N.F.S. 21642 Napisano April 30, 2021 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Probaj druze da mu malo tezine prebacis napred, za jedan klik oprugu nazad naspanuj pa javi ima li boljitka... Mada ako je oblik kofera takav da ga vetar samara (kao da ga je neko uhvatio i mrda levo/desno) nema pomoci. Imas li tegove i koliki su? Uz satelis 400 npr, kada narucis nosac kofera u kompletu stignu i tegovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3395 Napisano April 30, 2021 Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, N.F.S. je napisao: Uslikaj rucku da vidimo, kawa treba da ima fabricki tegice od po oko 200g Nema rupe, mora da se buši i ureže navoj, plus mora još jedan manji prečnik spreda da ima tegić kako bi mogao da udje u ručicu. To kad budem dokon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano April 30, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. pogledacu koliki su tegici, premericu bas pa javljam.Kufer je novi obli Givi N47.Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi88 4 Napisano April 30, 2021 U prolazu, 6 postova Lokacija: Žitorađa Motocikl: Honda cbf600s Prijavi odgovor kao problematičan Javljam se za tegice. Da ih stavim, na motoru sa tvoje profilne slike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Maj 1, 2021 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @Mimi88 Pozdrav Mimi druze! Bas sam te skoro pominjao Zlatku @Zlatko LA, on bubnjeve svira a znam da si i ti u bendu... On je iz Ladovice u koju je inace otisla i moja crvena honda! Sve su tri na jugu.. CBF-Sokobanja CBR-Leskovac Dovil 700-Ladovica Sve jasno i dogovoreno, par sacuvan za tebe, tamo do 15-og ce gotova plastifikacija biti i saljem svima, obavesticu ovde... Pogledaj samo imas li bese navoje u koje se tegovi srafe ili da saljem i parce gume/creva za montazu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Maj 1, 2021 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ne zezam se! Izgaram da kupim neku Hondu, necu imati mira dok kroz prozor, pred kucom ne vidim krilo na rezervoaru. Ja ne zelim, to je slabo osecanje, ja zudim i kopnim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1923 Napisano Maj 1, 2021 (promenjeno) Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ja i Fazera računam kao da je bio tvoj ali nisi imao vremena da ga središ u detalje. F4 mi najlepsi i ujedno jedini R motor koji bih voleo da imam, bas ta kolor sema (crveno, plava, bela) su broj 1 na tom motoru. Promenio Maj 1, 2021 član Zlatko LA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi88 4 Napisano Maj 2, 2021 U prolazu, 6 postova Lokacija: Žitorađa Motocikl: Honda cbf600s Prijavi odgovor kao problematičan On 1.5.2021. at 7:50, N.F.S. je napisao: @Mimi88 Pozdrav Mimi druze! Bas sam te skoro pominjao Zlatku @Zlatko LA, on bubnjeve svira a znam da si i ti u bendu... On je iz Ladovice u koju je inace otisla i moja crvena honda! Sve su tri na jugu.. CBF-Sokobanja CBR-Leskovac Dovil 700-Ladovica Sve jasno i dogovoreno, par sacuvan za tebe, tamo do 15-og ce gotova plastifikacija biti i saljem svima, obavesticu ovde... Pogledaj samo imas li bese navoje u koje se tegovi srafe ili da saljem i parce gume/creva za montazu. U levoj rucici se sracfi unutra, na desnoj ima guma i matica. Za svaki slucaj stavi im gume... Svako ko kupi od tebe motor, siguran je u masinu ,tu nema greske. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Maj 2, 2021 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno!Hvala na lepim recima druze. Sent from my LLD-L31 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan sk 0 Napisano Maj 2, 2021 U prolazu, 1 post Lokacija: Skoplje Motocikl: Piaggio beverly Prijavi odgovor kao problematičan On 13.11.2020. at 16:21, N.F.S. je napisao: Kontaktiralo me je dosta kolega, oko 22-og cu sledecu turu kod strugara naruciti, ko hoce jos neka se javi. Cena kompletne izrade (par tegova, prohromski srafovi, plastifikacija) je 20 eura, od prohroma 10e vise. Ja godinama kod coveka radim, ume da odugovlaci ali jeftinije nisam mogao naci. Na oglasima vidim prodaje se po 3700din komad teg ove tezine i gabarita. One kozmetike aluminijumske da ne komentarisem. Ovo nije komercijala! Usluzno uradim po ceni koliko i mene kosta. Ako sam prekrsio neko pravilo molim administraciju da me kontaktira kako bih prepravio. Hvala. Zdravo, mozete li mi reci iz vasheg iskustva, koja je neophidna gramatura tega potrebna za piagio beverli 500, dodavao sam tegove do 510 gr po strani ali tresenje i "osmice" su i dalje prisutne Hvala , Dragan iz Skoplja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Maj 3, 2021 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Geometrija motora (ako je sve resto ispravno i pravo)Dosta nizi nazad..(Nagadjam) Sent from my LLD-L31 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Maj 6, 2021 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, tegovi upravo odneti u "hellas" na plastifikaciju... Javljam se cim preuzmem da organizujemo slanje. G. Bane je podatke poslao, vi resto mozete polako generalije na PP slati. Pre slanja cu svakako obavestiti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Maj 6, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. ne stigoh nikako od selidbi firme i obaveza jos da skinem i izmerim, al mislim o tome...Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Maj 6, 2021 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nikakvu obavezu nemas prijatelju, polako... Sent from my LLD-L31 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Maj 6, 2021 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kucam sa kolegom na PP pa rekoh da i ovde kazem... Nije bitna samo tezina vec i mesto gde se guma u guvernalu siri i hvata ga iznutra. Meni ovakav "setup" odgovara, nikakve vibracije nema, negde na sredini sake guma se siri. Koristim crevo za gorivo (kupim parce prema rupi guvernala), jeftino a skuplja vibraciju bolje od pune gume! Eksperimentisite ljudi, ne navikavati se na nesto sto ugodjaj kvari... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Maj 12, 2021 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sutra cu otici do firme koja plastifikaciju radi... Da vidim ima li pomaka... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Maj 12, 2021 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kao da su gledali sta pisem, zvali, isao, uzeo! 3 para su za moje drugare iz Kg, resto drugarima sa Foruma 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Maj 12, 2021 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @Overpressure -Ima navoj u heblima, saljem tegove i prohromske srafove @BaneVuk58 - uz tegove zatrazio duze srafove, saljem tako @Mimi88 tegovi, srafovi, gume @misa-pei tegovi i dugacki, brunirani srafovi (ne mogu te duzine naci prohrom) @Caponord druze, rezervisao si par za avgust i tako ce biti! Ljudi, ja danas mogu zapakovati ali tek sutra poslati, odgovara li vam tako? Takodje, ko zeli a da bi izbegli povrat novca neka zatrazi broj racuna pa kada mu tegovi stignu neka uplati, nije problem. Hvala, Nenad. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Maj 12, 2021 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da pojasnim podloske koje saljem uz tegove... Pomenute saljem odokativno, po sistemu ako zatreba! Ovima sto navoj u heblima imaju, obicno do gasa treba jedna ili dve, nekima ni jedna... Znaci kombinujte, dodajte, oduzimajte! Do kvacila ne treba imati razmaka teg/rucka, bez podloski zavijanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Maj 12, 2021 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @Mimi88 Drug, gumu gurnes u heble, teg drzis a imbus zavijas! Ako vibraciju imas, kupi duzi sraf i stavi vise podloski, da dublje u rukohvatu guma se rasiri! Eksperimentisi, ta honda sto je kod tebe treba da bude mirna samo tako! Mada sam ja velike tegove vozio, saljem ti istu tezinu koja je meni odgovarala... 6 pari tegova sam napravio da nadjem one koji ce izmedju 6 i 9000 obrtaja otkloniti vibraciju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Maj 13, 2021 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Poslato ljudi! Ko zeli neka zatrazi i poslacu mu kod za pracenje. Jedino za @misa-pei stoji u napomeni da je isporuka u utorak!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7698 Napisano Maj 14, 2021 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Аривато Него јел' ћу морати да мењам саобраћајну на конто промене тежине мотора Хвала Шоне . ПоззззPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi88 4 Napisano Maj 14, 2021 U prolazu, 6 postova Lokacija: Žitorađa Motocikl: Honda cbf600s Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, cika Shone.... Namontirano 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Maj 14, 2021 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam stavio! Deluju na slikama veci nego sto jesu, ne "poruzne" motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7698 Napisano Maj 14, 2021 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan гангстер џозле Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...