GhostMile 4614 Napisano Jul 11, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa stvarno, neka mi neko kaze kako se zove kada nesto uzmes a ne platis?! Evo samo me to zanima? Bice da je KRADJA! Pa zavisi sta je to nesto. Ako ja zasadim krompir i ti dodjes i pojedes ga, ti si onda lopov. Ali ako ti zasadis 6.000.000.000 tona krompira na mojoj njivi (koju sam kupio izrabljujuci tvoju mamu i baku), a ja ti ne platim nista, zato sto si ti moj rob, a ti iako si gladan neces da pojedes ni jedan krompir da nebi krao, ti onda nisi posten, nego idiot. ps. ja uvijek placam autoput (i u Srbiji i u Italiji). 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Jul 13, 2014 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Italije. Evo uzivam u Rimu. Prosao pola Italije, bio u Peskari, kupao se u Jadranskom moru sad se kupam na Sredozemnom moru. Zaborvite sta sam pitao, Snalazimo se mi srbi kako znamo i umemeo, vazno je da znamo da uzivamo. Slike ne smem da posaljem da me karabinjeri ne prepoznaju. Jos jednom pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jul 13, 2014 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Italije. Evo uzivam u Rimu. Prosao pola Italije, bio u Peskari, kupao se u Jadranskom moru sad se kupam na Sredozemnom moru. Zaborvite sta sam pitao, Snalazimo se mi srbi kako znamo i umemeo, vazno je da znamo da uzivamo. Slike ne smem da posaljem da me karabinjeri ne prepoznaju. hahaha, svaka čast, uživaj u jeftinoći,........... čuvaj se karabinjera lično, a ne na netu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Jul 13, 2014 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ortak i ja uletimo na autostradi Trapani-Palermo, kroz onaj klinac gde ocitava automatski, nema rampe... i vozimo mi tako vozimo xD I onda dodjemo do kraja gde nam naplate i putarinu i kaznu sto smo uleteli tako xD Haos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Jul 14, 2014 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Pa stvarno, neka mi neko kaze kako se zove kada nesto uzmes a ne platis?! Evo samo me to zanima? Bice da je KRADJA! Pa zavisi sta je to nesto. Ako ja zasadim krompir i ti dodjes i pojedes ga, ti si onda lopov. Ali ako ti zasadis 6.000.000.000 tona krompira na mojoj njivi (koju sam kupio izrabljujuci tvoju mamu i baku), a ja ti ne platim nista, zato sto si ti moj rob, a ti iako si gladan neces da pojedes ni jedan krompir da nebi krao, ti onda nisi posten, nego idiot. ps. ja uvijek placam autoput (i u Srbiji i u Italiji). Pa niti je Italija moja njiva! Niti bilo koga odavde! A ni auto put ovde nije moj! Niti ga smatram svojim. Mogu donekle da shvatim revolt ljudi ovde. Nemastina je velika i kradu nas na svakom koraku pa razumem da ljudi ovde izbegavaju placanje. Ali sta je meni kriva Italija sto je ovde stanje ocajno?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 14, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije ni autoput krompir. Ja nisam rekao da je Italija nesto kriva, nego sam relativirao pojam kradje, a kao odgovor na tvoje pitanje "kad nesto uzmes a ne platis sta je to?", znaci van konteksta autoputa i Italije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Jul 14, 2014 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Ma razumem ja tebe. A verujem i ti mene da si razumeo. Ne podrzavam nesto preteranu to ne placanje putarina. Ali mogu donekle i da ga razumem ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Jul 18, 2014 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan ajd pomozitee u nevolji hocu da svratim u veneciju ali me moj drugar iz peskare uplasi da ako ostavim stvari da se vide u kolima i kofer na motoru da ce to sve da pokradu u postenoj italiji. da li neko zna gde mogu da parkiram u veneciji na neko sigurno mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Jul 18, 2014 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Jeste malo zeznuto posto je tamo previse ljudi. Ali ako hoces bas u Veneciji i izbor ti je suzen imas one garaze i to je to. Ipak nema ulica Mozda negde pre onog mosta koji dolazi do venecije. Koliko se secam ima nekih hotela pa vidi tu negde. Pa na bus da predjes bas u Veneciju. Ne znam sta bih ti rekao da je sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Jul 19, 2014 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ortak i ja smo ostavljali motore, bas kada se predje onaj most, sa desne strane ima velika garaza. Motori su tu bili od ujutru do uvece, i nije bilo nikakvih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ngabev 1 Napisano Novembar 1, 2015 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kavadarci Motocikl: Honda shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan A jel cena ista kao za auto ili je jeftinije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano Novembar 2, 2015 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cena čega? Autoputa ili parkinga? Svakako koliko ja znam i po mom iskustvu, uvek je jeftinije za motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Novembar 2, 2015 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan A jel cena ista kao za auto ili je jeftinije 2ngabev: Cijena je skoro ista... ako je neka putanja za auto 30€ za motor je oko 28 ili slično... niže jeste, ali zanemarivo... Mislim da to možeš lako da nađeš i online... Prosurfao bih ti ja ali spor mi net na tabletu pa da ne guglam bezze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milx 129 Napisano Maj 15, 2017 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Da li moguce da putarina za motor i auto ista u Italiji!? Nema nikakve logike ali na zvanicnom sajtu tako je napisano da su motori i automobili izjednaceni. http://www.autostrade.it/autostrade_en-gis/percorso.do Ima li neko informacije iz prve ruke? Zanima me cena od Trsta do Ventimiglia? Po ovom kalkulatoru ispada da je cena 59e za motor. Pre 3 godine isao sam tim autoputem ali autom i to je ta cifra za 670km ali nema logike da je isto i za motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajo965 89 Napisano Avgust 10, 2017 U prolazu, 94 postova Lokacija: torino Motocikl: jin lin 250v Prijavi odgovor kao problematičan On 15.5.2017. at 21:02, milx je napisao: Da li moguce da putarina za motor i auto ista u Italiji!? Nema nikakve logike ali na zvanicnom sajtu tako je napisano da su motori i automobili izjednaceni. http://www.autostrade.it/autostrade_en-gis/percorso.do Ima li neko informacije iz prve ruke? Zanima me cena od Trsta do Ventimiglia? Po ovom kalkulatoru ispada da je cena 59e za motor. Pre 3 godine isao sam tim autoputem ali autom i to je ta cifra za 670km ali nema logike da je isto i za motor! Istina prijatelju...nema razlike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajo965 89 Napisano Avgust 10, 2017 U prolazu, 94 postova Lokacija: torino Motocikl: jin lin 250v Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, vlajo965 je napisao: Istina prijatelju...nema razlike. Ja isao motorom od Udina do Torina a zena zamnom sa autom.Na izlazu platili isto.Mislim da je bilo 37e i nesto.Ako ides za Ventimiglu seci Ceva-Imperija.Dobar put za motor,lepa priroda ,kratis dosta i ne placa seTo-Savona-Ventimigla placas a dalje je..Pre Imperije imas malo jacu nizbrdicu i krivine.Pripazi malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano Avgust 10, 2017 abc, 895 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prije par dana okolica Milana do Trsta (Varese) nekih 29€ za motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Avgust 11, 2017 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Trst Udine 5 evrica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Avgust 14, 2017 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Venecija - Trst 11 eura u jednom pravcu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...