Gile_Extremeboy 7959 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: VFR1200F '10, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ciji god da je motor, ne vozi dzabe bash ST, zamislite istog na AT, nebi taj doziveo ni motor vise da vozi.. :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan Khm...najzad prava oznaka koja najpreciznije oslikava šta je ta Tenera: ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Mart 9, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan al je Afrikama pala vrednost i to sa kompletnom opremom (sto je tesko u danasnje vreme naci) ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6518 Napisano Mart 9, 2010 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Menjam Teneru sa kukom za vuču kad se pokvari za kantu sa kukom za kačenje. Šifra: Kuku meni - kuku tebi! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan posteno, prihvatili cinjenicu da prave krseve, pa da barem olaksaju ovima sto su se zajebali i kupili sranje da ga lakse prebace do servisa ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Mart 10, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan vi kad bi ste na Afrikama imali kuku pa ona bi pokidala ram... 20 godina dolazi do zamora materijala... a koliko je godina stara ta Tenera?! a da nova je ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan vi kad bi ste na Afrikama imali kuku pa ona bi pokidala ram... 20 godina dolazi do zamora materijala... a koliko je godina stara ta Tenera?! a da nova je ;D ;D i odma joj stavili kuku, posto su izracunali da bez pomoci ne moze nigde da izadje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ja se prijavljujem kao promatrač, ipak imam cilindar manje pa nisam mjerodavan! Profesionalci, bez obzira sta voze, mogu da budu samo sudije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 10, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan vi kad bi ste na Afrikama imali kuku pa ona bi pokidala ram... 20 godina dolazi do zamora materijala... a koliko je godina stara ta Tenera?! a da nova je ;D ;D i odma joj stavili kuku, posto su izracunali da bez pomoci ne moze nigde da izadje ;D nije, nego znaju da je to ozbiljan off road motor a ne za po bašti ... kao što na range roveru imaš sajlu sa motorom za izvlačenje... još jedan dokaz da je pravljena za ozbiljna putovanja ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan ti si se pokazao ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 10, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan polako polako.... imam i ja nalepnice za AT ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan sta ti mislis, da sam nabavio samo jednu? ima toga u svim bojama, dezenima i velicinama ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 10, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan malioff: e probah sinoc onaj army komplet... u jaknu sam usao, da kažem taman ... u pantalone do pola i ni makac.... smorio sam se kao zmaj... verovatno cu još jednom da odem da vidim neke pantalone (možda one bolder...) tako mi i treba kad se parkiram sa afrikancima i trandžolinistima a ostavljam motor nebranjen ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan malioff: e probah sinoc onaj army komplet... u jaknu sam usao, da kažem taman ... u pantalone do pola i ni makac.... smorio sam se kao zmaj... verovatno cu još jednom da odem da vidim neke pantalone (možda one bolder...) tako mi i treba kad se parkiram sa afrikancima i trandžolinistima a ostavljam motor nebranjen ;D ;D ;D one sa crvenim nisu lose, samo sto se ne gadjaju sa jaknom, kada mislis da ides ponovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 10, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan bemli ga... ne bi čekao vikend, onda će doći svi živi... sutra, prekosutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan bemli ga... ne bi čekao vikend, onda će doći svi živi... sutra, prekosutra... cimni, verovatno cu i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 668 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 1400 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, gdje će biti taj meeting točno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nego, gdje će biti taj meeting točno? Selo na obroncima Divčibara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, gdje će biti taj meeting točno? Selo na obroncima Divčibara Ravna gora pobediti mora! Za Kralja i otadzbinu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7959 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: VFR1200F '10, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan bemli ga... ne bi čekao vikend, onda će doći svi živi... sutra, prekosutra... ja dolazim u subotu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan bemli ga... ne bi čekao vikend, onda će doći svi živi... sutra, prekosutra... ja dolazim u subotu ;D kolima, posto ona taraba ni po suncu do bg-a ne moze da dobaci ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7959 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: VFR1200F '10, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan neću, ću dođem peške.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6679 Napisano Mart 10, 2010 Enduraš, 6515 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nego gile koji ti je YST-750 u profilu ? Jel te stvarno toliko sramota da stavis XTZ ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7959 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: VFR1200F '10, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Za nepismene: YST = Yamaha Super Tenere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Za nepismene: YST = Yamaha Super Tenere :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...