Jump to content

Moto Zajednica

predstavljanje

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Pozdrav svima,ja sam Dejan (Beograd) god 35,motor nemam.Posto ovde savetuju da nije pozeljno da ostavljamo oglase i slicno i da za to postoji sekcija tamo cu navesti sta imamo da ponudimo moto zajednici u Srbiji.Hvala

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 0 postova

Zeleo sam da postavim oglas ali se trazi 10e i treba da se ceka tri dana da legne uplata .....kao prvo zelim da ponudim clanovima foruma par usluga a to su chrom effect paint,glow in the dark i water transfer printing...posto je sajt u fazi pripreme i mi zelimo da sakupimo sto vise video radova za sajt i youtube i zato nudimo nase usluge besplatno.I molim bez ljutnje ako nekoga odbijemo jer se desavalo da u raznim situacijama se pojavi 20 branika ili 50 kom kvakica,bravica,gomila sociva od farova.Ako je pogresan pod forum izvinjavam se mnogo se izvinjavam.poz za pitanja i ostalo,pitajte a za sajt koji je u pripremi poslacemo link posle odobrenja administratora a snimke sa you tubbe mozete videti o cemu je rec.poz svima

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja