Rolle2010 480 Napisano Jun 14, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Brat planira u narednih nedelju dve da otputuje do Nemacke pa bi mi doneo bisage za motor koje kostaju 50e. Da ne bih njega cimao resio sam da okacim ovu temu pa da vidim da neko nema neke bisage koje mu skupljaju prasinu i spreman je da ih se resi na obostrano zadovoljstvo. Bisage 1 Bisage 2 Da nekog ne zbuni prve bisage dolaze u kombinaciji sa torbom koja mi u principu ne treba(ali bisage imaju vecu zapreminu), pa bi je ili burazer zadrzao ili bi je prodavao naknadno. Dakle ako neko ima neke od gore spomenutih bisaga i spreman je da ih se resi za manje pare nego koliko kostaju nove, ili kvalitetnije bisage u zadatom budzetu od 50e nek mi posalje pp ili ostavi ponudu u temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jun 15, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Ej imam ja olicne bisage koje su mi visak, dosta su velike... Javi mi se na PP da ti sibnem fotke i da vidim da li ti odgovara cena, nisam sad kod kuce pa cu zaboraviti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jun 20, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jun 22, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno jos 2 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jun 22, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan neko na forumu je izbacio komplet bisage sa drzacima i zadnjim koferom takodje sa drzacom od KLe-a za 90 evra. Pa vidi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jun 22, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP sa linkom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...