vlajko 2670 Napisano Septembar 9, 2014 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen prošle godine u ZR od lika koji ga jeredovno održavao i koristio za daleka putovanja.. prešao oko 330 000 km, V8 agregat 5200cca Vozio ga oko 1000km bez ikakvih problema, pali radi ide.. Registracija je bila oko 19000 din, vodi se kao teretno vozilo..u njemu putuje komotno 7 ljudi.. 4 fotelje iz mig-a i trosed na obaranje pozadi..Ima atestiran plin i 2 boce od po 80l, registrovan i na moje ime.. Ceo je od pocinkovanog lima prva boja iz daleke 1985.. krov mu se skida na šrafove, ima kuku, klimu koju treba napuniti, elektro podizače, centralnu bravu i servo volan.. automatski menjač, zadnja vuča.. Motor je baš rasterećen, šapuće i mislim da je neuništiv.. putna brzina 80-100.. može i 120 po potrebi.. ima kick down i jako je udoban za vožnju i gotivan za zezanje.. može da se lako preradi u kamper ili povuče ogroman teret.. Potrošnja bi trebala biti oko 25l plina.. nisam ni uspeo lepo da izmerim.. treba natankati obe boce.. pre 2-3 meseca sam mu ugradio HHO sistem.. ali nije dovoljno uštelovan i plaćen.. pa sam ga izvadio i vratio nazad.. čovek tvrdi da može na razne fore da se skine jedno 20-30% potrošnje.. Kupio sam ga iz nekih ambicija i zbog nekog posla.. ali pošto to trenutno nije u igri odvojio bih se od njega za 2000e keša.. moguće su i neke razumne zamene ali o tome može preko telefona ili uživo.. Od mana bih naveo kapljanje ulja na servu volana.. kupio neku smesu za zaptivanje hidraulike.. uz konsultacije sa raznim ljudima i genijalcima.. došli smo do zaključka da bi na tu kubikažu trebalo dodati još jedan isparivač.. kajš ponekad zaškripi od alternatora.. kupio nove zajedno sa filterom.. ulje još nije za zamenu.. dobre su šare na gumama ali prilično su ispucale od stajanja.. imam novi auspuh za njega, krovni nosač mu je naknadno napravljen jer je stari poliesterski bio za bacanje..nov je i akumulator.. mogla bi bolja muzika i jedno farbanje ili umotavanje u foliju..ili ništa i pravac na jug u Čič i Čong fazonu novi krovni nosač..ima mesta za prtljag i pokrivaju se i zaključavaju plin boce na nekim mestima se oljuštila farba.. vidi se pocinkovani lim ispod.. Proka pronalazač Ameri pravili raskošno za duge ture nije dizel, ne trese i ima jezivo dobar zvuk..na putu samo pliva Sa bivšim vlasnikom sam i dalje u kontaktu..voli čovek motore.. ima još jedan agregat od 5800 cca sa menjačem i komplet delove od prednjeg trapa.. verovatno je potrebno promeniti neku kuglu-sponu.. ja više nemam volje, vremena i para da ga sređujem.. kontakt telefon 063 266 812 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Septembar 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan uh...moj ljubimac iz americkih filmova Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 10, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam cast da me ovaj kombi odveze do Divcibara i nazad.... nisam se udobnije vozio u zivotu....fotelje su udobnije nego moje kuci . Moja jedina zamerka je to sto , ne mozete inkognito da putujete....nema ko nije bacio pogled na kombi :lol: ..stvarno je extra..ko voli ove american spirit masine Vlajko, srecna prodaja..... malo me je zao, sto ga prodajes.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 10, 2014 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dosad me nisu zaustavljali Ono jeste im bila faca u čudu, ali dok se opasulje šta je ovo .. već sam otišao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Septembar 10, 2014 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Svalerska masina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Septembar 10, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Prodaj ST, da imaš da se vozaš sa ovim čudom, veće je zadovoljstvo. Znam sa kakvim žarom si uzeo ovaj kombi i kakvi su ti planovi bili. Srećna prodaja, ako si se već odlučio za prodaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Septembar 10, 2014 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan pakleni stroj! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Septembar 10, 2014 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi se u njega ubacio dizel motor, bila bi extra masina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 10, 2014 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Radili su to ljudi.. može.. ali kad bi čuo ovaj agregat odustao bi od te ideje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 10, 2014 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ako, ako, i treba da se zenis 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Septembar 10, 2014 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan kada shvatiš koliko troši odustaneš od ideje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Septembar 10, 2014 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Da ima jacu masinu uzo bi ga ja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Septembar 11, 2014 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Ma kubikaza moze da prodje, al je slab, za moj projekat treba bar jos 200ks. Ovakav kakav jeste, malo da se sredi, bio bi idealan za fuck truck Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1642 Napisano Septembar 11, 2014 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Pa ova kubikaza dopusta izlacenje koliko hoces konja, ako treba da se dize na zadnje tockove ali € najcesce ne dopustaju 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 12, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pa ova kubikaza dopusta izlacenje koliko hoces konja, ako treba da se dize na zadnje tockove ali € najcesce ne dopustaju Bas tako , ako ovaj V8 ne moze da izvuce 200 ks..ne znam sta ce moci... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Septembar 12, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Vec ima 230ks iz 5.2,sta ce vam vise za mali kombi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8617 Napisano Septembar 12, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Vec ima 230ks iz 5.2,sta ce vam vise za mali kombi? zamisli da taj motor ubaciš u dačiju 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Septembar 12, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Vec ima 230ks iz 5.2,sta ce vam vise za mali kombi? zamisli da taj motor ubaciš u dačiju Bolje u 206 On je laksi, ali mu stavim nazad motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Septembar 12, 2014 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan vodi se kao teretno vozilo..u njemu putuje komotno 7 ljudi.. 4 fotelje iz mig-a i trosed na obaranje pozadi Da vidimo kako to izgleda "Fotelja iz miga" :D MIG 21: evo od 29tke Udobno nema šta :D i sada kada smo se nažuljali, da se podsetimo šta dotični RAM ima: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 12, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja volim te kubikaze,u planu je nesto tako s kubici u rezervi , sedmica nejka e 38,ili 850 csi,tako nesto, nesto bre kad pipnes gas da leti potrosnja.nije da nije vazna al kad imam cu se vozim kad nemam cu apstiniram dobar kombic,jos onako da se doradi sa krevetima kujnom i na put oko sveta polako,taj motor bi trebalo da je izdrljiv i da moze da predje milionce bez muke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Septembar 12, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan ja volim te kubikaze,u planu je nesto tako s kubici u rezervi , sedmica nejka e 38,ili 850 csi,tako nesto, nesto bre kad pipnes gas da leti potrosnja.nije da nije vazna al kad imam cu se vozim kad nemam cu apstiniram dobar kombic,jos onako da se doradi sa krevetima kujnom i na put oko sveta polako,taj motor bi trebalo da je izdrljiv i da moze da predje milionce bez muke Koliko sam ja citao na njihovim forumima. Njima je niska kilometraza za takav model 500,000km, tako da verovatno prelaze i po 1,500,000km bez problema. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 24, 2014 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Svašta ljudi nude.. zamena mi ne igra ukoliko se to ne može brzo prodati za slične novce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 3, 2014 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kombi i doplata za varadera 1000.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Novembar 3, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam, Honda! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Novembar 3, 2014 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Menjaj tu vencanicu za bilo sta sto ti nude, kes ces tesko da vidis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...