Jump to content

Moto Zajednica

Gde su bajkeri i klubovi MAS-a

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 430 postova

Vi bi trebali da se dogovorite medjusobno pre nego objavite neku informaciju a ne da jos potpirujete vatru.Neko ispadne grbav a neko dobra vila.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 430 postova

Ako se vidi iz prethodnog posta da 80km nije problem sta je problem onda i 30km,sutra 15 pa 10km.Bivalo je slucajeva u jednom gradu dva skupa pa nista

• Podržavam 3

• motoras, 2486 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Treba otvoriti novu temu o skupu u Sapcu. Ili da se otkljuca stara. Nevidim razloga da Bjbikers forum bojkotuje skup,kad nema veze sa MAS-om. Ko nece da je cita,nemora da otvara. Licno mislim da su Badovinci u pravu,ali to treba MAS da resi,a ne Bjbikers ili mi ovde...Neka oni vide sta im je ciniti,da li ce neko istupiti iz Asocijacije ili ce biti izbacen,to nije nasa briga. Milion klubova je van MAS-a,pa su bolje organizovani od nekih koji su u Asocijaciji. Ili ja mozda nisam u pravu,pa su MAS i Bjbikers bratske kuce? Ili mozda nisam u opste u pravu,ali za to me u ovom slucaju i nije briga...

• Podržavam 5

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Bravo Jasminko.Hvala Vam svima ,pozivamo Vas da budete nasi gosti 11-13.07.2014.

Ја ћу да дођем, јер лично сматрам да посета том скупу, сама морална и у неку руку физичка подршка много значе тим људима тамо!

Видимо се Чивијаши!!! :zdravo:

• Zainteresovan, 863 postova
  • Motocikl: @ UBER ALLES

Sabacki Civijasi su ozbiljan i lepo organizovan klub koji svojom posvecenoscu moze

sluziti za primer mnogima . Svaka cast svima ali ovi ljudi disu za svoj klub i grad . :takoje:

Mas !?

• Podržavam 5

• Svrati ponekad, 242 postova
  • Motocikl: Opet Africa Twin

Datum je samo za MAS problem,naveo sam koji nama sve faktori odredjuju termin.

Mozda je ovo reakcija MAS-a na proslogodisnji centralni skup na Vidovdan.30 nasih clanova je otislo na Kosovo,a jedan u Smederevo.Civija je trazila da se utvrdi poslovni bilans svega toga,i tema je otisla u zatvoreni deo.Zasto,dajte javno da vidimo gde su date pare.Imali smo bivseg predsednika sa jednom lepom slikom I koje sankcije je on dobio?Prosle godine su Pecinci dobili prase na nasem skupu kao najbrojniji!Zasto?Zato jer je kapija tako rekla,nije nikom dodata ni jedna recka mimo toga.Civija kao ozbiljan klub mnogima je trn u oku.Ja cu samo reci ostalima iz Mas-a,napravite I vi ono sto smo mi,pa onda donosite predrasude I odluke o bojkotima.PROSLE GODINE NA NAS SKUP JE USLO manje OD 50 MOTORA KLUBOVA KOJI PRIPADAJU MAS-u,a ove godine bojkot.Pa I lud covek moze videti da je I prosle godine bio tihi bojkot.Recimo da je u S.mitrovicu otislo preko 50 nasih motora,Muzja preko 30....i da ne brojim dalje.

Da napomenem da je ovo moj licni stav,a ne UO

E pa Civijasu pricas nesto sto nije tacno jer predstavnici tvog kluba nisu dolazili na Skupstinu kada je svima podeljen finansiski izvestaj sa Centralnog skupa,A taj bivsi predsednik je na centralnom skupu svoj motor ostavio na kamatu da bi se platili troskovi skupa a taj motor je jos uvek na kamati jer je pare od MAs-a dobio posle godinu dana ali nije dobio i kamatu nego je jos uvek sam odplacuje,covek je za Mas dao svoj motor i vise od godinu dana je bez motora,i dan danas druze .....

A sad Mas vodi jedan od najvecih bajkera Srbije -Krkelja pa njemu reci gde gresi.....0takoje.gif

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 729 postova
  • Motocikl: X8

....

A sad Mas vodi jedan od najvecih bajkera Srbije -Krkelja pa njemu reci gde gresi.....0takoje.gif

Sta znaci: najveci bajker u Srbiji?

• Podržavam 8

• Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova
  • Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere

....

Sta znaci: najveci bajker u Srbiji?

I ja sam, sto bi rekao Tasko Nacic pokoj mu dusi, interesantan znati sta je to najveci bajker. Najvisi, najtezi ili nesto slicno???? 0stabre.gif Bice da su u Srbistanu uz sve ostalo i superlativi vremenom devalvirali pa se njima olako frlja.1lud.gif

• Podržavam 2

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Verovatno da ima blizu 200 kila. Ja imam 140, ali sam viđao i daleko veće bajkere :)

• Podržavam 3

• Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova
  • Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere

Verovatno da ima blizu 200 kila. Ja imam 140, ali sam viđao i daleko veće bajkere :)

A mene prevarise da se svucem na tovar. Sav sam se usukao pa za ovu titulu ne mogu da konkurisem. Steta!!!!dupe2.gif

• U prolazu, 40 postova
  • Motocikl: Hayabusa

Super Shusteru da je tako i da sam ja pogresio.Bubiju se onda javno izvinjavam.Neka se taj izvestaj stavi javno,pa da onda pricamo o tome.Protiv coveka nemam nista licno.A Krkelje neka neka radi svoj posao i odradi kako treba.

Da ne bude zabune,svi moji komentari su licni a ne u ime UO MK Civija.Svaki zvanican stav MK Civije se naznaci.

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Eto ideje, organizovati godišnju manifestaciju "Najveći bajker", kako više ne bi bilo nagađanja ko je to ;) A može i više kategorija da se napravi, recimo najveći po težini, po dužini, po obimu, po dužini plamena (mislim kada prdne), pa onda po najsmrdljivijim čizmama i slično :D

• Podržavam 4

• Drug član, 2013 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SD GT

Datum je samo za MAS problem,naveo sam koji nama sve faktori odredjuju termin.

Mozda je ovo reakcija MAS-a na proslogodisnji centralni skup na Vidovdan.30 nasih clanova je otislo na Kosovo,a jedan u Smederevo.Civija je trazila da se utvrdi poslovni bilans svega toga,i tema je otisla u zatvoreni deo.Zasto,dajte javno da vidimo gde su date pare.Imali smo bivseg predsednika sa jednom lepom slikom I koje sankcije je on dobio?Prosle godine su Pecinci dobili prase na nasem skupu kao najbrojniji!Zasto?Zato jer je kapija tako rekla,nije nikom dodata ni jedna recka mimo toga.Civija kao ozbiljan klub mnogima je trn u oku.Ja cu samo reci ostalima iz Mas-a,napravite I vi ono sto smo mi,pa onda donosite predrasude I odluke o bojkotima.PROSLE GODINE NA NAS SKUP JE USLO manje OD 50 MOTORA KLUBOVA KOJI PRIPADAJU MAS-u,a ove godine bojkot.Pa I lud covek moze videti da je I prosle godine bio tihi bojkot.Recimo da je u S.mitrovicu otislo preko 50 nasih motora,Muzja preko 30....i da ne brojim dalje.

Da napomenem da je ovo moj licni stav,a ne UO

E pa Civijasu pricas nesto sto nije tacno jer predstavnici tvog kluba nisu dolazili na Skupstinu kada je svima podeljen finansiski izvestaj sa Centralnog skupa,A taj bivsi predsednik je na centralnom skupu svoj motor ostavio na kamatu da bi se platili troskovi skupa a taj motor je jos uvek na kamati jer je pare od MAs-a dobio posle godinu dana ali nije dobio i kamatu nego je jos uvek sam odplacuje,covek je za Mas dao svoj motor i vise od godinu dana je bez motora,i dan danas druze .....

popušio motor za MAS? nije više ni predjednik? Luzer? o da.
  • Podržavam 2

• Svrati ponekad, 242 postova
  • Motocikl: Opet Africa Twin

Super Shusteru da je tako i da sam ja pogresio.Bubiju se onda javno izvinjavam.Neka se taj izvestaj stavi javno,pa da onda pricamo o tome.Protiv coveka nemam nista licno.A Krkelje neka neka radi svoj posao i odradi kako treba.

Da ne bude zabune,svi moji komentari su licni a ne u ime UO MK Civija.Svaki zvanican stav MK Civije se naznaci.

Sekula da li to znaci da nisi u UO svog kluba,ja jesam u nasem klubu i predstavljao sam klub na Skupstini Mas-a kad je iznet odstampan primerak finansiskog izvestaja za svakog prisutnog predsednika, a ti nista ne znas o tome??

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

lepo sto ovako javno pominjete zelenasenje. Koliko je ozbiljna organizacija MAS ovaj podatak bas lepo govori. Uzeti pare pod kamatu i zaloziti motor....kod nas to rade samo oni koji su navuceni na gudru, oni koji su glupi i ne daj boze oni kojima trebaju pare za neko lecenje.

• Podržavam 10

• U prolazu, 40 postova
  • Motocikl: Hayabusa

Susteru,na MAS,u rad MAS-a pa tamo mozemo dalje.Tamo nemam pristup,tako da ces imati sagovornike koji su videli taj izvestaj.

Ovde se vracamo na temu I prvi post,tj.SAOPSTENJE UO MK CIVIJA

• Podržavam 1

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja