Popsy 2907 Napisano Octobar 30, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Inace evo sta pocne da se desava sa Tenerama kada jure za Afrikama Istina, istina... mada je ovo bilo dok sam vozio za Kepom i Mladenom naljutićeš me Hitmane pa ću ja da dam Kepi ili Mladenu moj motor, pa ćeš da vidiš kolko brzo može da ide :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 30, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj, molim te !!!!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 30, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj, molim te !!!!! Ajde Kepo nemoj da si takav, sad SVE radi a i posle KTMa ne mož' tolko da te iznenadi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 30, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Inace evo sta pocne da se desava sa Tenerama kada jure za Afrikama Istina, istina... mada je ovo bilo dok sam vozio za Kepom i Mladenom naljutićeš me Hitmane pa ću ja da dam Kepi ili Mladenu moj motor, pa ćeš da vidiš kolko brzo može da ide :P popsi, a sta je mladen vozio tad?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 30, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi Pero, mogao bi i ti tvoj motor da daš nekom pa da vidiš kolko mož' da razvije :D ovaj ti sada ide sporije nego Afrika nekad... a to je baš sporo :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 30, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan moj i tako spor je trecom izasao uz povlen bez po muke. Inace isao bi on i brze da se neki sporaci ne guraju napred konstantno, valjda lece kompleks, 'tkud znam sta im je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 30, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan moj i tako spor je trecom izasao uz povlen bez po muke. Inace isao bi on i brze da se neki sporaci ne guraju napred konstantno, valjda lece kompleks, 'tkud znam sta im je... pa jes, tvoja treća ko naša prva... :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Octobar 30, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jel me to neko zvao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 30, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Aha, samo izvoli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Octobar 30, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Istina, istina... mada je ovo bilo dok sam vozio za Kepom i Mladenom Nisi ti vozio iza Kepe i Mladena, nego kao i uvek iza neke Africe i KTM-a .. u tome je poenta .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 30, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ih ako ćemo tako onda sam vozio i ispred nekih Afrika i XRova :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Octobar 30, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ih ako ćemo tako onda sam vozio i ispred nekih Afrika i XRova :P To do Tasa i Usca se ne racuna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Octobar 30, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Istina, istina... mada je ovo bilo dok sam vozio za Kepom i Mladenom Nisi ti vozio iza Kepe i Mladena, nego kao i uvek iza neke Africe i KTM-a .. u tome je poenta .. :lol: :lol: pokrivih se!!! :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano Octobar 30, 2012 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Da se vratimo na glasanje: Glas za Africu. Ipak Honda je Honda, a to je po meni dovoljno. Ogradjujem se da ST nisam vozio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Octobar 31, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Da se vratimo na glasanje: Glas za Africu. Ipak Honda je Honda, a to je po meni dovoljno. Ogradjujem se da ST nisam vozio! Dobro je sto nisi pošto se ST vise gura nego što se vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 31, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan U jeeee, kad vidim ove ekspertize u prethodnim postovima , prosto mi dodje da vise ne sednem na moju STaru.....gotovo je... ubedili su me .... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 31, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan U jeeee, kad vidim ove ekspertize u prethodnim postovima , prosto mi dodje da vise ne sednem na moju STaru.....gotovo je... ubedili su me .... :lol: ne brini se, nisi jedini, proći će. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 31, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan U jeeee, kad vidim ove ekspertize u prethodnim postovima , prosto mi dodje da vise ne sednem na moju STaru.....gotovo je... ubedili su me .... :lol: Izgovorima nikad kraja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Novembar 2, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Espertize ili ne ali evo malo sam putovao izvan Srbije i baš, baš sam se trudio da vidim neku Super Teneru ali ništa cak ni nalepnica ST. Budva images photo upload Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Novembar 2, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Rock cafe - Budva photo upload Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Novembar 2, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Tabu cafe - budva image hosting sites image ru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Novembar 2, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Mariahilfer Straße - Beč photo storage Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Novembar 2, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan U jeeee, kad vidim ove ekspertize u prethodnim postovima , prosto mi dodje da vise ne sednem na moju STaru.....gotovo je... ubedili su me .... :lol: Ali dobro ja ne odustajem tražicu još. Valjda cu negde neku videti makar u delovima. Pa ako nadjem šaljem cene delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 2, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ali dobro ja ne odustajem tražicu još. Valjda cu negde neku videti makar u delovima. Pa ako nadjem šaljem cene delova. pa naravno da nisi video kad nisu motori istog tipa ti si sve ove Afrike slikao ispred kafića ( u narodu poznatije kao caffe raceri) a da si izašao na otvoren put i ako baš paziš i ne trepneš u pogrešnom momentu video bi Super Teneru kako nisko proleće pored tebe :nanana: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Novembar 2, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan :lol: :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...