blazevski 3 Napisano Avgust 29, 2014 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav do svih na forumu. Clan sam ovog forum a ne bas od davna i samo sam ga pratio i stvarno je dobar. sada bih hteo da pitam kao sto je gore navedeno oko Honde VF 750 f. Radi se o motoru koji bih hteo da ga uzmem po nekoj ceni od 800 evra neregistrovan sa predenih 3200km .Po raznim forumima sam procitao da se radi o rizicnoj masini (mislim na defekte ) pa zato sam hteo neke savete i sugestije od iskusnih pozbavaoce ove masine .Zanima me dali se isplati ta investicija oko tog motora .Pokusacu da stavim i neke fotografije od istoga ako uspem.Puno pozdrava od Blazevskog iz Skoplja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Avgust 29, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Misliš 32.000km? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Avgust 29, 2014 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan 1. Ako si siguran da je presla 3200km kupuj i ne razmisljaj! 2. Ako si siguran da je presla 32.000km kupuj i malo razmisli. 3. A posto je najverovatnije presla 320.000km zaobidji...mada lepo izgleda... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Avgust 29, 2014 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovoj Hondi sa slike je procureo rezervoar - to možda može lako da se sredi, ali ako je previše istrulio, onda je sređivanje u sferi naučne fantastike ukoliko nemaš nekog limara koji je voljan time da se ozbiljno pozabavi. Opšte stanje ovog motora je daleko od 3.200 km. Sad, ako agregat nema čudne zvuke, i ako su mu karburatori u iole pristojnom stanju, onda eventualno i da razmisliš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 471 Napisano Avgust 29, 2014 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan pa 32 000 je sigurno presla, samo koji put ispregledati dobro, ovakve masine iz 80ih su imale tendenciju da se mnogo zagrevaju i da im cesto strada radilica, nisu bas preceste kod nas i do delova nije lako doci po nekim preteratno povoljnim cenama, preko tipa nemacka, austrija ih ima a jbg sad verujem da ima i kako se kome zalomi, znaj da kad kupujes ovakav motor pogotovu ovoliko star da ces bar jos 200e uloziti da bude u korektnom stanju, sto se tice samog kvaliteta, honda je honda ako je iole odrzavana, gurace jos duuugo A kolega Golub moze iz prve ruke da ti kaze u kom smeru moze da ode sredjivanje starijeg motora kome npr u oglasu samo treba da se zameni zadnja guma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 29, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Vf je promasen model honde....cak sta vise najnekvalitetniji hondin agregat....ima problema sa podmazivanjem radilice i bragastih....totalna suprotnost vfr koji je neunistiv pocevsi od rc24 ke... Tako da moj ti je savet ako volis te v masine sad za 800 evra mozes da uzmes vfr 750 rc 24 i da se sit navozas...ima i on dve sitne mane kao i noviji rc 36 a to je regler i frajlauf...ali agregati neunistivi,razvod preko zupcanika,samo menjas ulje i pun gas,nikad nece stati... Ja sam imao rc 24 ali meni licno nije legao sta znam valjda ne volim te v agregate...samo drnda a ne ide nesto posebno za moj ukus....ali o izdrzljivosti skidam kapu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blazevski 3 Napisano Avgust 29, 2014 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Puno se zahvalan na vasim odgovorima .Mislim da ga necu uzeti jel vase iskustvo je vece od mojega .inace motor je dovezen ia Svajcarije prije 15 i vise godine a tip koji je sopstvenik zivi tamo i vozio ga kada je dolazio u Makedonii.Ali odlucili su vasi sugestije a i na drugim forumima sam procitao da nije neka masina.Ipak puno hvala na pomoci . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blazevski 3 Napisano Avgust 29, 2014 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Puno se izvinjavam na mojoj gresci radi se za 32000km Jos jednom hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Avgust 29, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan dali te interesuje VF750C ima jedna ocuvana ovde mislim da bese 84god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 184 Napisano Avgust 29, 2014 Svrati ponekad, 187 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan ja sam osamdesetih kupio ovakvu hondu sa predjenih 3000 km. bila je kod mene tri sezone. bio sam dva puta u rovinju a zivim u okolini panceva.Nista nisam pipnuo oko motora. i ova kilometraza od 32000 nije nista za hondu.Pozdrav za makedoniju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grom 01 15 Napisano Septembar 2, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: cbr900rr-xl1000v varadero Prijavi odgovor kao problematičan Pre svega veliki pozdrav svima! Prvi moj motor "ozbiljnije" kubikaze je bila bas ova Honda.Mada se ja u Hondu "kunem" mogu vam reci da je ovaj model njen totalni promasaj-sto rece kolega iz nekog predhodnog posta:totalno djubre od masine....Licno ja sam imao problem "utanjale" su stubline i duvao je kompresiju u vodeni prostor,onda posto je razvod u agregatu sa lancima koji su predugacki pri svakom ozbiljnijem cimanje na gasu rizikovao sam "prezubljivanju" masine. Menjao sam spanere,razvodne lanceve,brusio glavu,menjao dihtunze na glavi i sve u svemu vise "vezbao" mehaniku nego sto se vozio. Na kraju sam je prodao i resio problem. Sent from my iPad using Tapatalk HD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guderijan 10 Napisano Novembar 27, 2014 Svrati ponekad, 101 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa VFom, jel kupljen na kraju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...