jokram 63 Napisano Jun 19, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Razmisljam se da sam, samcijat, kao duh krenem put Splita...pa me zanima da li je bezbedno putovati sam do tamo, kakva su iskustva itd. Garazu imam tamo... Hvala unapred na savetima! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4783 Napisano Jun 19, 2014 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebalo da brines...isao sam vise puta. A i put je super zanimljiv za voznju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Jun 19, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebalo da brines...isao sam vise puta. A i put je super zanimljiv za voznju. Koju rutu predlazes? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerry 205 17 Napisano Jun 19, 2014 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine sam isao sa suvozacicom, bez problema... Isli smo na ostrva tako da smo samo prosli kroz Split do trajakta. Koga god da smo pitali za smernice ili bilo sta drugo, svi su bili jako ljubazni. I ja sam bio malo skeptican, ispostavilo se bez potrebe. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10554 Napisano Jun 19, 2014 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan prosle godine proputovao pola Jadranske magistrale krenuvsi iz Crne Gore pa sve do Sibenika, niko me popreko pogledao nije, samo, u jednom momentu sam cuo neko svira iza mene ko sumanut, okrenem se, kad ono , kolega Splicanin na Transalpu pozdravlja Generalno, na nekog bolesnog fasistu uvek mozes naleteti bilo gde, zato samo pozitivne misli u glavu i gas 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4783 Napisano Jun 19, 2014 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebalo da brines...isao sam vise puta. A i put je super zanimljiv za voznju. Koju rutu predlazes? Ako nisi isao, ruta Sarajevo-Jablanica-Mostar-Metkovic-Split je odlicna za voznju i mozes da je prodjes u danu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Jun 19, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nemas frke, skoro sam bio u Splitu, sve je kul. Ljudi koje smo upoznali su bili super sa nama. Ni najmanju neprijatnost nismo doziveli, cak naprotiv. . Jedan savet, ako volis dobro da pojedes, u Splitu (Dioklecijanova palata) se nalazi "Konoba Korta" http://konoba-korta.com/ specijalizovan za morsku hranu. To je jedan od 3 najbolja restorana koje sam posetio u zivotu. Ovo je predjelo: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerry 205 17 Napisano Jun 19, 2014 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebalo da brines...isao sam vise puta. A i put je super zanimljiv za voznju. Koju rutu predlazes? Ako nisi isao, ruta Sarajevo-Jablanica-Mostar-Metkovic-Split je odlicna za voznju i mozes da je prodjes u danu. To je bila i moja varijanta, nauzivaces se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Jun 19, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebalo da brines...isao sam vise puta. A i put je super zanimljiv za voznju. Koju rutu predlazes? Ako nisi isao, ruta Sarajevo-Jablanica-Mostar-Metkovic-Split je odlicna za voznju i mozes da je prodjes u danu. Od Metkovica uz more ili ovim E65/A1? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Jun 19, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Inace hvala svima za ovako brze odgovore 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4783 Napisano Jun 19, 2014 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj E65/A1 je autoput...jedino ako budes tanak sa vremenom. Ja sam u septembru isao ovim putem br. 62 uz autoput...zanimljiv put, prolazi kroz neka sela i prilicno je prazan. Ima par skretanja koja mogu da se promase...sto smo mi i uradili...na kraju smo pred Split izasli na autoput. Inace najzanimljivije je jadranskom magistralom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Jun 19, 2014 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan Sve ti lepo objasnili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Jun 19, 2014 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Doktor je u pravu. I ja sam tuda isao pre 2 god za Zadar. Extra je voznja uz Neretvu, pa uz more. Evo ja sad ujutru krecem za Sarajevo na moto skup, pa cu u subotu da idem za Split da se nadjem sa Zeljanom Rakelom. Aj, laku noc i srecno svima na putevima 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Jun 20, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima! Necu da zakljucavam ili brisem temu...ako mozda jos nekom zatreba... Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10554 Napisano Jun 20, 2014 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan cisto da vidis sta te ceka, ili sta propustas ako ne odes 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 20, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebalo da brines...isao sam vise puta. A i put je super zanimljiv za voznju. Koju rutu predlazes? Ako nisi isao, ruta Sarajevo-Jablanica-Mostar-Metkovic-Split je odlicna za voznju i mozes da je prodjes u danu. +1 bio prošle godine indentičnom rutom.......................jedino što je sezona pa možda bude gužva na graničnom prelazu...............ja sam čekao (sa obilaženjem) 30 min.......... što se ljudi tiče............potpuno opušteno..........čuvaj se jedino ćeških tablica i poljaka na jadranskoj magistrali..............deluju kao da su pali sa marsa i voze jako sporo............... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moreplovak 59 Napisano Jun 29, 2014 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Split Motocikl: R1200GSA LC Prijavi odgovor kao problematičan Meni je draza ruta preko Foce i Tjentista na Gacko, Nevesinje i Mostar. A onda nizbrdo. Ali ima preeevise prometa na magistrali mada je najljepsa za voziti a moze se uvijek i rashladiti u moru. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovanfasper 23 Napisano Jun 30, 2014 U prolazu, 48 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ton 12 Napisano Jun 30, 2014 U prolazu, 27 postova Lokacija: Slovenija, Notranjska Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Provozao jadranku više puta, več godinama. Nikakvih problema, po koja policijska kontrola radarom i to je sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Jun 30, 2014 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike od pre 10 dana. HR Granicni prelaz Metkovic Auto put do Splita. Prazan, NOV, EXTRAAAA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano April 25, 2018 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, trebam na leto da idem do Splita sa porodicom, na 4 točka. Da li da idem preko Banja Luke sto je po google mapi najkraci put ili preko Doboja, Zenice sto je malo duzi put. Da li neko moze da mi kaze koji je put bolji tj. laksi za noćnu vožnju. Pozdrav Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3122 Napisano April 25, 2018 Drug član, 1063 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Doboj - Zenica je dobar put, a samim tim i brži, a samim tim ima radara 4 stacionarne kamere na tom potezu bi trebale biti, pa se pripazi ..Ali ne vjerujem da će stići kazne u Srbiju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano April 25, 2018 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, SlobodanR1 je napisao: Doboj Zenica je širi, noviji i u svakom slučaju kvalitetniji put.. Ovo sam i ja hteo da napisem, jer tuda idem zadnjih par godina na letovanje u Split. Predeli prelepi, putevi dobri. Od Zenice se spustas dole prema Kupresu, a onda prema Tomislavgradu i tu ulazis u HR. Imas tu PRELEPO Busko jezero. Stani na pauzu i predivan pogled. Od granice do Splita imas jos oko 1h. Ide se po selima i isto lepim predelima. I ja cu na leto ponovo u Split na more, ali predhodno idem 5-6 dana u Istru, pa se spustam dole Jadranskom magistralom. Ako ti treba bilo kakve informacije u vezi Splita, slobodno pitaj. Posto sam u Splitu kao kod mene u Novom Sadu i tamo mi je jako lepo. Uzivajte 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano April 25, 2018 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Zog said: Letuješ neki lim u Splitu? Šalin se, kad budete u Splitu, javite se ako triba šta pomoć. Poslano sa mob Hvala puno, idem u Milnu na Brac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano April 25, 2018 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Najlakse ti je autoputem preko Zagreba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...