FatBastard 0 Napisano Septembar 9, 2014 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ako može savet, biram između sledeće tri kacige: 1. Caberg VOX 2. HJC TR1 3. Nolan N85 Najbitnije mi je da ne pušta vetar nigde, nosim sočiva i to mi je ogroman problem u vožnji... Hvala u napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Septembar 9, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan tr1 nije losa kaciga ali ima neki osecaj velike tezine bas je kao tuc nema onaj chin curtain koji takodje dosta pomaze da vetar ne ulazi odozdo, vox je dobar po meni bolji izbor nego tr1, ali glas ide za nolan verujem da je najbolja od ove 3, e sad sve 3 imaju malo razlicit kalup pa ti je takodje bitno da ti odgovara obliku glave, zato najbolje da probas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dmitar 29 Napisano Septembar 9, 2014 Svrati ponekad, 108 postova Motocikl: Vetropir Prijavi odgovor kao problematičan Propuštanje vetra stvarno ne bi smelo da bude problem ni sa jednom novom kacigom. Ne znam koliko ti cena igra ulogu, ali trenutno Vox može ubedljivo najjeftinije da se nađe i ja bih krenuo da isprobavam od nje. Nema ništa toliko loše u tom izboru, lepo je dizajnirana kaciga, mada je verovatno "plastični" osećaj i buka jasno odvajaju od skupljih. Za HJC ne znam, ali ova Nolan ne može da bude lošija, mada i 50ak evra skuplja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velja2w 76 Napisano Septembar 9, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Nolan N85 i prezadovoljan sam. Nemam chin curtain i nemam problem sa vetrom, ali probao sam i sa njim i mnoooogo je tiša kada se stavi. Ne mogu da uporedim sa ove dve, ali mogu da preporučim Nolanku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Septembar 10, 2014 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan tr1 nije losa kaciga ali ima neki osecaj velike tezine bas je kao tuc nema onaj chin curtain koji takodje dosta pomaze da vetar ne ulazi odozdo, vox je dobar po meni bolji izbor nego tr1, ali glas ide za nolan verujem da je najbolja od ove 3, e sad sve 3 imaju malo razlicit kalup pa ti je takodje bitno da ti odgovara obliku glave, zato najbolje da probas HJC TR-1 ima chin curtain iliti podbradak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Septembar 10, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Imam N 86 to je N85 restajling. Prezadovoljan sam moja preporuka ti je N O L A N! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ujko 28 Napisano Septembar 12, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan tr1 nije losa kaciga ali ima neki osecaj velike tezine bas je kao tuc Tačno, malo je teža kaciga (oko 1600g), ali ako vozite kruzera i sedite uspravno, ne bi trebalo da smeta toliko. Odlično štiti od vetra, ali je takođe i dobro provetrena. HJC TR-1 ima chin curtain iliti podbradak. Tačno tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Septembar 17, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu... i ja se dvoumim izmedju Caberg Vox jer je trenutno na snizenju i MTR S-811. Da li ima uopste ima potrebe dvoumiti se ili odmah naruciti Caberg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Septembar 18, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu... i ja se dvoumim izmedju Caberg Vox jer je trenutno na snizenju i MTR S-811. Da li ima uopste ima potrebe dvoumiti se ili odmah naruciti Caberg? ja sam imao mtr-flip up kupio u luisu nosio je jednom na relaciji uzice beograd i hteo da umrem em sto je imala 1800 grama em sto sam morao da drzim spustene naocare non stop jer je duvalo pravo u oci, o buci i da ne pricam, 2 dana mi nije bilo dobro, nikad vise, nemoj rizikovati sa tim, uzmi caberg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...