pitans 390 Napisano Octobar 6, 2021 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Ja izmerio juče na mom Stromu da su tegići svega 135g?? A da imam vibracije od kojih mi trnu šake imam…Koliko bi tu valjalo metiti?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22881 Napisano Octobar 7, 2021 Integrisan, 9733 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ove najteze na stromica, od 50mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22881 Napisano Octobar 7, 2021 Integrisan, 9733 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @Disko Nindža Drug, kakvo je kacenje kod tebe? Imas li navoj u guvernali, da saljem parce creva ili imas gumu, koje duzine srafovi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Octobar 7, 2021 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje Da li tegove pritegnuti direktno na heble ili staviti nesto izmedju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22881 Napisano Octobar 7, 2021 Integrisan, 9733 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima navoj direktno, gde nema, preko neke gume, ja koristim crevo za gorivo, super upija vibraciju a jeftino je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10687 Napisano Octobar 7, 2021 Hronični Motociklopata, 7407 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, N.F.S. je napisao: @Disko Nindža Drug, kakvo je kacenje kod tebe? Imas li navoj u guvernali, da saljem parce creva ili imas gumu, koje duzine srafovi? Nema navoj u guvernali, šalji parče creva, nemam gumu, a za dužinu šarafa to ide spram dužine tegova ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22881 Napisano Octobar 7, 2021 Integrisan, 9733 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kako koji motor trazi, tj vibracija... Poslacu ti onako kako je naj pozitivniji "fidbek" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22881 Napisano Octobar 7, 2021 Integrisan, 9733 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan A da vam pokazem unutrasnji kontra teg koji sam za bivsu kazu z750 pravio! Sasavo izgleda ali 500km u danu ruke osetile nisu. Zakacicu ceo setup na neki teg da imate jasniju "sliku". Rade Ameri tako nesto, pod imenom "vibranator", fora je da centar mase bude u tacki koja se na guvernal hvata! Teg tako kontrira vibraciji guvernala, kada ga u voznji pipnes on drhti kao sasav a rukohvat miran! Odoh da uslikam, znacice nekome ideja za samogradnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22881 Napisano Octobar 7, 2021 Integrisan, 9733 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga karabudz Znaci, ne mora ista masa da bude, u zavisnosti od mesta kacenja varira i ona (masa/tezina), bitno je da balans bude na gumi koja se siri i ostvaruje kontakt sa guvernalom iznutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10687 Napisano Octobar 7, 2021 Hronični Motociklopata, 7407 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam slično probao na Banditu sa ovim alu-tegovima što imam, turio kroz njih najduži šaraf 6-icu što sam našao i iznutra naređao široke podloške 6-ice na njega ali nije mi pomoglo, jbg džabe kad je sam teg alumunijumski... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22881 Napisano Octobar 13, 2021 Integrisan, 9733 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ocekujem da me pozovu ovi sto plastifikaciju rade... Bas ga oduzise ovog puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10687 Napisano Octobar 13, 2021 Hronični Motociklopata, 7407 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije frka, ionako je sezona još malo pa gotova, za vikend max 15°c, mada sledeća nedelja obećava, najavljuju 20°c ,taman da provozam nove tegove 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22881 Napisano Octobar 13, 2021 Integrisan, 9733 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kao da gledaju kada kucam Isao, preuzeo! Spakovao jedan par slikanja radi, isto ovako stize, samo da se zavije. Maksimalna duzina prohromskog srafa koju mogu poslati je imbus M6x80 (to je ovo sa slike) i generalno, po temi sudeci takav je setup univerzalno dobar! Eksperimentisite, sta da kazem drugo. @Disko Nindža , @floyd kada vam odgovara da posaljem? Mogu i danas, sutra da stigne, moze i sutra za prekosutra... Kako se dogovorimo. Saljem postexpresom, uvicu sto bolje mogu, ne nalazim kurirsku sluzbu koja ne baca divljacki robu. Ovo je upravo slikano, odoh da sebi montiram (indenticno vama stize) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10687 Napisano Octobar 13, 2021 Hronični Motociklopata, 7407 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Meni može oma danas za sutra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22881 Napisano Octobar 13, 2021 Integrisan, 9733 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cek da kontaktiram @floyd-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22881 Napisano Octobar 13, 2021 Integrisan, 9733 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjeno, danas saljem Znaci, teg se drzi, sraf se zavija Sa strane rucice gasa bar 2mm lufta, na levoj strani do rucice. Mirne vam ruke zelim 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano Octobar 13, 2021 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sve dogovoreno telefonom, šalji! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22881 Napisano Octobar 13, 2021 Integrisan, 9733 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna dok semafor cekam! Ovako kod mene izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22881 Napisano Octobar 13, 2021 Integrisan, 9733 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uhh ala je mutno, zabole me glava... Sorry zbog slike drustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10687 Napisano Octobar 13, 2021 Hronični Motociklopata, 7407 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Opaaa ja tek sad skonto da su GSXF650 i Bandit 650 pored vodenog hlađenja i ubrizgavanja dobili i hidraulično kvačilo, pa to su sad već ozbiljne sprave 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22881 Napisano Octobar 13, 2021 Integrisan, 9733 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Daaaa, dosta je unapredjeno sve (sem ogibljenja na zalost), isporuka snage druga "pesma", kao da je 1100ccm u odnosu na staru uljaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7149 Napisano Octobar 13, 2021 Drug član, 3071 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Hehehehe, mali update u vezi s mojim tegićima. Pošto retko idem u grad, neke stvari se nauče na teži način. Provlačim se između kolona na semaforu, zakačih ljudima retrovizore jer nisam navikao da mi ovoliko vire tegići Magarac... Onda se izvinjavaj, trpi mrke poglede (jbg, kriv sam)... Zato, samo prvo budite svesni da ste sada širi nego pre! Crn tegić vam nije upadljiv kad gledate da se provučete- nemojte da dođete u situaciju kao ja. (Nemoj da budeš kao Miša ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22881 Napisano Octobar 13, 2021 Integrisan, 9733 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh, poznato mi je g.Miso! Na prvoj strani je slika moje cbr1000f, 60mm duzine tegici... Nisam zakacinjao ali za 12cm siri sam bio Za toliko sam i stitnike nogu izbacio, sve sto "popije" udarac mesto mene, ja mu zahvalan budem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10687 Napisano Octobar 13, 2021 Hronični Motociklopata, 7407 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ovi novi tegovi ce biti jedva dva cm duzi od ovih koje sad imam na motoru, tako da ne verujem da ce tu biti nekih problema, suvise zanemarljiva razlika u sirini gabarita, bar meni, a ne provlacim se izmedju auta na semaforu ako imam knap prostor, ako nema bar 15-20cm lufta izmedju mene i auta ne provlacim se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2027 Napisano Octobar 14, 2021 Drug član, 1070 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da nisam hteo da propustim priliku da imam na motoru Nešin patent. Kao da su pravljeni za FZS, po jedna podloska sa strane čisto zbog estetike. Na ručici za gas treba malo pomeriti gumu prema tegiću, ali je hladno pa je sve kruto. Kiša pada već 10 dana tako da ću probu odraditi čim stane. Hvala još jednom, prezadovoljan sam!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...