Jump to content

Moto Zajednica

Benda BD 50 QT-4 neće da vuče

Recommended Posts

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: Benda BD 50 QT-4

Pozdrav, imao sam problem sa motorom nije htjeo da upali odveo sam ga kod majstora konstatovao je da je CDI riknuo. Zamijenio je CDI i onda je paljenje ponovo bilo u redu ali sto se tice snage motor je izgubio pola snage. Po ravnom jedva i 20km/h da ide.

Onda sam ga poveo kod jednog majstora pa kod drugog, stelovali ga stavljali mu drugi CDI, mijenjali bobinu provjeravali rolnice, dotok goriva sve je u redu. Ne znam sta bi mogao problem biti?

Motor povuce sjajno bas dobro povuce i onda kad treba da nastavi on samo izgubi snagu.

Pitam majstora da nije karburator ili membrana on kaze da nije to jer da jeste ne bi uopste mogao tako da povuce itd itd... Filter se ni jedan nije zacepio ne znam šta više da radim neka pomoć?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: Benda BD 50 QT-4

Danas sam skidao karburator i sve lepo ocistio i sredio. I nista novo se nije desilo. Inace zaboravio sam da napomenem da na 85% gasa ide bolje nego na 100% gasa. Sto je jako cudno. Neko mi je nesto rekao da pogledam senzor gas ali posto prvi put cujem za "Senzor gas" sta je to uopste gdje se nalazi imam li ja to na mom motoru?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja