика можеш наћи већ испод 2.000 евра. Мислим да је то за даме пун погодак. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 26, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Aćime, po novom zakonu se više ne gleda da li je automatik ili ne, nego samo da li ispunjava uslove po kubikaži i po snazi. Ovaj koji ja sad tražim ispšunjava uslove za A2 kategoriju. Ni za čistu A kategoriju? Kakva nebuloza, položiš na skuteru i onda sedneš na motor od 200 konja za godinu, dve dana. Verovatno si primetio da sam nedavno radio potvrdu A kategoriju u Nemačkoj i naravno da je moralo na motociklu da se odradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1477 Napisano Septembar 26, 2014 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Da, čak i za punu A kategoriju može skuter. Ima po školama Burgman 650, on ispunjava uslove za A. Jeste da ne mora da se menjaju brzine ali je pravi tenk u odnosu na mog SV650, ali eto, nekoga ne interesuje i ne želi da menja brzine a zakon mu to dozvoljava . Rumba, i ja sam jutros našao jedan ili dva Sprinta ispod 2000 ali su relativno daleko da bih išao i proveravao u kakvom su stanju. Ima jedan u Kraljevu, izgleda lepo na slikama ali čovek zacrtao 2300 fixno. A šta mislite o ovom Beverlyu http://www.polovniautomobili.com/oglas5260723/piaggio_beverly_500/ ? Izgleda lepo na slikama i cena čini mi se sasvim o.k. ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 26, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan A Scarabeo 500? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Septembar 26, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Da, čak i za punu A kategoriju može skuter. Ima po školama Burgman 650, on ispunjava uslove za A. Jeste da ne mora da se menjaju brzine ali je pravi tenk u odnosu na mog SV650, ali eto, nekoga ne interesuje i ne želi da menja brzine a zakon mu to dozvoljava . Rumba, i ja sam jutros našao jedan ili dva Sprinta ispod 2000 ali su relativno daleko da bih išao i proveravao u kakvom su stanju. Ima jedan u Kraljevu, izgleda lepo na slikama ali čovek zacrtao 2300 fixno. A šta mislite o ovom Beverlyu http://www.polovniautomobili.com/oglas5260723/piaggio_beverly_500/ ? Izgleda lepo na slikama i cena čini mi se sasvim o.k. ? Тај је до скоро тражио 2.500 евра "фиксно". Тако да би га вероватно поглед на 20 зелених новчаница убедио да је то права цена. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spiritwalker 35 Napisano Septembar 26, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Dare, ove godine objasnio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Septembar 29, 2014 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgeda, ali najvise me brine Milion motors, ako su oni uvoznici, hmmm treba otvoriti cetvero oci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Septembar 29, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan 24000 км за 12 година.....важи! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...