N.F.S. 22421 Napisano Novembar 13, 2022 Integrisan, 9617 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, ske je napisao: sad po hladnijem vremenu Probaj da za zimu nadjes dobar muf, kucaj "Handlebar Muff" u pretragu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1120 Napisano Novembar 13, 2022 Zainteresovan, 439 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Ma necu to. Ne vozim zimi. A i ruzno mi. Ovo mi odgovara za kad su hladna jutra pa bije u sake. Nemam neke bas zimske rukavice pa nije prijatno. A da kupujem zimske, prave necu jer ne vozim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mobtel 0 Napisano Novembar 17, 2022 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako ste najjefikasnije resili amortizer sedista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2082 Napisano Novembar 17, 2022 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi. Dobrodosao. Neko stavljao od BMW-a neko kupio nov, neko napravio nov po meri 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22421 Napisano Novembar 17, 2022 Integrisan, 9617 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ima u nazad, stavljao sam 250-300 dinara kosta. Mrzi me da trazim kroz temu. U "hobicentru" za namestaj. Radi jos uvek (drzi sediste) bez problema, iste duzine i snage kao original. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Novembar 17, 2022 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ste spominjali grejace na prethodnoj stranici, malo kasnim sa pisanjem. KAPPA KS604 mafovi za ruke | Motoland WWW.MOTOLAND.RS Univerzalni mafovi za ruke, pored standardnih svojstava da štite šake od spoljnih uticaja kao dodatak imaju i v Naleteo sam tragajuci za drugim stvarima nisam ni znao da postoji ovako nesto. Meni se vise svidja od grejaca, a da li je prakticnije ne znam, ako je neko probao moze da kaze ili ako se ja odlucim da tesitram javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1788 Napisano Novembar 18, 2022 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ste spominjali grejace na prethodnoj stranici, malo kasnim sa pisanjem. KAPPA KS604 mafovi za ruke | Motoland WWW.MOTOLAND.RS Univerzalni mafovi za ruke, pored standardnih svojstava da štite šake od spoljnih uticaja kao dodatak imaju i v Naleteo sam tragajuci za drugim stvarima nisam ni znao da postoji ovako nesto. Meni se vise svidja od grejaca, a da li je prakticnije ne znam, ako je neko probao moze da kaze ili ako se ja odlucim da tesitram javljam Problem je što će da ih ukraduSent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1120 Napisano Novembar 18, 2022 Zainteresovan, 439 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam koristio obicne mufove i u njima je toplo toliko da nisam ni razmisljao o grejacima. Nisu temperature bile bas u minusu, ali na par stepeni je toplo. Meni je to ruzno na motoru ali je vrlo funkcionalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16149 Napisano Novembar 20, 2022 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da podelim jednu neverovatnu stvar, o cemu se radi, prica ide ovako...... Covek je preko oglasa gledao da kupi motor, nasao Silvera, primeceno je curenje jednog prednjeg amortizera. Popravice prodavac, reparacija amorta i resena stvar. Nakon kupovine, od prvog dana novom vlasniku je moped bio cudan na upravljacu. Upavsi u rupu, pri maloj brzini gubi svaku kontorlu i SW zavrsava na bok. Nista strasno, samo povrsinske ogrebotine, sredice se lako. Sad vec crv sumnje postaje veci, treba proveriti sta se desava sa makinom. Dosao, ostavio, posle par dana seo da probam..... Lose upravljanje, ne znam na koju stranu pre povuce, ponasao se kao da se tocak oslanja na spic, sav leluja + prisutan je jaci wobling. bilo kako bilo, krece se sa popisom.... prvo, blatobranu sa unutrasnje strane fali gvozdje Gvozdje je bitno da cizme drzi cvrsce u vezi, cim je crvsce znaci da je stabilnije. Donji deo cizmi je povezan osovinom - tockom, gornji preko gvozdja blatobrana. To je uloga tog dela, nije bezveze tu gde jeste ali mi ga nazalost nemamo. osovina tesko izlazi, razlog je jasan ne gadjaju se rupe kud prolazi os. tocka jer visine nisu iste jedna strana lezaja je losa, mast je nece opraviti domacinski je nakrkana mast umesto da se zam. lezajevi da ne duzim mnogo kad su radjeni amorti, nije vracena bolcna ajd da razumem da s enije podloska vratila, zagubila.... ali deo koji je duzine 60mm da se ne vrati.... nisam pametan posluzice cevka od amorta na NC, sec na meru i reseno pred sklapanje tocak sa dva prsta, ki u puter Spakovano, napumpani opanci i gas proba.... druga pesma Meni je to jos sve sveze u galvi, zaista ne mogu verovati sta ljudi rade i za koliko malo (i lako) se gubi glava 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22421 Napisano Novembar 20, 2022 Integrisan, 9617 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Leleee sta ljudi voze! Sta ces za most? Pravis? P.S. Oko 9000din je u Delti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 459 Napisano Novembar 20, 2022 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ni na mom silweru nema taj metalni blatobran, nisam nista primetio u toku voznje, sve upravljivo, ne vuce nigde, na pravcu mogu pustiti ruke sa upravljaca i ne vuce nigde. Ni u krivinama nisam nista primetio da nije ok. Na proslom skuteru je falilo ulja u jednoj viljusci, i znam koji je osecaj, pri skretanju, u konkrtnom slucaju ulevo, imao sam osecaj kao da je zadnja guma mekana, nisam preduzima odmah nisata, sve dok u jednoj prilici nisam jedva savladao krivinu i umalo zavrsio u kanalu. Ali sada, s obzirom da ni kod mene nema tog da kazem podblatobrana od metala, nisam nista primeti da nije kako valja, sve deluje normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16149 Napisano Novembar 20, 2022 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, N.F.S. je napisao: Leleee sta ljudi voze! Sta ces za most? Pravis? P.S. Oko 9000din je u Delti. Pogadja me kad vidim ovako nesto jer mi govori koliko ljude boli uvo za tudj zivot. Sreca ovde je mala steta, mogla je biti veca brzina uz ulegnuce pred krivinu i cao ode u kontra traku ili vani pa kako bude. Posle bude "leteo, velika brzina, glupirao se... i td" zapravo istina lezi na skroz drugoj strani. kat. br. Ko ce se zezati da pravi, verujem da se moze naci polovan komplet blatobran za ok novce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 459 Napisano Novembar 21, 2022 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam dobro shvatio da pricate o tom metalnom mostu, pomislio sam, da ispod prednjeg blatobrana treba da ima jos jedan od aluminijuma, ono kao dupli blatobran, pa sam se zabrinuo stop to ne vidim na mom silveru. E sad, ni tog metalnog mosta nema na mojoj hondi. Malo sam proguglao da nadjem deo i sve u vezi toga, cena, porucivanje. Dosao sam do zakljucka da tog mosta ni ne treba da bude na silveru godista 2007 kao sto je moj, a ni na 2008 godistu, tek ga ima na 2009 godistu, pricamo sw 400. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22421 Napisano Novembar 21, 2022 Integrisan, 9617 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... ipak znaci da izmene nisu samo kozmeticke prirode! Ukrutili su dodatno prednjicu mostom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 459 Napisano Novembar 21, 2022 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Vidis N.F.S, ocigledno nisu isti blatobrani, iz tog razloga nisi mogao polepiti sundjer gumu od 10mm, oblepio si ga sa 5mm, ja sam oblepio sa 10mm i jos ima lufta do gume, a ti si bio u cudu kako je stalo 10mm a da ne cese o gumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22421 Napisano Novembar 21, 2022 Integrisan, 9617 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Daa,daa.. Ali koliko se secam, problem buke je u oba slucaja uspesno resen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 459 Napisano Novembar 21, 2022 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan To si u pravu, ja sam oblepio sa 10mm jer samo takvu sam nasao u radnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22421 Napisano Novembar 21, 2022 Integrisan, 9617 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Super je izolator sundjerguma, svuda sam je izlepio (unutrasnje strane plastika) kotrlja skuter kao mercedes, bez zvuka! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16149 Napisano Novembar 21, 2022 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Po srafovima koji drze sam blatobran najlakse se moze videti koji je u pitanju. Ne mogu tvrditi (sad i mene bas zanima), mislim da su cizme amorta iste za sve modele. Samim tim trebalo bi da se moze udenuti gvozdje tam di ga nema uz malo prosirenje rupa prednjeg kacenja + zamena strafova. Svakako je pametnije/bolje da ima gvozdja nego da ga nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nestorović 0 Napisano Januar 2, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: ćuprija Motocikl: honda wt 400 skuter Prijavi odgovor kao problematičan pao sam i pokrivio vile u gornjoj zoni gde mogu da nadjem ram ili da ispravim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5008 Napisano Januar 2, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 6026 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan i tebi. Motoklinika. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7487 Napisano Januar 2, 2023 Drug član, 3103 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Čovek dođe, otvori dve teme i radi jednog odgovora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22421 Napisano Januar 2, 2023 Integrisan, 9617 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nevezano za njega, uzasavaju me ljudi cija se komunikacija svodi na pitanje/odgovor.Nit' hvala, nit' kulture...Sent from my EML-L09 using Tapatalk 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nestorović 0 Napisano Januar 3, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: ćuprija Motocikl: honda wt 400 skuter Prijavi odgovor kao problematičan znaš prijatelju koliko mi trebalo da se reg.jedva sam se ućlanio inapisao ovo sto sam napisao izvini i HVALA na ukoru ,,,prvo se zahvaljivati pa odgovor ako ga dobiješ hvalla još jednom na ukoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22421 Napisano Januar 3, 2023 Integrisan, 9617 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj zamerati, napisah da se ne odnosi na tebe. Vidim da si nov i da tek hvatas konce. Zovi Motokliniku i budi uporan. Nije neka komunikacija ali imaju brdo delova. Uzdravlje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...