Jump to content

Moto Zajednica

Aleksandar Jankovic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    64
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Aleksandar Jankovic

  • Rođendan 22.10.1996.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Indjija
  • Motocikl
    Honda NSR 125

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Aleksandar Jankovic's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Da li hoce neko da ide na voznju preko vikenda po Fruskoj gori neka mi se javi :):D

    1. Prikaži prethodne komentare  1 more
    2. Svaler

      Svaler

      Moже на Фрушку гору и без ендура. Причам из искуства. Има деоница где је асфат беспрекоран, а могу поставити и слике овде да видим где сам залутао сам "р" мотором :)

    3. ThePainkiller

      ThePainkiller

      joj...ja bih u nedelju...

       

    4. Bruno 68

      Bruno 68

      I odakle kreces? I kad?

  2. Ako nije do akumulatora,do cega bi moglo da bude ?
  3. Pa za to i pitam,kada vergla slabije,onda baca i slabiju struju na svecicu ?
  4. Jel moguce da zato baca i slabju struju,jer on meni baca na svecicu struju ali slabo,ali slabije i vrti...
  5. Da,ali ne mogu da nadjem rucicu kvacila bas za taj model.. A trazio sam na netu.. Nema takve iste. Ne znam sta bih moglo da bude,ali u nekim trenutcima dodje kao da nema snage akumulator. Ne znam,ali nekada cim pipnes dugme cak ni ne zavergla on upali. Mozda ga zeza masa negde,da li je to moguce,msm masa na akumulatoru ?
  6. Ali da je do akumulatora on ne bih verglao,on vergla?
  7. Pozdrav svima. Kupio sam nedavno Daelim VS 125. Sto se tice motora stvarno nemam nikakvih zamerki 2006 godiste presao 26 hiljada. Vuce lepo,ima snage,a potrosnja mu je jako mala,nisam merio ali koliko sam se vozikao rekao bih da ne trosi vise od 3l. E sada imam jedan problem,tako sam ga uzeo. Motor kada se gurne upali na korak,a na dugme nece da upali,vergla a ne moze da stastavi. E sada ovako,mislio sam da je do mase,skidao sam rezervoar i sediste (bukvalno sve dole) misleci da je do mase ili neke zice,sve sam prekontrolisao svaku zicu vadio smirglao i prskao WD40. I vratio sklopio i motor i dalje nece. Nekada se desi da hoce da upali ali to jednom na dan,i to ni ne zavergla kako pipnes dugme on tako upali. Sada me zanima da li je moguce da je do svecice ili do kape. On ide lepo ne cima u voznji,niti slicno. I takodje me zanima gde mogu da nabavim delove za ovaj motor,potrebna mi je rucica kvacila i kurbla. Hvala unapred na odgovorima..
  8. Pozdrav svima. Kupio sam nedavno Daelim VS 125. Sto se tice motora stvarno nemam nikakvih zamerki 2006 godiste presao 26 hiljada. Vuce lepo,ima snage,a potrosnja mu je jako mala,nisam merio ali koliko sam se vozikao rekao bih da ne trosi vise od 3l. E sada imam jedan problem,tako sam ga uzeo. Motor kada se gurne upali na korak,a na dugme nece da upali,vergla a ne moze da stastavi. E sada ovako,mislio sam da je do mase,skidao sam rezervoar i sediste (bukvalno sve dole) misleci da je do mase ili neke zice,sve sam prekontrolisao svaku zicu vadio smirglao i prskao WD40. I vratio sklopio i motor i dalje nece. Nekada se desi da hoce da upali ali to jednom na dan,i to ni ne zavergla kako pipnes dugme on tako upali. Sada me zanima da li je moguce da je do svecice ili do kape. On ide lepo ne cima u voznji,niti slicno. I takodje me zanima gde mogu da nabavim delove za ovaj motor,potrebna mi je rucica kvacila i kurbla. Hvala unapred na odgovorima..
  9. Pozdrav,dali neko ima na prodaju motor Kymco Quannon 125cc ?
  10. Cao drugari (Bajkeri),potrebna mi je pomoc. Odlucio sam da sredim moj motor preko zime,sve novo da stavim u masini. E sada,nasao sam bio oglas neki covek uvozi nove delove za Hondu nsr 125 iz Italije,uglavnom kupio sam Stublinu,Klip sa karikama,Glavu sa termostatom i platio sam 200e.. E sada mnogo sam citao i mnogi kazu da ima i kineskih delova,e sada ja sam sa ovim covekom i dalje u kontaktu,kaze da je original,a treba da mi posalje i zatezace lanca,set sa lancom i lancanicima i komplet oklope sa rezervoarom i sedistem. Mene sada zanima dali je to sto sam uzeo za 200e kinesko ili original,on tvrdi da je original.. Hvala unapred na odgovorima.
  11. Nije takav motor,ovo je svrstano u Naked kategoriju,korejac je nije kinez.. Lepo izgleda,nema oklope i ima okrugli far,ima hladnjak za ulje,tj ima uljno hladjenje,a meni bi trebalo nesto za po gradu i okolini sto malo trosi a ovo trosi stvarno jako malo od 3 do 3,5L na 100km.. Ne znam videcu,decko za njega trazi 800e ali je kao nov,kao da ga nije ni vozio,a ima jedan blizu Beograda trazi 700e za njega,ali i nije u tako savrsenom stanju,fali mu plastika na lancu,neke 2 male plastike,izgreban je malo,stim sto mislim da je bolje onda dati 100e vise nego ulagati u ovo sto kupis za manje para kako bi gledao da sto jeftinije prodjes a kasnije se ispostavi da te izadje vise nego sto bi dao za taj sto je kostao 100e vise..
  12. Zanima me kako se ovaj motor pokazao,nasao sam jedan dobar u Nisu za 800e i stvarno je ocuvan 2006 godiste.. Imao sam svaju,ali mi se ne svidja uradio sam generalnu i posle 4 meseca se sjebao,a stvarno sam pazio i odrzavao ga. Sad bih da uzmem nesto cetvorotaktno. Pa me zanima kako se ovaj motor pokazao..
  13. Dobro vece svima. Evo jedno pitanje,na koje mi treba hitno odgovor.. Stelovao sam karburator na Hondi NSR 125,medjutim ne znam dali mi se cini ili je tako,moguce je da sam iskrivio iglicu u siberu kada sam je vadio da je stelujem.. Dali je moguce da kada je iglica malo iskrivljena da motor trosi vise ??
  14. Ne treba mi nesto preterano,treba mi da ga vozim jos par meseci,pa cu prodati motor i uzeti neki auto,na leto planiram da uzmem neki Kawasaki noviji koji mogu voziti sa A2 kategorijom gledao sam neki...
  15. Hteo sam da narucim Japanski klip,ali nema van mere.. Meni treba 54,5... Narucio sam Meteorov klip i set dihtunga..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja