N.F.S. 21685 Napisano Maj 15, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mene opusta kada se osamim... Ali mi onda bude dosadno Tada trljkam motor, ignorisem okolinu (ljude) i fokusiram se na svoju zanimaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano Maj 18, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @djole_kg sinoc oterao svog mezimca od mene, u 10h ocekujem @Peconi90 da masinu doveze i cacnem je malo... A onda! (ovo je moglo i u "sta vas je danas obradovalo" ) moju hondicu da radim! Stiglo iz delte potrebno, malo sam duze cekao zbog praznika ali bitno da je tu! Love your Honda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano Maj 18, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... a da bi se ugradilo ovo sto u saci drzim mora se demontirati sledece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano Maj 18, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Montaza ide sledecim redosledom, ciscenje detaljno, oring/semering/caura. Spoljna i unutrasnja strana semeringa se bllago naulji. Caura ulazi uz rotaciju da usna semeringa ostane kako jeste, da se ne uvuce na unutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano Maj 18, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kada smo tu, otvoriti i podmazati lezaj u traverzni, i veliki lezaj u dekli, mnogi misle da je neki semering u pitanju, a nije, klasican kuglicni lezaj. (oba van standarda) Hod/rad mu jeste mali ali krucijalan za ugodjaj i rad ogibljenja (cela dekla sa prenosom i traverzna su deo aktivnog ogibljenja, kao viljuska kod motocikla). Teflon u varijator, mas" na osovinu tocka i sklapanje nazad! 8 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano Maj 20, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan On 11.5.2022. at 19:04, Štef je napisao: Tvoj je... Javi samo adresu gde da šaljem.... Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Hoce li biti sta od ovoga drug? Ja ozicenje odaaaavno odradio... Kada kazem nije hitno po mojim nekim merilima to znaci ne mora biti poslato odmah, sutra je vec pozeljno Ponudio jednom tako forumas Sveti Atila neke zmigavce, ja poklon prihvatim (ponudim na PP i da platim), narucim i led kontorler, skinem svoje, vise se nije javio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2570 Napisano Maj 20, 2022 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ti rek'o. Poslao meni, ja to ugradio na burgmanu... Salim se 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano Maj 21, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, ma dobro, svi smo razliciti, meni "polako" znaci " najkasnije sutra" Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 22, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti sta od ovoga drug? Ja ozicenje odaaaavno odradio... Kada kazem nije hitno po mojim nekim merilima to znaci ne mora biti poslato odmah, sutra je vec pozeljno Ponudio jednom tako forumas Sveti Atila neke zmigavce, ja poklon prihvatim (ponudim na PP i da platim), narucim i led kontorler, skinem svoje, vise se nije javio Čekam brale tvoju poruku sa adresom... Ne dobih ništa Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano Maj 22, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hahaaaa, pa zaglup neki, poslah odmah covece... Kucam ponovo. Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano Maj 22, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ajaooo, otislo pogresnom stefu, izvinjavam se covece! Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano Maj 22, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Štef je napisao: Čekam brale tvoju poruku sa adresom... Ne dobih ništa Auuuuu, blam covece, izvinjotinu turam, ko vrata veliku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 22, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam stef već Štef. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano Maj 22, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tapatalk mi kaze, unesi primaca, ja stavim Stef i posaljem Nadam se i licnom vidjenju, izvoli na vamo, da muziku (sa skutera) slusamo p.s. "Primaoca"!!! Lapsus, sorry (Nisam hteo da ispravim u poruci zbog posta ispod ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 217 Napisano Maj 22, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ispade Štef "primač" :))))) Sory za off,bilo je jače od mene... Promenio Maj 22, 2022 član igogitar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano Maj 23, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jooooj, sta uradi jedno izostavljeno "O" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano Maj 24, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Paket od Stef-a stigao (hvala puno), kabliranje i nosac napravljeni! Odoh da se vozim i slusam muziku 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 24, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Štefa... Namesti tu tastaturu ..... Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3995 Napisano Maj 24, 2022 Drug član, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nije isto šišanje i sisanje! 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 24, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ispade Štef "primač" )))) Sory za off,bilo je jače od mene...Ccc... Sad za "kaznu" na pivo...Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Maj 24, 2022 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan Jeste fina muzika, ali meni više upada u uči kako se sija motorin, kao pasja 00 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano Maj 25, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma! Ima nedelju dana kako ga nisam cisto, nek ide zivot 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano Maj 25, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... pa voznja od 4:20h jutros Uz muziku! Sve pusto, po neki taxi i ja, kakvo uzivanje. Sat na tabli nije tacan, raskacinjao sam juce akumulator kada sam pojacalce povezivao. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Maj 25, 2022 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Lepo svetle te sijalice... Znas li mozda da li mogu da stanu u far od starog Beverly-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano Maj 25, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nece da moze u Bev250, na zalost... Hteli smo kod prijatelja da ugradimo (Srbenda na forumu) bezuspesno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...