gebee&co 7909 Napisano Februar 26, 2022 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto,vrlo si dvosmislen kada kažeš:trljao nešto drugo.Žnaš kakvi su ovde,uvek će da pomisle na ,,ono drugo". 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Februar 28, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vracamo se u zimski mod! Susnezica od jutros, u GP ljuti rivali ali po hladnoci Suzuki se rado privije uz Hondu 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrleUE 55 Napisano Februar 28, 2022 U prolazu, 73 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Burgman 400, 2004; Honda Integra NC750D, 2019; Prijavi odgovor kao problematičan Video sam te pre nekoliko dana kod Tempa kad je bio malo topliji dan i baš ti zavidim. Ja nažalost dok završim sa poslom popodne već krene hladno vreme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Februar 28, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uzivao sam ovih par lepih dana druze, ako se ne javim ne zameri molim te, slabo face pamtim ali motore nepogresivo prepoznam! Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 457 Napisano Februar 28, 2022 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je glavna razlika kod SW 400 2007 u odnosu na onu proizvedenu 2011, sem naravno sto je ova druga mladja a samim tim i skuplja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Februar 28, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pored ociglednih razlika ima u prenosu sitnih izmena i nije mi poznato ima li sw400 2007 O2 sondu. Noviji model je (meni) neuporedivo lepsi, svaki detalj, tabla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bily 75 Napisano Februar 28, 2022 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Mt800Explore Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko nekog,ko moze da mi sredi i ofarba zastitne plastike auspuha?Uzeo sam neki polovan zbog tehnickog pa je malo izgreban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 457 Napisano Mart 2, 2022 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima informaciju konkretno o ovom skuteru iz Pnceva,to je ono sto trazim, samo da nije od onih od pola miliona milja pa da moram uloziti jos pola vrednosti skutera. Ili da mi predlozite dobrog masjstora od poverenja koji bi ga pregledao i probao pre nego ga isplatim. Honda Silver wing SW 400 CH WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda Silver wing SW 400 CH, 2011. godište, Scooter, vozilo prešlo 68000 km, Pančevo. Cena 2.899 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1221 Napisano Mart 2, 2022 BJB Maxi scooter club, 1654 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan @kešretko ko stavi ovu km ,pa jos i iz uvoza. 70 000km je vec ozbiljna kilometraza plus ako je vracan (95% jesu) ... Eto problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1221 Napisano Mart 2, 2022 BJB Maxi scooter club, 1654 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Majesty WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha Majesty, 2011. godište, Scooter, vozilo prešlo 20000 km, Kragujevac. Cena 3.000 € -... Ovaj prodaje clan foruma @panta_kg. Ako te zanima yamaha.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 457 Napisano Mart 2, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Lep skuter! Inace tragam za dobrim skuterom od 400ccm, u uzem krugu ova Yamaha, Honda sw 400 i Burgman 400. Do 3000eur max. Promenio Mart 2, 2022 član keš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Mart 2, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Takodje preporuka sa moje strane za @panta_kg I sam vozi skutere, zna sta da kupi i ponudi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Mart 2, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... ovo ti je moj bivsi satelis, prodao sam ga u salonskom stanju sa manje od 10000km (vidim sada je po malo ostecen). Ima i tema o njemu na forumu. Peugeot Satelis WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Peugeot Satelis, 2009. godište, Scooter, vozilo prešlo 18300 km, Lazarevac. Cena 2.300 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Mart 2, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pih, malopre postavih link do satelisa, sada ga vidim nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 457 Napisano Mart 2, 2022 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ili je skuter prodan ili povucen oglas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
6.5 Creedmoor 106 Napisano Mart 2, 2022 U prolazu, 65 postova Motocikl: Honda VFR 1200 DCT Africa 1100 DCT BMW S1000RR M Yamaha Xmax 400 Yamaha Nmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bih da se kladim da ona Honda ima pravu kilometrazu, jer svi ti iz uvoza stari preko 10 godina, kada se vracaju, vracaju se na oko 30-ak somica. Italijani se skoro svi vracaju, iz Svice redje... Isto tako taj Majesty tog godista da broji 20-ak somica na satu je skoro pa nemoguce. Verovatno je motor u dobrom stanju, i verovatno ce godinama dobro sluziti buduceg vlasnika, ali necemo da se lazemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1240 Napisano Mart 2, 2022 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha je novi tip, znači poboljšan prenos u diferencijalu. Ako je u dobrom stanju to je odličan skuter! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Mart 2, 2022 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, keš je napisao: Da li neko ima informaciju konkretno o ovom skuteru iz Pnceva,to je ono sto trazim, samo da nije od onih od pola miliona milja pa da moram uloziti jos pola vrednosti skutera. Ili da mi predlozite dobrog masjstora od poverenja koji bi ga pregledao i probao pre nego ga isplatim. Honda Silver wing SW 400 CH WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda Silver wing SW 400 CH, 2011. godište, Scooter, vozilo prešlo 68000 km, Pančevo. Cena 2.899 € - Motori - Polovni Automobili Ne poznajem skuter ali poznajem prodavca. Čovek je jako korektan, mi smo kupili Beverly za suprugu od njega, sve je bilo kako je rekao i još nam ga je doneo kući. Taj skuter već dve godine radi dostavu tako da se i dokazao i pokazao Ovo je moje iskustvo sa njim a ti svakako budi oprezan i povedi nekog sa sobom da pregleda pre kupovine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Mart 3, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prali ulice, idu potoci blata Sada se cedi a kada se osusi bice sve musavo i odvratno, jedva cekam leto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Mart 3, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 457 Napisano Mart 3, 2022 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan To je 400 ili 600? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Mart 3, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 400ccm, i tema taj naziv nosi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Mart 3, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo neki metal u gumi? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Mart 3, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Videh ga i ja, spon, izvadio sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Mart 3, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan 3 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...