Predator016 1139 Napisano Avgust 13, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Radicu to tek pred kraj sezone, kada dodje red za zamenu ulja. Nije hitno, vrlo malo vlazi, mada sam primetio i kap ulja na betonu.ispod. Samo sto sam zamenio ulje.. pratim situaciju, pa ako ae pogorša, onda cu i ranije. @pop83 hvala na ponudi, ali kupicu ja ovde u Leskovcu, neću da te cimam da mi šalješ..Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Avgust 13, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Pricas o ovome?Jeste, to je to. Uhh, deluje da ima dosta rasturanja da se to predihtuje.. Jel ovo uljna pumpa i lanac? Taman mogu i da proverim stanje, da me ne iznenadi kao tebe..Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Avgust 13, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, uljna pumpa i njen lanac. Nije to kod mene stradalo, jos ne znam sta je. Zapravo nema toliko posla, samo malo taktike da dekl sidje jer je dobro zalepljen. Bolje nego da je na drugoj strani. Promenio Avgust 13, 2021 član Zigi011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Avgust 16, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko bude zeleo, uskoro cu imati 2 komada belih Malossi opruga varijatora za Silver 400 i 600, moze i za T naravno. Promenio Avgust 16, 2021 član Zigi011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop83 11 Napisano Avgust 16, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki-tsv Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Avgust 16, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih stavio za moju 400tku.Jel treba jos neka modifikacija, tipa lakše rolnice i slično? Kako se ta opruga ponaša kod silvera, imao li je neko iskustva, koliko se oseti u ubrzanju?Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Avgust 16, 2021 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan 25e je komad. Imam 3 ukupno, 2 za prodaju i 1 za sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop83 11 Napisano Avgust 16, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki-tsv Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Zigi011 je napisao: 25e je komad. Imam 3 ukupno, 2 za prodaju i 1 za sebe. Moze i jedna za mene. Na zimu planiram remontovati CTV. Pa i opruga da se promeni. Kada stižu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Avgust 16, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Haha. Ovo je bilo brzo Sent from my SM-A515F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Avgust 16, 2021 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Nedelju dana mozda. Dok mi posalju busom iz CH Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop83 11 Napisano Avgust 16, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki-tsv Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Čekam. Javljaj kada stigne. Hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 127 Napisano Avgust 16, 2021 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, ,Honda VFR1200X Crosstourer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Zigi011 je napisao: 25e je komad. Imam 3 ukupno, 2 za prodaju i 1 za sebe. Ja kupujem jednu oprugu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Avgust 17, 2021 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima sta se dobija tom oprugom, ako je tvrdja trebalo bi da se povecaju obrtaji u voznji i da ima vise snage i bolja ubrzanja, verovatno se isto dobija i laksim rolnicama..Evo kod mene recimo, skuter je isao bas u visokim obrtajima i to mi se nije svidjalo pa sam narucio teze rolnice od 27gr, mislio sam da su unutra fabricke od 25gr ali su bile Malossi od 21gr, zato mi je i bio visoko u obrtajima, sada sa ovim tezim rolnicama ide bas lepo, mirno, nesto slabije ubrzava ali nije nesto puno primetno.. Verovatno ce i malo manje da trosi sada, masina ce manje da se zamara na duzim voznjama a i dalje ima dovoljno snage za preticanja..Sent from my SM-G965F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4907 Napisano Avgust 17, 2021 Drug član, 3719 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja to sebi ovako laički objašnjavam - nešto tvrđa opruga, na istom gasu će manje da se "predomišlja" i njanjavi, nego će odlučnije širiti tanjire na kvačilu i spuštati kaiš na dole, što opet olakšava rolnicama da penju kaiš na varijatoru. Odnosno, posledice su bolje ubrzanje. E sad to lepo zvuči, i ima smisla, pogotovu ako je stara centralna opruga prešla boga oca km, omekšala i sabila se. Al ja sam se igrao na svom skuteru kad je malo prešao, 12-15.000 km, a OEM centralna opruga bila skroz OK. I nikakvo poboljšanje tu nisam video. Šta više, utisak mi je da je s OEM oprugom situacija bolja nego sa Malossi. Kymco fabrička opruga je dosta duža, a rekao bih i boljeg kvaliteta i elastičnija nego ova žabarska, ali to je samo moj utisak, ne držite me za reč. U svakom slučaju, srećno igranje želim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1305 Napisano Avgust 19, 2021 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan On 17.8.2021. at 13:41, boza_kg je napisao: Ja to sebi ovako laički objašnjavam - nešto tvrđa opruga, na istom gasu će manje da se "predomišlja" i njanjavi, nego će odlučnije širiti tanjire na kvačilu i spuštati kaiš na dole, što opet olakšava rolnicama da penju kaiš na varijatoru. Odnosno, posledice su bolje ubrzanje. E sad to lepo zvuči, i ima smisla, pogotovu ako je stara centralna opruga prešla boga oca km, omekšala i sabila se. Al ja sam se igrao na svom skuteru kad je malo prešao, 12-15.000 km, a OEM centralna opruga bila skroz OK. I nikakvo poboljšanje tu nisam video. Šta više, utisak mi je da je s OEM oprugom situacija bolja nego sa Malossi. Kymco fabrička opruga je dosta duža, a rekao bih i boljeg kvaliteta i elastičnija nego ova žabarska, ali to je samo moj utisak, ne držite me za reč. U svakom slučaju, srećno igranje želim Tvrđa opruga na kvačilu ne dozvoljava lako otvaranje tanjira i samim tim povećavanje prenosa, odnosno ubrzanje u nižim obrtajima motora već zadržava tanjire dok motor ne postigne veće obrtaje i ubrzava u najboljem obrtnom momentu. Skuter bolje ubrzava ali zato teže postiže max brzinu i kaiš više trpi. Bolje je rešenje "spring slider" i 1-2 grama lakše rolnice. Malo skuplje rešenje ali dugotrajnije. PisaNo je o tome u postu SW 600. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dacha_h 16 Napisano Avgust 23, 2021 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SW T-400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari,nije me bilo dugo ali to ne znaci da ne uzivam u voznji svog SW-a koji se pokazao fenomenalno.Ja sam prezadovoljan.E sad je doslo vreme da se menja zadnja guma.Na motoru su mi Michelin Power Pure,pa posto mi je prednja ko nova,a zadnja de pojela do granicnika da li da uzimam samo zadnju gumu i da furam Michelin ili imate da mi preporucite koja vam se guma najbolje pokazala za SW T-400 makinu?Hvala unapred na odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1605 39 Napisano Avgust 23, 2021 U prolazu, 38 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Honda Silver Wing T 400 Prijavi odgovor kao problematičan Prednju ja nebi dirao... Zadnja diablo roso Pireli se najbolje pokazala, ni da mrdne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Avgust 23, 2021 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ja predlazem Dunlop ScootSmart jer me je dovezla iz Subotice autoputem po noci i po izuzetno jakom pljusku, a vozio sam 140! Ima o tome u temi, granici se sa ludoscu ali sam imao besprekoran osecaj sigurnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Avgust 23, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan I meni je diablo rosso pozadi, super je.. Kupio sam je s tom gumom, pq ne znam koja joj je cena ovde..A inače obično se i menja tako, na svaku drugu zamenu zadnje, menja se prednja..Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dacha_h 16 Napisano Avgust 23, 2021 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SW T-400 Prijavi odgovor kao problematičan A da li savetujete da zamenim obe,posto su sada obe Michelin Power Pure. Kako ce se ponasati ako je napred Michelin powerpure,a pozadi stavim npr Dunlop sad drugacijom sarom?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Avgust 23, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dunlop je na Silveru možda dobar dok je nova guma, dok Diablo Rosso pruža isti osećaj i dok je nova i kad dođe do konca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dacha_h 16 Napisano Avgust 23, 2021 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SW T-400 Prijavi odgovor kao problematičan Ok vazi,a da li da zamenim obe ili da ostavim michelin napred,to je moje pitanje?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Avgust 23, 2021 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Dacha_h je napisao: Ok vazi,a da li da zamenim obe ili da ostavim michelin napred,to je moje pitanje? Sent from my iPhone using Tapatalk Dacho ostani na miselinu ako uzimas samo zadnju. Ako uzimas nove obe,uzimaj pireli ili dunlop. Ako je prednja ok,zameni zadnju i bices zadovoljan. Dunlopa sam vozio,garantujem da je ok. Pireli je vozilo i vozi dosta kolega,kunu se u njega... Tako da,ako si rekreativac i vozis u paru,dunlop radi posao. Ako si paljevina ,obaras i divljas,pirelija uzmi i to je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Avgust 23, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Zameni samo zadnju.. Ako je prednja dobra, ne diraj. A da li je dobra, to samo ti možeš da znaš. NIje samo u pitanju dubina šare, gledaj i DOT, gledaj kako drži, da ne kliza, da nije postala plastična.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dacha_h 16 Napisano Avgust 23, 2021 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SW T-400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari na savetima.Obe gume su 19’ godiste kad sam i kupio motor,prednja skroz dobra a zadnju cu sad poslati u prilogu.Meni deluje da michelin generalno malo kliza i konstantno osecaj kao da je mekana prednja guma.Kad je naduvam na 2.2-2.3 onda je pretvrda na rupama.Zato razmisljam da menjam pa cu onda probati Pireli.Kako vama deluje ova guma?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...