Disko Nindža 10862 Napisano Novembar 18, 2022 Hronični Motociklopata, 7489 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Nosim neki najjeftiniji model Airoh kacige, nije neki top brend ali bar znam da je original krštena kaciga, i bolje to nego glumiti neko ludilo i raskoš sa "agv" fuš govnetom sa alija... To je kao kad na stojadina nalepiš nalepnicu "Ferarri"... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 631 Napisano Novembar 18, 2022 Zainteresovan, 306 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Pun kupujem-prodajem Rosijevih AGV kaciga za 4000-5000 RSD bas ovakvog kvaliteta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4836 Napisano Novembar 18, 2022 (promenjeno) Drug član, 1230 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 11. 2022. at 10:40, Efendija Skalin je napisao: Pun kupujem-prodajem Rosijevih AGV kaciga za 4000-5000 RSD bas ovakvog kvaliteta Raširi Taman i ja to da napišem.. Pre neki dan drugar mi pokazuje oglase po KP, lepo ga uputim u nekoliko niških prodavnica gde može da nađe originale, između ostalog i AGV sa VR46 grafikom. Promenio Novembar 18, 2022 član Alexandra995 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1595 Napisano Novembar 18, 2022 Zainteresovan, 349 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno u BG radnjama za 10-12 k mogu da se kupe kacige sa 4 zvezdice na sharp testu,mislite o tome 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 631 Napisano Novembar 18, 2022 Zainteresovan, 306 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan ma da, za 100-150evra ima pristojnih kaciga 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4836 Napisano Novembar 18, 2022 Drug član, 1230 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo, doda još 50e i uzme LS2 ili MT. Mene je moja Shark privukla zbog grafike i sunčanih naočara, na kraju se ispostavilo da mi potpuno odgovara u svemu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 631 Napisano Novembar 18, 2022 Zainteresovan, 306 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan 160evra HJC C70 u Louisu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1595 Napisano Novembar 18, 2022 Zainteresovan, 349 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 11. 2022. at 12:08, Alexandra995 je napisao: Upravo, doda još 50e i uzme LS2 ili MT. Mene je moja Shark privukla zbog grafike i sunčanih naočara, na kraju se ispostavilo da mi potpuno odgovara u svemu. Raširi Ili HJC 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 18, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam te na kp vr46 i sad je cena 10000 i izgledaju kao totalni krš i to n a slikama a ova što sam stavio skrinšot i te neke druge slične n aalikama izgledaju odlično i zato sam pito da li je neko imao u rukamA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6466 Napisano Novembar 19, 2022 Enduraš, 6415 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Narucim ja jednom patike sa fb oglasa, navodno original, prilicno povoljna cena, slike dobre i jasne sa puno detalja, vidi se sa slika da su original. Stigne to meni, prvo mi bila sumnjiva kutija za patike od obicnog braon kartona bez ikakvih grafika. Srecom poznavao sam momka iz brze poste, pa sam otvorio da pogledam pre placanja, kad unutra kopija i to mnogo losa kopija. Zapakujem nazad i odbijem posiljku, posle se prodavac cudio sto nisam primio paket. Sta je fora, slikaju original, a salju kopiju. Mozda to nije slucaj sa kinezima, ali eto sta sam ja doziveo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5129 Napisano Novembar 19, 2022 Drug član, 1900 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma bre ne znam ni kako nekome to može da padne na pamet. Ajde da je oklop za motor pa i nekako. Kaciga mora da ima određena svojstva, a ovo kinesko govno od recikliranih flaša je za izbegavanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1207 Napisano Novembar 19, 2022 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Al brate, kad se slikas sa tom kacigom i izbacis na instagram, uopste se ne vidi da je kineska kopija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8866 Napisano Novembar 19, 2022 nekrunisani kralj moto cigana, 3215 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 11. 2022. at 7:17, aca-pn je napisao: Narucim ja jednom patike sa fb oglasa, navodno original, prilicno povoljna cena, slike dobre i jasne sa puno detalja, vidi se sa slika da su original. Stigne to meni, prvo mi bila sumnjiva kutija za patike od obicnog braon kartona bez ikakvih grafika. Srecom poznavao sam momka iz brze poste, pa sam otvorio da pogledam pre placanja, kad unutra kopija i to mnogo losa kopija. Zapakujem nazad i odbijem posiljku, posle se prodavac cudio sto nisam primio paket. Sta je fora, slikaju original, a salju kopiju. Mozda to nije slucaj sa kinezima, ali eto sta sam ja doziveo. Raširi Ja naručio Nike negde iz Subotice valjda, reko neki šverc. One na izgled, detalji, extra, ali što su smrdele... Oprao ih, okačio u dvorištu na nedelju dana, ne vredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...