hakala 72 Napisano Januar 1, 2016 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Srecna nova godina i u ovoj godini da se afrikanci malo opamete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 1, 2016 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan To ti i nije bas neki argument vlado jer je samo kroz sumarevu garazu proslo 3-4 tenere u gajbicama.... Tako da je vise od te uvezene polovine zavrsilo samo za delove, jer da bi 5 tenera bilo u voznom stanju potrebno je uvesti minimum 10, a preporucljivo je 12-13 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 1, 2016 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje ovoj novoj 2016! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Januar 1, 2016 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan sve sami plousiici za peru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 1, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan @Svaler...Hakala ti je objasnio...a ima tu i jos par modela 7a... malo je podugo trajala ta ljubav, naravno uzaludna, Tenera je dominirala na Dakaru... Perice, ljubi te brat, sve najbolje ti zelim u 2016-oj.... evo opet sam sebi skaces u usta, covek vozio dve Tenere, kum vozi Teneru, drugar isto....i dalje popularise maksimalno taj motor i sta dalje pricati....AT-a nema nigde ni u toj prici sa Shumarovom garazom, sem kad su svracali Voja i Vocnikolacic sa maticom u cilindru A ja, ako bude malo srece, ubrzo se vracam na Teneru ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Januar 1, 2016 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan ti si rolle u velikoj zabludi ako mislis da su at i st podjednakog kvaliteta... Totalno je druga stvar sto sahranjenih tenera ima vise pa samim tim i vise polovnih i jeftinijih delova... Jok ja, samo izvlacim zakljucke i to po Afrikanskim standardima kvaliteta, sa sve citiranim postovima u celosti iz AT teme. Molim lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 2, 2016 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan A ja, ako bude malo srece, ubrzo se vracam na Teneru ... Sado-mazo... Srecna Nova! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Januar 2, 2016 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Ne lupetajte, kakva matica?! bio je sraf ahahahah. @ hakala, nemoj, ne znas, nemoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 2, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan E moj Rade, "mazohizam, mazohizam mog motora mehanizam" , to sam sad izlupao .... samo sto mi je za oko zapala Tenere, a ne SuperTenere....slabiji motor, da pogledam na svet iz perspektive brata afrikanca 60-tak ks Zivi i srecni mi bili svi vlasnici i vozaci kangrba....i jednih i drugih u Novoj..... pa mozda uradimo nesto i lepse od ovihglupih pisanija....npr.da se organizujemo i vidimo na nekom rostilju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Januar 4, 2016 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan ....npr.da se organizujemo i vidimo na nekom rostilju mhm ja cu da vodim ekipu, znam koje je skretanje, to je moj kraj, bla-bla... hahahahhaah 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Januar 12, 2016 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Drugari mora nesto da priznam jes africa motor al da ne bi tenere ode glava usro sam se ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 13, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Drugari mora nesto da priznam jes africa motor al da ne bi tenere ode glava usro sam se ..... Jel ces da ispljunes sta ti se desilo ili da cekam kad se vidimo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Januar 13, 2016 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan kad kazem da sam se zamalo USRO to sam i mislio ali bukvalno buuuuahhhahhahhhhaaa 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Januar 13, 2016 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan aj odo na docek PRAVE Nove godine i nek je srecna i bezbedna svima pa i tenerasima ZIVELIIII Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 14, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan kad kazem da sam se zamalo USRO to sam i mislio ali bukvalno buuuuahhhahhahhhhaaa Ima brate i pelena i papirnih i vlaznih maramica, mislim da mogu da se nadju i ulosci sa tim brendom .... sve je to vec prezentovano. Drzite se vi vasih brendova Africke sljive, Afrike Twin .....itd., mozda vam i pomognu SRECNA SRPSKA NOVA, SVIMA, SVE NAJBOLJE 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 25, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, nesrećo, nećeš valjda STVARNO da pređeš na malu Teneru?? QQ i LELE pa MALA JE za tebe jbt... dušu ćeš joj isterati kad sedneš na nju! Haha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 26, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, nesrećo, nećeš valjda STVARNO da pređeš na malu Teneru?? QQ i LELE pa MALA JE za tebe jbt... dušu ćeš joj isterati kad sedneš na nju! Haha Od Vas afrikanaca, nista covek ne moze da sakrije CIA je mala beba za vas , a planirah da se vratim u temu na velika vrata . Sad si mi ga uvalio , .... i kako si samo saznao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 26, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ... samo sto mi je za oko zapala Tenere, a ne SuperTenere....slabiji motor, da pogledam na svet iz perspektive brata afrikanca 60-tak ks Pa sam si se izlajao haha! I jedna ispravka... Nije više 60-tak KS kod brata Afrikanca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Januar 26, 2016 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ali nije vise ni 70tak KS kod brace Stenerasa. Lepo je videti da ljudi iz Honde postuju tradiciju i dalje prave slabije motore od Yamahe, 90<112. Ponovo ce da vas cekaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 26, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan ... samo sto mi je za oko zapala Tenere, a ne SuperTenere....slabiji motor, da pogledam na svet iz perspektive brata afrikanca 60-tak ks Pa sam si se izlajao haha! I jedna ispravka... Nije više 60-tak KS kod brata Afrikanca E jbga, sam sebe sam izdao, ali bolje tako, sve vise dobijam savete istog tipa da se manem male Tenere....sad sam stvarno u rebusu. A za te konje ti i Doktor iz KV (sa novom ST 1200) otvorite drugu temu..... ipak ste vi ispred naseg vremena (bar vecine nas). Tu AT koju pominjes i koju ces hvala Bogu i dobro placenom poslu, uskoro da jasis, bih i ja "tako rado posedovao", a mozda i hocu 2036 god, kad joj padne cena na 11000 evra .... Meni je bitno da je ona kangrba od XT750Z bolja od one RD03/04 bedevije ..... Nego, jesi li prodao onu tvoju englesku, sa desnim kormanom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Januar 26, 2016 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem da Jager 'oće da uvali svoju Trafiku sa desnim kormanom??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 26, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Blabla "Desnim kormanom"... :D Nisam još, no biće na prodaju svakako. Eno stavio sam par slika u AT temu tu na forumu, nema je (još) u oglasima... Eto prave prilike STeneraši, da pazarite jedan lep primerak RD07a i konačno se rešite bede... Vlado, pravimo neki dil, ili šta? Vidi, za dokazane i požrtvovane STeneraše kao ti, može popust, dogovor, može svašta Da ne kažeš da te brat ne voli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 26, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Blabla "Desnim kormanom"... :D Nisam još, no biće na prodaju svakako. Eno stavio sam par slika u AT temu tu na forumu, nema je (još) u oglasima... Eto prave prilike STeneraši, da pazarite jedan lep primerak RD07a i konačno se rešite bede... Vlado, pravimo neki dil, ili šta? Vidi, za dokazane i požrtvovane STeneraše kao ti, može popust, dogovor, može svašta Da ne kažeš da te brat ne voli Odavno si ti meni dokazao, da me volis... to ne mogu da osporim, pa taman kupio AT od tebe...a vidis i nije losa ideja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 26, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Naopako da je loša ideja! Oh, kako bih voleo da ode tebi, ili Popsy-ju, pa da vas zajebavamo do suza Bratski, jebi ga Ajd sad bez sve zajebancije, ako te zanima, viči. Smislićemo nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 26, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jager, bolje napravi temu sa oglasom za svoj motor, nego samo da postavis slike u Afrika temi. Sigurno ce videti mnogo vise zainteresovanih kao posebnu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...