SHOKLA 1751 Napisano Septembar 3, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Veoma hitno mi je potrebno sto vise podataka o Suzukijevim modelima SV 1000 S, TL 1000 S i TL 1000 R. Medjusobna poredjenja, razlike i slicnosti. Subjektivna misljenja su dobrodosla. Suve tehnicke podatke sam nasao na vise mesta, a interesuje me koje su im vrline, koji nedostatci, na sta bi posebno trebalo obratiti paznju prilikom kupovine. Jos bolje je izneti licna iskustva, mada nisam gadljiv ni na rekla-kazala informacije, ukoliko imaju neku tezinu u stvarnom zivotu. Unapred tenk-ju, a info mi nisu hitne, potrebne su mi (bile) za JUCE... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1794 Napisano Septembar 3, 2014 Lovely jubbly, 902 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako me secanje dobro sluzi na ovom forumu ima par ljudi koji mogu da ti pomognu: http://www.motori.hr/forum/index.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 4, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo mogu subjektivno da kazem da je meni tl1000r jedan od najlepsih R motora ikad. Velik, lepe linije, ne deluje kao igracka. Dobar obrtni moment. Iz starta gazi. A odlicno se secam pre nekih 8-10 godina kako je frajer sa tl-om u sm na skupu na potezanju na 400m popisao se po kecevima, ninjama,cbr, gsxr, itd. Bukvalno ih sve oduvao. Od tad mi tl ostao u secanju kao motor koji iz 0 povlaci kao blesav. Mislim da je sv mnogo losiji izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Septembar 4, 2014 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se verovatno radi o TL 1000 R, koji je napravljen u malom broju primeraka, radi homologacije za trke, tako da ih nema bas previse. TL 1000 S, iako solidan, prilicno razlicit od R-a. SV je novija koncepcija i postoji u verzijama S i N. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Septembar 4, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan beli u oglasima, vrisnuo mu lezaj radilice, a cifra 1000€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Septembar 4, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pratim oglase, nisanim jedan od tri modela koje sam naveo. Nije mi jasno samo zasto je izbacen u proizvodnju i prodaju SV 1000 S kada je gotovo isti koncept, nodel, izgled, performanse itd itd itd sa TL 1000 S? Koja je poenta medjusobne konkurencije??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3602 Napisano Septembar 4, 2014 Malinar u pokusaju, 1716 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Samo mogu subjektivno da kazem da je meni tl1000r jedan od najlepsih R motora ikad. Velik, lepe linije, ne deluje kao igracka. Dobar obrtni moment. Iz starta gazi. A odlicno se secam pre nekih 8-10 godina kako je frajer sa tl-om u sm na skupu na potezanju na 400m popisao se po kecevima, ninjama,cbr, gsxr, itd. Bukvalno ih sve oduvao. Od tad mi tl ostao u secanju kao motor koji iz 0 povlaci kao blesav. Mislim da je sv mnogo losiji izbor. Popisao se u startu jer mu je motor v-twin, dok ninje i ostali rovi imaju cetvorocilindrase. Ako bih uzimao r, ne bih pristao na manje od 4 cilindra + sto nisam cuo mnogo lepih reci (ipak rekla-kazala) o tom agregatu. Inace, taj motor ti je u velikom stromu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 4, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja odlicno koji motor ima koji agregat, posedovao sam rsv i znam kako vuce V2 iz malih obrtaja ali otprilike samo tad i vuce. Samo sam rekao kad sam zapamtio TL. Inace da je 4 redna odavno bih imao jedan tr1000r jer mi je prelep ali ne volim vibracije koje pravi v2 kao ni to sto vrti malo obrtaja i u visokim gubi snagu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Septembar 5, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Upravo je karakter V2 masine ono sto mom stilu voznje odgovara. Ja licno ne volim da mnogo zavrcem masinu u obrtaje, ali volim da lepo povuce iz niskih, i volim medjuubrzanja. Inace zivim i vozim motor u kraju gde su putevi relativno losi, pa samim tim i ne dozvoljavaju neke kosmicke brzine. A mozde me hebe i godina u krstenici, iako odbijam da se penzionisem... Imaju li ovi V2 Suzukijevi 1000ccm agregati nekih karakteristicnih boljki, na sta bi posebno trebalo obratiti paznju (tipa pumpe za gorivo, bregaste, menjaca, kvacila...)? U tragovima mi se javlja nesto sto sam svojevremeno procitao oko slabog kvacila, lamela, ili neceg slicnog, kao i u vezi loseg mapinga sistema za ubrizgavanje. Neko nesto o tome??? Ili bilo sta drugo??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Septembar 6, 2014 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Agregat u Stromu 1000 (sada vec starom) je poreklom iz TL 1000 S i ima sve te boljke koje si naveo...korpa kvacila (moze da se relativno jeftino reparira), neravnomeran rad u nizim obrtajima (zbog cega je potrebno remapiranje i uklanjanje sekundarnog leptira)... Sta je od tih boljki pokazivao TL, nisam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Septembar 6, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Hajdemo onda konkretno ovako: Ima li ko bilo kakve informacije o ovom motociklu? Nalazi se u Grdelici, i kolega je veoma raspolozen za trgovinu. Samo je lose/kisno vreme ovih dana odlozilo da se vec sretnemo. I kakva su vasa zapazanja i misljenja o konkretno ovom primerku? http://www.polovniautomobili.com/oglas5013526/suzuki_tl_1000_s/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1898 Napisano Septembar 6, 2014 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lep Ali ja kad vidim ovako opremljen primerak ocekujem da sve sto moze da se potrosi od voznje na maksimumu je potroseno i vreme je ya zamenu.Inace ovako opremljeni se dobro odrzavaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Septembar 6, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Lep Ali ja kad vidim ovako opremljen primerak ocekujem da sve sto moze da se potrosi od voznje na maksimumu je potroseno i vreme je ya zamenu.Inace ovako opremljeni se dobro odrzavaju Opremljen u smislu? Ja vidim donji deo oklopa koji je dodat i nedostatak zadnjeg sedista i zadnjih fuzastera. Sta mi je to jos promaklo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10620 Napisano Septembar 6, 2014 Hronični Motociklopata, 7368 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan meni se ne svidja ovaj iz oglasa, jer je budzevina, nije original prednji far vec od nekog skutera ubudzen, takodje su i usisi na oklopu prepravljeni, i rupe gde prolaze original migavci, tako da vrlo moguce da je bio spicen spreda... a o poziciji tih novih ubudzenih prednjih migavaca migavaca necu ni da komentarisem jedino sto mi se svidja je taj dodatak donji deo okopa koji mu lepo stoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1898 Napisano Septembar 6, 2014 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Taj je po meni opreman za rekreativnu voznju na stazi.Sto bi bilo da je jako cesto vozen na maksimumu verovatno imao i par ostecenja dal sa ovim oklopima ili sa nekim drugim.Sa druge strane uvek je morao biti maksimalno odrzavan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 6, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hajdemo onda konkretno ovako: Ima li ko bilo kakve informacije o ovom motociklu? Nalazi se u Grdelici, i kolega je veoma raspolozen za trgovinu. Samo je lose/kisno vreme ovih dana odlozilo da se vec sretnemo. I kakva su vasa zapazanja i misljenja o konkretno ovom primerku? http://www.polovniau...zuki_tl_1000_s/ Original TL 1000 S sa donjim dijelom vjetrobrana i sa prednje strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Septembar 6, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan A uz to je uspeo da za 11 godina pređe 17.000km? Verovatno ga je žena terala do kozmetičkog salona i nazad... EDIT: A i nađoh na netu da se pravio do 2001., ovaj u oglasima je 2003. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 6, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Hm jos i slikovi na njemu, kao da ga je neko pripremao za stazu pa posle doda far itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Septembar 6, 2014 Andragog, 5021 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pricali su da mu zadnje ogibljenje nije dobro reseno s obzirom na ostatak bajka, .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Septembar 6, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan A uz to je uspeo da za 11 godina pređe 17.000km? Verovatno ga je žena terala do kozmetičkog salona i nazad... EDIT: A i nađoh na netu da se pravio do 2001., ovaj u oglasima je 2003. Mozda je stvarno presao samo 17.000 al' po stazi??? Znaci, sve u svemu...??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Septembar 6, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Da je vozio samo po stazi, ne bi ga registrovao. Ne mogu ništa da kažem, bar ne preko slika. Prosto, neki podaci mi se ne slažu i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1898 Napisano Septembar 6, 2014 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sve to nista ne znaci dok ne vidis moto.Mada ja licno mislim da je poskupo za te pare vec ima busa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 6, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan По мени много лепши и некако бољи укупан утисак о оном TL 1000 R у огласима. Субјективно, веома леп примерак. А сад V машина у R моторима... Али опет зависи од твог стила вожње. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Septembar 6, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan По мени много лепши и некако бољи укупан утисак о оном TL 1000 R у огласима. Субјективно, веома леп примерак. А сад V машина у R моторима... Али опет зависи од твог стила вожње. Da, da, snimio sam i ja tog TLR-a, samo je problem sa njim sto vlasnik istog nije ni za kakvu kombinaciju zamene, osim za kes. Inace, sto se V2 masina i njihovog karaktera tice, sasvim mi odgovaraju. Vec vozim V2 masinu (Deauville), ali mi nedostaje malo zivosti u agregatu i u motociklu uopste. To i jeste razlog zasto bih zamenio sadasnji motocikl, koji je inace u izuzetno dobrom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10620 Napisano Septembar 6, 2014 Hronični Motociklopata, 7368 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan a jesi razmisljao o Hondinoj VTR 1000F Firestorm? isto V masina ko TL samo malo manje konja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...