Jump to content

Moto Zajednica

Willis ili Mahindra

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 228 postova
  • Motocikl: cb600 Hornet

Evo ovako,posto nas ima na forumu sa svih strana a i mnogi se vozikaju po brdima i planinama pa da priupitam,mozda je neko video ovako nesto da stoji na livadi ili nekoj supi,u fazi raspadanja i da bi ga mozda prodao.

post-197-0-22739800-1410795341_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 531 postova
  • Motocikl: 950adv 450exc

Na Konjarniku kod OS Desanke Maksimovic tacnije na racvanju ulice Rebeke Vest I Vinogradske u jednom dvoristu stoi zuti Wilis, ne izgleda mi ko da je u voznom stanju a ovih dana ako budem prolazio pitacu za kontakt.

• Drug član, 707 postova
  • Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125

imas pivce ako sledeci put,kada prodjes tuda,kliknes neku fotkicu i postavis je ovde-da vidimo"zutog" :D

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Semza nadam se samo da si nekad radio slicnu restauraciju i da znas u sta se upustas. To sa livade da dovedes u vozno stanje...hmmm. kazem opet , nadam se da znas sta radis i da nisi jedan od onih sto gledaju emisije na history i doscovery pa misle da je lako. Kontam da za sredjivanje ovakvog vozila treba brdo para a sigurno i vremena. Jer ces verovatno neke delove mesecima cekati iz amerike.

• Podržavam 2

Semza nadam se samo da si nekad radio slicnu restauraciju i da znas u sta se upustas. To sa livade da dovedes u vozno stanje...hmmm. kazem opet , nadam se da znas sta radis i da nisi jedan od onih sto gledaju emisije na history i doscovery pa misle da je lako. Kontam da za sredjivanje ovakvog vozila treba brdo para a sigurno i vremena. Jer ces verovatno neke delove mesecima cekati iz amerike.

Gavrolini,otprilike znam kako to ide sa restauraciom i znam da je to posao za duzi vremenski period,ali posto sa tim projektom ne zurim znaci da ima vremena pa kad zavrsim,bitno je poceti.Sto se tice delova koji se narucuju novi to nebi trebao predstavljati problem,mislim vremenski,pre ce biti novcani :tuzno:

• Drug član, 1488 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Turi u njega (Vilisa) sve od Lade Ziguli ili Tamica i Moskvica, prekreci ga u neku maskirnu boju, i teraj taj army fazon. Koga je jos briga da li je oridjidji, a vec znamo da nije, i da nikada nece biti... :aha:

• Zainteresovan, 543 postova
  • Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa

Ima neki lik u Bg potpuno restauriran Wilis sa sve kantama, ašovom i ostalim zajebancijama. smb boja fabricka. pitao sam ga za cenu, al je kratko odgovorio da nema cenu.. jbg

Dugo sam pratio oglase i tražio jedan za sebe al su svi isečeni sa motorima mercedesa 200d, lada, i ostala sranja.. vredan je samo i jedinino originalan primerak.

A sto ko ljudi ne kupite od mena samuraja , sve sredjeno i vozite se kao ljudi?!

A gde je onda car u sredjivanju?

• Svrati Svaki Dan, 884 postova
  • Motocikl: brm brm brm

@gavrolini, de pokvari ti to malo lakse ce se prodati 1lol.gif<br style="font-size: 9pt;">

A sto ko ljudi ne kupite od mena samuraja , sve sredjeno i vozite se kao ljudi?!

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

A sto se tice cari sredjivanja...ja ne zelim u zivotu vise da je osetim. Bog otac me nece naterati da kupim ni biciklo na kom treba gume naduvati.

• Podržavam 5

• Zainteresovan, 503 postova

Čar je sedneš sipaš voziš i ne razmišljaš hoće li te Vilis iz 50, okrpljen ladom iz 80 vratiti kući ili neće ...

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 531 postova
  • Motocikl: 950adv 450exc

Vidjam sam ovaj zuti, istina samo iz auta, na putu mi je ka radnji.

Da li mi se samo cini, ili ovo samo boja drzi na gomili?

Na nekim delovima I jeste ne cini ti se

• Drug član, 1043 postova
  • Motocikl: Honda NT650V deauville

Nešto ovako? Pobratimov jeep iz 48'me. Prodao ga za par glava, al mislim da ima još neke delove za njega, čini mi se još jedan motor, ratna svetla i par dodataka i sitnica-cajgleri, ručice menjača i reduktora...post-4383-0-74048000-1411742003_thumb.jpg

• Zainteresovan, 493 postova
  • Motocikl: Honda Vision

Ovaj zuti uopste nije u losem stanju, s obzirom da ih ima itekako gorih a kasnije sredjenih kako dolikuje. Ono sto nije dobro je to da je neki 200-300d unutra, a to povlaci i druge promene ispod haube. Inace je willys cj4b, turski ili indijski.

Ovaj beli je isto civilna verzija, cj2a.

Restauracija ovakvih oldtajmera je lepa, ali obicno dugotrajna i mukotrpna pogotovo ako se radi kako treba.

Čar je sedneš sipaš voziš i ne razmišljaš hoće li te Vilis iz 50, okrpljen ladom iz 80 vratiti kući ili neće ...

Pa nemamo svi za novi auto

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja