Predator016 1139 Napisano Mart 23, 2022 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i lepših načina za duvanje prašine sa motora.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Mart 24, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kaaakav dan, jedva sam cekao da se skuterasim (citaj, "vozim skuterom" ). 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Mart 24, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I jos jednom, @vex veliko hvala za aluminijum drug! Usrecio si jednog motorasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Mart 24, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Just now, N.F.S. said: Usrecio si jednog motorasa Misliš skuteraša Prelepa Honda, jel na prodaju? Hahaha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Mart 24, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja sebe kao motorasa vidim i dozivljavam, dok skuterasim pod kacigom pravim zvuke saltovanja, kada u manju saltujem ja to sa medju gasom radim..... Aaaaaaaaaaan, an, aaAAAAAAAAANNNNNNNNNNN A za pravu cenu sve materijalno je na prodaju (Broj racuna imas ) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2532 Napisano Mart 24, 2022 Drug član, 1496 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mene me gume sad zanimaju... Vi'm nisu ti iste prednja i zadnja... Kako to prezivljavas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Mart 24, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... pa imam novu prednju powerpure, nisam presao njome 200 km, ne svidja mi se ponasanje. Ovih dana ce otici na jednu SW600. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2532 Napisano Mart 24, 2022 Drug član, 1496 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma bre šala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Mart 25, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od zapostavljenih a krucijalnih senzora, O2 ili ti lambda sonda! Rec je delu koji zahteva ciscenje, jednom u 15000km ce biti dovoljno... Skuter koji se zimi vozi i zagreva dugo u mestu ume da ove rupice zacadjavi i zapusi. Nema obavestenja na tabli ali zbog loseg ocitavanja cesto ecu dodatno obogati smesu, potrosnja ume da se za ceo litar poveca! Sa njom treba biti pazljiv, cisti se prvo mehanicki (bakarna cetkica pa skoc zeleni, ne gurati nista u rupice), zatim hemijski (karbcleaner sprej) u mom slucaju i UZ kada. Na navoj stavljam namensku mast, kroon je proizvodi ali moze bilo koja sa visokim procentom bakra (ili grafita), nesto sto ce spreciti da "zapekne" navoj. Neka sonde sijaju drugari! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Mart 25, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... i za one koji mozda nisu upoznati, lambda zivi u grani auspuha, "njusi" kakav je odnos sagorelih gasova i to javlja racunaru koji razmislja sta dalje! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Mart 25, 2022 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Znači vreme je za negu drugu mašinu,čim si počeo i lambda sonde da sjajiš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Mart 25, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je deo redovnog servisa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Mart 25, 2022 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Javlja mi se da je na pomolu novi projekat,i onda ponovo moram da te jurim po forumu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Mart 25, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sa ovakvim cenama tesko da cu se ponoviti skoro, danas komsija oglasio 1150 gs-a, starudija gvozdena, prosla sito i reseto... Oko 7500e?!? Dao bi za 7 kaze Suzana, kao prethodne dve moje eno za 5400e?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Mart 25, 2022 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Nosio sam se mišlju da promenim biciklo,ali neee.Ako ovi za Bmw-e traže toliko para,a istog godišta ko moj motor,ja kad bi rekao i upola neko bi me bio.Prvi Markone88 .Razumem marka motora,ali pravljen je od istih materijala,nije korištena stelt tahnologija.Ofujem mnogo,neko će me napušiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Mart 25, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, gebee&co said: Nosio sam se mišlju da promenim biciklo,ali neee.Ako ovi za Bmw-e traže toliko para,a istog godišta ko moj motor,ja kad bi rekao i upola neko bi me bio.Prvi Markone88 .Razumem marka motora,ali pravljen je od istih materijala,nije korištena stelt tahnologija.Ofujem mnogo,neko će me napušiti. Hahahahah, istinu zboris. Po trenutnim cenama samo vozis ono sto imas ili novo uzmes. Nema izmedju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Mart 25, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mene eventualno mali versys zanima... Drzi razumnu cenu, urbano upotrebljiv. Sent from my EML-L09 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Mart 26, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ideja! Dizajn "uz put" znaci secem i obelezavam na licu mesta , bez jasne ideje kako treba da izgleda ali znam koju bih povrsinu da pokrijem. Karbon foliju imam 10cm sirine, 120cm duzine, mora znaci da iz vise delova bude. Tu je da zastiti plastike od suvozacevih nogu, sutiranja dok se penje/silazi, naslanja snir cizme i tako rizikuje da je ostavim negde kraj puta Elem, poklopci su tu kao alat za rezanje... 6 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1223 Napisano Mart 26, 2022 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ti si Nešo kao renesansni umetnik! Svaka častSent from my Mi 9T using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Mart 26, 2022 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih članstvo da kada je N.F.S. u pitanju,ne koristi ,,kao",on je to odavno. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 127 Napisano Mart 26, 2022 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, ,Honda VFR1200X Crosstourer Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko čemu služi ova rupa sem da vetar udara u mozak. Tačno ću je zatvoriti sa selotejpom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Mart 27, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sluzi da se izjednaci pritisak sa obe strane vizira, zatvaranjem ce se samo pogorsati situacija... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Mart 27, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... evo i jednog kratkog ali informativnog clanka, ko zeli moze da baci pogled. Ja se na svakom motoru "zezam" i uz dosta truda i pokusaja uspem da oko kacige stvorim tisinu. Ne smetaju mi udari vetra vec buka koju kovitlanje stvara... https://faq.f650.com/FAQs/Turbulence.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Mart 27, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Na proslom sam skidanju plastike primetio nesto sto me je (obzirom da o Hondi govorimo) iznenadilo! Dzekovi ECU-a izlozeni direktnom prskanju vode koju guma "podigne". Jeste, slazem se da su to kontakti sa gumicama, vodonepropusni sto bi se reklo, ali mora li tako Hondo? Mora li da bude blato na kljucnoj komponenti el. sistema? Obrezem gumu i turim! Jel" to bilo tesko? Ccccccc.... P.S. Poslednja slika je relej paljenja npr, svaaaaaki sam senzor ili kontakt skinuo, ocistio i premazao dielektricnom mascu. Na taj se nacin predupredi vecina "gremlina". (Ovo cesto ponavljam kroz teme o raznim motorima koje vozih, jednom bar sezonski tretiranje svih kontakata nekim sprejom za tu namenu i sve ok! ) 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Mart 29, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pozajmio drugaru kofer na koji dan, sebi sam montirao fabricki.. Mogu vam reci da mi se svidja, nema da lupne nista nazad, moracu givi da napunim silikonom pod lajsne i alu poklopac. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...