acim 766 Napisano Avgust 29, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Nemamo pojma da li je trka na ovom klipu nameštena. 2. Uopšte nismo poredili Hondu CBR 1000 RR i ovu kršinu, već K 1300 R i R 1200 R. 3. K 1300 R ima veći obrtni moment od Honde CBR 1000 RR (mada ovo nije bitno). 4. Nema nikakvog smisla porediti bilo kog četvorocilindraša sa bilo kojim dvocilindrašem, već treba tačno reći koji četvorocilindraš i koji dvocilindraš (ovo se odnosi na Turtle). 5. Uzalud drobite o drugim modelima jer već uveliko tražim koji K 1300 R ću kupiti, drugo i ne gledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 29, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Хтедох рећи да је појам "повлачење" веома релативан. Ова Хонда на клипу је доста јача по коњажи али му то није помогло да добро стартује, под условом да зна како да крене из места и под условом да клип није намештен - као што си и сам приметио. И мени је ово мало сумљиво, морам признати, али обртни момент је обртни момент... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 29, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste i veći je na K 1300 R nego na R 1200 R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Avgust 29, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Jeste i veći je na K 1300 R nego na R 1200 R Veci je ali na vecim obrtajima ...sto u praksi rezulitira tako daje R 1200 R brutalniji motor na manjim brzinama a pod manjim podrazumevamo sve do aj da budem proizvoljan 120 na sat....a sto dalje znaci da je K1300 bolji na brzinam samo preko 150 na sat ,....sto dalje zznaci samo na autoputu i nigde drugde a kako se vecina motorista vozi mnogo manje na autoputu nego van njega ....zakljucak izvuci sam Acime. Naravno ovo ne obavezuje tebe na nista ali cisto zarad tacnosti cije je obrtni momenat veci tj upotrebljiviji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 29, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Veći je na K 1300 R na svim obrtajima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Avgust 29, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 29, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Čak je i na Banditu 1250 veći http://www.motorradonline.de/vergleichstest/vergleichstest-naked-bikes-vergleichstest-bmw-r-1200-r-honda-hornet-600-suzuki-bandit-1250-und-yamaha-fz8-technische-daten/330630?seite=3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 29, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kada bi samo postojao grafikon koji opisuje tvoju zainteresovanost za taj motor. Edit: Iskopah ga nekako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 29, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Još da se vidi nešto, bilo bi dobro Uzgred, za koji motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 29, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Turtle je zaljubljen u BMW, ali neće to da prizna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 29, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kako koji, pa jedini za tebe K1300. Jbg mali grafikon, ali nije ni bitno vise. Srecna tebi kupovina krmeta bavarskog i da te sluzi kako dolici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 29, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo postavio sam ti ja gore veliki U ovom trenutku jeste jedini, priznajem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Avgust 29, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Turtle je zaljubljen u BMW, ali neće to da prizna Nisam zaljubljen u boxera vec u dvocilindricni koncept mada mi se od svih bmw jaca taj najvise svidja...inace trenutno imam Monstera 900 i kad boze zdravlja kupis K 1300 i dodjes u Srbiju na odmor javi se da ti objasnim malo sta je obrtni moment u direktnom duelu K 1300 vs Monster....naravno ko izgubi placa klopu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 29, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno, ali da dodaš onoliko tereta koliko nam se bude razlikovala težina Pritom možemo da se merimo i kompletno sa motorima, ako hoćeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Avgust 29, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste i veći je na K 1300 R nego na R 1200 R Po dijagramima iz prethodnih postova K 1300 S = K 1000 R ima obrtni momenat na 7500 rpm 109 Nm , a R 1200 R na 7500rpm ima 81 Nm. Prema tome sve je jasno i bez dalje diskusije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Avgust 29, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno, ali da dodaš onoliko tereta koliko nam se bude razlikovala težina Pritom možemo da se merimo i kompletno sa motorima, ako hoćeš Sto da dodajemo kilazu kad K 1300 ima bar duplo vise konja i dosta veci obrtni moment od Monstera 900..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 29, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Da bi bilo fer takmičenje Jer K 1300 jebe što ima 4 cilindra, 2 ima viška Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Avgust 29, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Da bi bilo fer takmičenje Jer K 1300 jebe što ima 4 cilindra, 2 ima viška Hehehe e pa ne moz se jebe a da mu ne udje.....salimo se malo ...ali ozbiljno mislim da je dvocilindricni koncept upotrebljiviji i daje vise za nas obicne smrtnike koji nemamo sposobnosti Rosija i sliicnih koji mogu da savladaju cetvorocilindricne zverke i izvbuku iz njih maksimum. Ja prvi priznajem da se plasim tolikih konja a s druge strane vuce me da mu zabodem gas do kraja......dvoclindrasa moz da vozis i izvlacis kolko oces jer ona 7 do 8000 vec gubi dah ....tako da meni vise lezi...sto naravno ne znaci da mora nuzno i tebi da se svidja....samo diskutujemo na temu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 29, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ma, jebo rak raka ako stil pisanja i tvrdoglavost ne ukazuju na jednu personu sjuga, plavu ladu i najbolju pitu u gradu!? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Avgust 29, 2014 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Avgust 29, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ma, jebo rak raka ako stil pisanja i tvrdoglavost ne ukazuju na jednu personu sjuga, plavu ladu i najbolju pitu u gradu!? Vidi ovog....pratim ja i tvoj opus....nego sta bi sa usponom na Rtanj....odustalo se nesto ,nema se vremena ili 00 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 29, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra najverovatnije pazarim motor, a sada je odluka najteža - koji komad izabrati 1. http://suchen.mobile.de/motorrad-inserat/bmw-k-1300-r-safety-paket-dynamik-paket-lenggries/166043558.html Ova boja mi se najviše sviđa, mada mi je više ljudi reklo da im se crna sviđa više. Motor je 2010. godište i prešao 19000km. Cena je 10500€. 2. http://suchen.mobile.de/motorrad-inserat/bmw-k-1300-r-top-zustand-regensburg/184518366.html Ovaj je noviji i manje prešao, a cena je 12450€. Dakle, moja glavna dilema je tamno siva ili crna boja? Tamno sivi se više ne proizvodi, dakle ovaj 2010. je najnoviji što sam pronašao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Avgust 29, 2014 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti je link broj 1. pogrešan, jer ne odgovara opisu koji si dao ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 29, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ispravljeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5075 Napisano Avgust 30, 2014 Drug član, 1895 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nevezano za temu, Aćime gde si našao ove grafikone? Pišem sa telefona pa mi je nezgodno da tražim, a sviđaju mi se, baš su pregledni. Inače zanimljivo mi je kako Bandit ima tako linearnu isporuku snage a 1200gs ima "platoe" na višim obrtajima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...