kumche 332 Napisano Jun 9, 2014 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Blic...u teskoj nesreci koja se dogodila na Sabackom putu,sat posle ponoci,poginuli su Miroslav Dragojlovic(25) iz Skele i.Zoran Nikolic(35)iz Usca.Dvojica muskaraca su stradala posto su se motorom zakucali u automobil. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Jun 9, 2014 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Poznavao sam Zorana, pokoj mu duši. Ostadoše deca iza njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 9, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ali svaki bozji dan po nekoligo pogine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kabuto 56 Napisano Jun 9, 2014 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Strasno koliko se gine, izgleda da nisu nosili kacigu a kola koja su skretala levo su ih isekla... Pokoj im dusi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Jun 9, 2014 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan Pročitah negde da se neko isparkiravao i da se zakucali u njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kabuto 56 Napisano Jun 10, 2014 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kurir-info.rs/sokantno-pregazio-dvojicu-komsija-pa-odvrnuo-muziku-u-dvoristu-clanak-1412639 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 10, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auu jbt, ovaj je izgleda neki psihopata sto ugurava auto u dvoriste, a ostavi ga na putu dok otvori kapiju. Ali i gascina kroz naselje je takodje neka vrsta psiholoske patnje. Oba ostavise malu djecu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 10, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Prosto da ne poveruješ u priču, nemaju dozvole, neregistrovani, ovaj gura kola tamo ovamo, veseli se a uzrokovao pogibiju, pojma nemam šta da kažem. Siroti ljudi što pogiboše, a najgore je deci i porodicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Jun 10, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Svaki dan tragedija sto reče kolega iznad... I to situacije za neverovati.... Послато са HTC One X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Jun 10, 2014 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Sto su ovi kurirovi novinari nerazumljivi,koliko sam shvatio covek je dosao mercedesom kuci stao na sred puta i ugasio auto otisao da otvori auto i vratio se da UGURA auto u dvoriste,ulica je bila neosvetljena a na mercedesu su bila ugasena svetla i ljudi se zakucali na neosvetljen auto na putu?? Da li sam dobro razumeo? Mislim da ce ovaj covek dobiti potvrdu da je ludak i sebe osloboditi optuznice?? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 10, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan To su spekulacije novinara i komsija da je stao i ugasio svetla. Moguce je. Ali svakako reakcija da ga boli ona stvar nije normalna i sumnjam da bilo koja normalna osoba moze da folira tako nesto instantno kako bi igrao na kartu neuracunljivoti ili slicno. Ali i ti momci su se igrali sa vatrom rekao bih, nespremni, neobuceni, prebrzo, verovatno i nezasticeni..sve to je opasno i sta ces..platise to nazalost najskuplje moguce, svojim zivotima. Saucesce njihovm porodicama i prijateljima. A njima neka je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Jun 10, 2014 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/472230/Sestoro-dece-u-trenu-ostalo-bez-ocev "Cugnuli po koju"... Ja ne verujem sta ce sve napisati... Pa odakle oni to znaju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 10, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno "proverene informacije" od babe iz komšiluka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Jun 10, 2014 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan Sto su ovi kurirovi novinari nerazumljivi,koliko sam shvatio covek je dosao mercedesom kuci stao na sred puta i ugasio auto otisao da otvori auto i vratio se da UGURA auto u dvoriste,ulica je bila neosvetljena a na mercedesu su bila ugasena svetla i ljudi se zakucali na neosvetljen auto na putu?? Da li sam dobro razumeo? Mislim da ce ovaj covek dobiti potvrdu da je ludak i sebe osloboditi optuznice?? I mene čudi to sa guranjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...