aspirinikus 240 Napisano Maj 29, 2019 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo pržišПослато са GT-N7100 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6027 Napisano Maj 29, 2019 Drug član, 4134 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Velika tenere je jedan od neopravdano najpodcijenjenijih motora na tržištu. Vozim motor, nisam bajker. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nessa 78 Napisano Maj 29, 2019 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan I moja, ovog vikenda dvodnevna voznja po Rumuniji. Tenere se ne da iznenaditi ni po kisi, suncu, krivinama, makadamu... savrsen motor. Sent from my SM-G900V using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Novembar 6, 2019 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, želim da vas pozdravim i prijavim se da sam postao vlasnik jedne Tenere...Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nessa 78 Napisano Novembar 7, 2019 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke! Teška u mestu, brod na putu a pitomo kao skuter - pravi izbor! U zdravlju je vozio! Nažalost, zbog selidbe u toplije krajeve i ja ću moju na proleće ovde oglasiti pa ćemo možda još jednog kolegu s foruma usrećiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Novembar 7, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke @Zoxxx69 ! U zdravlju da služi! Savršen i prelep motor! Odlična zamena za TDMa. Nadam se tvojim stopama u narednim godinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Novembar 7, 2019 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke od srca!!! Zdravlja Boze i srece , i mnogo bezbednih kilometara vam zelim! Pravi odabir motora, cak sto vise, ne znam ima li nesto bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Novembar 9, 2019 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan On 7.11.2019. at 7:38, nikvuksa je napisao: Čestitke @Zoxxx69 ! U zdravlju da služi! Savršen i prelep motor! Odlična zamena za TDMa. Nadam se tvojim stopama u narednim godinama. Hvala druže... Nadam se skorijoj zajedničkoj vožnji... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Novembar 9, 2019 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan On 7.11.2019. at 7:33, nessa je napisao: Čestitke! Teška u mestu, brod na putu a pitomo kao skuter - pravi izbor! U zdravlju je vozio! Nažalost, zbog selidbe u toplije krajeve i ja ću moju na proleće ovde oglasiti pa ćemo možda još jednog kolegu s foruma usrećiti hvala na čestitkama... kad budeš odlučio da ga prodaš, ti se javi... ima zainteresovanih za dobre primerke!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Novembar 9, 2019 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan On 7.11.2019. at 20:36, Simon69 je napisao: Cestitke od srca!!! Zdravlja Boze i srece , i mnogo bezbednih kilometara vam zelim! Pravi odabir motora, cak sto vise, ne znam ima li nesto bolje Hvala Simone... za mene je ovaj motor otkrovenje... posle Fazera, TDM-a ovo je baš drugačije!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12552 Napisano Novembar 9, 2019 Ne silazi, 7335 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je to prvi pik za sledeći motor. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Novembar 9, 2019 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Meni je to prvi pik za sledeći motor. Ja posle TDM-a ništa drugo nisam ni gledao... Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano Novembar 9, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je to prvi pik za sledeći motor. +1Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Novembar 9, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan I meni je ST favorit. Ali me nervira što je slab izbor, u odnosu na GS-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4751 Napisano Novembar 11, 2019 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja se sa mojom slatko navozah...nepunih 60kkm. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Novembar 13, 2019 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan ja svoju skoro prodah, pa se pokajah...sad pecam gore da izadje sta u toku zime, taman za sledecu sezonu ..bolji motor nisam vozio . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Novembar 16, 2019 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Drugari... nešto se pitam koliko se uopšte vozi Tenera... ja sam već poprilično dugo na 2 točka i baš me ima svuda ali moram priznati da je ne viđam na našim putevima. Mislim da je nepravedno zenemarena kao i Honda Crosstourer...u odnosu na GS i Multistradu.Meni je ovo otkrovenje i vrh motor. Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Novembar 16, 2019 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan a sada pravac Golubac!!!Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12552 Napisano Novembar 16, 2019 Ne silazi, 7335 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, kupiću je i ja pa ćemo se skupiti nekoga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Novembar 16, 2019 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Alekre je napisao: Jeste, kupiću je i ja pa ćemo se skupiti nekoga mislim... ako nisi probao Teneru.... izneneđenje će biti izuzetno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12552 Napisano Novembar 16, 2019 Ne silazi, 7335 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam je probao. Definitivno je da nemam nameru da menjam ADV klasu. Tenera se dokazala kao izuzetno pouzdan motocikl za razliku od GS-a. Servisiraš na vreme kvalitetnim materijalom i ne misliš. Pri tom, nabavna cena polovnog je ispod konkurencije i mislim da je odlična kupovina, pogotovo kroz naredne godine. Mrežica na farovima, maglenke, veliki vizir, donji i gornji crash barovi i teraj 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6027 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 4134 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari... nešto se pitam koliko se uopšte vozi Tenera... ja sam već poprilično dugo na 2 točka i baš me ima svuda ali moram priznati da je ne viđam na našim putevima. Mislim da je nepravedno zenemarena kao i Honda Crosstourer...u odnosu na GS i Multistradu.Meni je ovo otkrovenje i vrh motor. Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Potpuno si u pravu kad kažeš da su ove dvije mašine potcijenjene, bezrazložno, dakako.Pogotovu ST.I ne samo “u regionu” nego globalno. Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Novembar 19, 2019 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Ćao drugari... imam jedno pitanje. Šta se dešava okoTenera i potrošnje ulje u motoru? Čini mi se da troši više nego što bi trebalo. Obzirom da do sada nisam morao uopšte da vodim računa o tome dok sam vozio Fazera i TDM-a, sad sam malo iznenađen i zatečen. Motor ne dimi, lepo radi, još lepše se vozi i sve se čini da je na svom mestu. Da li je to normalno ili moram nešto da popravljam, kakva su vaša iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2322 Napisano Novembar 28, 2019 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @Zoxxx69 jesi proverio po netu da li fabricki trosi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano Novembar 28, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ćao drugari... imam jedno pitanje. Šta se dešava okoTenera i potrošnje ulje u motoru? Čini mi se da troši više nego što bi trebalo. Obzirom da do sada nisam morao uopšte da vodim računa o tome dok sam vozio Fazera i TDM-a, sad sam malo iznenađen i zatečen. Motor ne dimi, lepo radi, još lepše se vozi i sve se čini da je na svom mestu. Da li je to normalno ili moram nešto da popravljam, kakva su vaša iskustva?Ja pitao ortaka koji vozi identican motor, oko 35000km je presao njegov, kaze da mu ne trosi ulje uopste.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...