Aleksandar Jankovic 0 Napisano Jul 10, 2014 U prolazu, 64 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Hondu NSR 125 ima 8ks.. Potrosnja mi je 4L,a maksimalna brzina mi je bila 145.. Kazite mi dali je to normalna potrosnja za NSR ? Ili to moze jos manje da trosi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10463 Napisano Jul 10, 2014 Hronični Motociklopata, 7314 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan to je normalna potrosnja i nemozes ocekivati od visokoturazne 125ccm dvotaktne masine da manje trosi, mada, ako je isla 145kmh to znaci da ima fabrickih 25-30KS ili mozda eventualno da ima neku blokadu, ali je sigurno da nema 8KS jer da ima nebi isla ni stotku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Jul 10, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ta potrosnja je da se sutiras sve nogom u dupe, moja aprilia RS nije trosila ispod 6 a mogla je da razvuce i na 12 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Jul 10, 2014 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan moja nsr honda je tosila 4,5l kad je lepo vozim a umela je i 5,5l a isla je 140kmh,A aprilia je trosila 5l a umela i 8l kad je teram a isala je 150kmh ko iza topa jaca je bila od honde.Tako da tebi lepo ide solidno trosi samo gas i bez brigaja nebi nista menjao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 11, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan То 8 можда мислиш на киловате колико се води у саобраћајној дозволи? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Jankovic 0 Napisano Jul 11, 2014 U prolazu, 64 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa u saobracajnoj pise 8.1 KW znaci 145 sam je vozio prema Indjiji,kada bi polegao mislim da bi razvila jos 5-10km/h.. Uglavnom sada je vozim na otvorenom putu do 90-100 na 6500 obrtaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Jankovic 0 Napisano Jul 11, 2014 U prolazu, 64 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom ne vozim ovaj motor nesto dugo mozda 2-3 meseca,jos uvek neznam koliko mu stane u rezervoar,ali kada ga napunim do cepa predjem 360km gledaju po meracu na satu.. Tako tamo pise,ne bih nista menjao. Pitam samo dali je normalna potrosnja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 11, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Јесте, 4-4.5 је сасвим нормална и прихватљива потрошња за тај мотор. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Jankovic 0 Napisano Jul 12, 2014 U prolazu, 64 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan A kazite mi imam i jedan problem nekada radi super a nekada hoce da zeza i stane na 8000rpm i tako par sekundi i samo povuce odjednom a inace rc ventil otvori na 6500-7000... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Jul 12, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan To sto ne moze da napuni obrtaje bez problema moze da bude zbog toga sto nije dovoljno zagrejan ili mu je potrebno ciscenje i stelovanje karburatora...Ako posle par km voznje stane na 8000 obrtaja pa posle prokine onda i nije nesto strasno,jos nije zagrejan i to je do nekle normalno ali bi posle 10-tak km trebao da puni lepo obrtaje... Ako filter vazduha nisi skoro prao ili menjao onda ga bar dobro operi i da to eliminises pa probas... To sa zavrtanjem gasa probaj posle 10-tak km pa vidi kako se ponasa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Jankovic 0 Napisano Jul 13, 2014 U prolazu, 64 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Prao sam filter,karburator je ociscen i naselovan,jeste kada ga mao vozam onda hoce da puni,i kazi mi jel ima mozda neka blokada ili nesto jer nece da ulazi u crveno ? Ide do 10000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanD 23 Napisano Jul 13, 2014 Svrati ponekad, 133 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako nece u crveno vrlo je moguce da ima blokadu na CDI-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Jankovic 0 Napisano Jul 13, 2014 U prolazu, 64 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan To se onda kupi novi CD-I ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanD 23 Napisano Jul 13, 2014 Svrati ponekad, 133 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvo mora da se vidi koji je model CDI-a... Ims one takozvane 4+2 i kod njih je u glavnom zica roze boje blokada... To mora neko ko se razume u elektroniku da pogleda.... Ja ti ne bi preporucio da cackas fabricki CDI niti da kupujes novi (koji nema blokadu) ta blokada ti stiti agregat a i ne vozis trke pa da ti trebaju toliki obrtaji.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Jankovic 0 Napisano Jul 16, 2014 U prolazu, 64 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne vozim trke,ali ne moze da ide preko 10000,i moze da ide do 145-150 maximala,nzm mozda moze i brze toliko sam ga ja vozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanD 23 Napisano Jul 16, 2014 Svrati ponekad, 133 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa to je to.... odlicno 125cc je to nzm sta ti ocekujes od njega da ide kao r6? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Sabac 148 Napisano Jul 16, 2014 U prolazu, 68 postova Lokacija: SABAC Motocikl: Cagiva Raptor 125 Prijavi odgovor kao problematičan Cagiva Planet 41ks, max speed 180km/h, potrosnja 10 l/100km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Klaudi 5 Napisano Mart 1, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: zajecar Motocikl: honda nsr Prijavi odgovor kao problematičan POzdrav ljudi ja imam problem moja honda nsr 1996 nema ni jednu blokadu ali max brzina 120 km rc ventil mi otvara na 8000 obrtaja ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Mart 3, 2016 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan POzdrav ljudi ja imam problem moja honda nsr 1996 nema ni jednu blokadu ali max brzina 120 km rc ventil mi otvara na 8000 obrtaja ? zavisi koliko konja ima, ako je verzija od 15ks ne znam kud bi vise , moja aprilia rs125 ima 30ks oko 150kmh joj je max Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 3, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan А до тих података се дошло путем? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Klaudi 5 Napisano Mart 3, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: zajecar Motocikl: honda nsr Prijavi odgovor kao problematičan moja je verzija od 15 konja, ja mislim da je problem u rc ventila ali opet ne znam da li mozda zna neko nesto vise? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...