Mare70a 1405 Napisano Maj 9, 2014 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam isao u pravcu Panceva i vidim da je kamion Zastava isekao motoristu probajuci da se ukljuci ispod Pancevackog mosta ka Visnjickoj banji. Nisam siguran koji je motor ili scooter u pitanju. Kamion je stajao popreko,tockovi namotani u pravcu Visnjicke banje a motor kao da je klizao i zabo se poprecke u levu stranu kamiona. Taksista mi rece da je tu puna linija i da je kamion 100% kriv. Hitna pomoc i policija su trenutno na uvidjaju....nadam se da je kolega Ok. Zna li neko nesto vise?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8740 Napisano Maj 9, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3209 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/463693/Ponovo-udes-kod-Pancevackog-mosta-dva-muskarca-povredjena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1405 Napisano Maj 9, 2014 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto ne napisu kad je vozac cetvorotockasa kriv da je potencijalni ubica...MOTAO PREKO PUNE LINIJE i sl., nego napisu samo motociklista povredjen. Ma nisu pomenuli poblesavelog kamiondziju koji je skretao preko pune linije i presekao put motoru...nisu ga ni pomenuli. A kad je motociklista kriv znate i sami kakvi su tekstovi u novinama 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolas02 37 Napisano Maj 9, 2014 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kamiondzije su uzas i za vozace automobila a kamoli za motoriste... Ozbiljan bezobrazluk, naravno cast izuzecima koji vode racuna pa cak i pomazu bajkerima u voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Maj 12, 2014 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prisustvovao sam udesu, to jest skuteraš je vozio 100 metara ispred mene. Prvo me je isekao preko pune (ja u kolima) kod tri bika, na šta je moja supruga koja se poslovično nervira oko ovakvih stvari nervira počela odmah da komentariše, ja joj reko' opušteno, vozi lik skuter. Kad ono, posle 100 metara, kamion ispred njega počeo preko pune polukružno, motor se podvukao malo pod točak, sreća pa je on odskočio, inače bi bila pljeska. Stao sam, pitao jel treba pomoć, ali nije mu ništa bilo. Malo ugruvan i to, ništa strašno. Skuter je ćao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Maj 12, 2014 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Otkako je sredjen prilaz Pancevcu iz 29. novembra (Bul Despota Stefana), saobracaj je mnogo brzi. Nazalost, to stvara par novih opasnosti. Taj izlazak ispod samog mosta je jedna. Druga je skretanje iz Bulevara - majmuni voze levom i onda u poslednji tren seku desnu traku da prodju na odvajanje skroz desno. Za nas na motorima potencijalno je opasno i skretanje prema Veterinarskom zavodu, dakle iza Pancevca - uglavnom prolazimo zebrom skroz do semafora, ne znajuci da je ispred nas ciko sa bolesnom cukom koji ce da skrene levo. Tu preko pune motaju i oni sto bi malo do one kafane, sa leve strane kada se ide prema Banji. Dakle, oko oko Pancevca oprez, ima dosta crnih tacaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 12, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan To se u kulturnom svetu (die beste) resava betonom, tj. betonskim zidom umjesto pune. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Maj 13, 2014 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, Mile! Zasto ljude muciti dilemama. moralnim, pravnim i onih iz domena bezbednosti? Ne das im mogucnost da zaseru i resen problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotorniZgoditak 28 Napisano Maj 13, 2014 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki er-6n piaggio bev500 Prijavi odgovor kao problematičan To se u kulturnom svetu (die beste) resava betonom, tj. betonskim zidom umjesto pune. Izgleda je je GhostMile predugo van rodne Srbije, nažalost zid bi napravio još veći problem, vozači koji nisu stigli na vreme da se prestroje jednostavno bi se vratili u rikverc, sa totalnim bolom u predelu reproduktivnih organa, do mesta gde je moguće skretanje i lagano svojim putem. Svakodnevno gledam kako voze u rikverc na isključenjima sa autoputa, čak i ako je slučajno deo bankine uklonjen, bez problema se radi polukružno na autoputu... Nadam se da će za takve slučajeve uvesti obavezno psihijatrijsko posmatranje u periodu od 48 sati, kao što su uveli trežnjenje za pijane vozače. Kolegi brz oporavak i da što bolje naplati štetu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1680 Napisano Maj 13, 2014 Drug član, 1347 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan To se u kulturnom svetu (die beste) resava betonom, tj. betonskim zidom umjesto pune. Izgleda je je GhostMile predugo van rodne Srbije, nažalost zid bi napravio još veći problem, vozači koji nisu stigli na vreme da se prestroje jednostavno bi se vratili u rikverc, sa totalnim bolom u predelu reproduktivnih organa, do mesta gde je moguće skretanje i lagano svojim putem. Svakodnevno gledam kako voze u rikverc na isključenjima sa autoputa, čak i ako je slučajno deo bankine uklonjen, bez problema se radi polukružno na autoputu... Nadam se da će za takve slučajeve uvesti obavezno psihijatrijsko posmatranje u periodu od 48 sati, kao što su uveli trežnjenje za pijane vozače. Kolegi brz oporavak i da što bolje naplati štetu. Ma ni kod nas nije mnogo bolje,ja sam 15 godina u ovoj "normalnoj" zemlji,kada bi znao cega sam se ja nagledao ovde,ne bi verovao...Brisel je na tv-u samo lep,kada se jave reporteri ispred zgrade evropske unije,a 100 metara iza te zgrede je arapski kraj gde beli covek ne sme da udje(aj ja i prolazim nekako,al Belgijanac je gotov u startu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1680 Napisano Maj 13, 2014 Drug član, 1347 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan To se u kulturnom svetu (die beste) resava betonom, tj. betonskim zidom umjesto pune. E Mile komso moj,da je meni bio betonski zid,sada bih bio u jednom komadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...