vasqez 254 Napisano April 29, 2014 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepe slike i vidim da vas vreme sluzi. Uzivajte !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 7817 Napisano April 29, 2014 MotoDJIR.com, 1440 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak: Grad Goslar, "Hotel za Zemunce"(kratka edukacija iz Nemačkog jezika) "Milan je DOBAR čovek,a ovaj kamerman veliki zajebant." Grad Goslar,prava "vikendica" jednoga kajzera. Najstarija kuća u Evropi. 1191 god. Simbolično i najstariji član ekipe pored nje. Malo geografije i lokacija gde smo vozili prvih dana. Centralna Nemačka koja obiluje odličnim putevima,prelepim predelima i gustim šumama. Na svakom ćošku ostaci istorije. II sv.rat i ponajviše starih graničnih prelaza između Istočne i Zapadne Nemačke. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 7817 Napisano April 29, 2014 MotoDJIR.com, 1440 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa noću Dusseldorf-u Žarićev drug Žuća se pobrinuo da ne odemo "normalni"na spavanje. Ovaj grad je i specifičan po tome što svi piju tamno pivo koje ima samo u Dusseldorf-u. Nama je baš prijalo. Uzurpirali smo i Milanovu(K1200R) kuću. HVALA! Gradska kuća u Dusseldorf-u. Bokiju je otišla "ćopava"pa je Milan zakazao reklamaciju u predstavništvu KTM-a. Kao što biva i u životu,a posebno u Srbiji. Kada malo zagrebeš površinu,na vrh izađu sve loše stvari. Da ne kažem đubre. Nije mesto ,a ni tema za dalja objašnjenja. Uživajte u prelepim fotkama,još boljeg brenda. Ja sam lično bio opčinjen,količinom,dizajnom i trudom koji ova fabrika ulaže u svoje sadašnje i buduće mušterije. Veštačka zatvorena skijaška staza na izlasku iz Dusseldorfa. 65 eur mesečno i radi od 0-24h. Za ljubitelje,prosto savršeno. Skijanje u julu.Lepo zvuči. POLO Motorrad,outlet Ovoliko za sada. Sutra još mnogo toga. Trenutno se nalazimo u mestu Drees. 2 km od staze Nirburgring. Bićei trenutaka i da je probamo. Uskoro! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chicha 84 Napisano April 29, 2014 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX S1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja, kolko vidim, Pustolov još uvek u starom dresu, džaba ste obilazili te šopove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano April 29, 2014 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Verovao ili ne, posle 2 Louisa i Pola, jedva danas nadjoh broj u FC Moto. Bice od sutra slike sa novim, prosao test sat vremena pljuska bez kisnog odela... Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano April 29, 2014 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sminkerska provokacija, ne nasedaj. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danger 19 Napisano April 30, 2014 U prolazu, 14 postova Lokacija: Zemun Motocikl: YAMAHA TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem dok ne vidim ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 30, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci zavrsen shoping? E, super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acawroom 23 Napisano April 30, 2014 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd, Konjarnik Motocikl: Vespa P200E Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci svaka čast! Lep provod želim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano April 30, 2014 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano April 30, 2014 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 7817 Napisano April 30, 2014 MotoDJIR.com, 1440 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Samo na kratko da se javimo. Danas smo obišli preko 400km,po savršenim putevima i šumama zapadne Nemačke. Na kratko smo svratili ovde: Samo da izvidimo situaciju. Glavno dešavanje je u petak. Tj.mi forsiramo stazu. Sutra imamo turu...Luksemburg,Bastogne,Ardenske šume, SPA Frankochamp... Pisali bi i više od ovoga,ali ostatak ekipe se trenutno bavi ovim poslom pa moram da požurim. Gladni su kao nikada do sada. U ekipi po količini hrane vode Damir(Kamikaza79),pa Pustolov. Posle toga 10 praznih mesta,pa mi pilići. Ako je neko u prolazu pored Nirburgringa,neka svrati. Rebarca i lokalne kobasice ima u izobilju. Vino je pri kraju,ali imamo dopunu. Dobrodošli! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Maj 1, 2014 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Kako je krenula sva ova prica, morace uz prijavu za neka buduca desavanja da se prilozi rezultat krvne slike i prEtiska. Od ovog' bre moz' se rikne. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 1, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja dosao, vidio, pojeo, provozao. NIje bilo lose. d: Upoznao neke nove ljude i tako. Sve u svemu kratko, ali slatko. Voznja do i po Luxemburgu je bila mnogo dobra. Moj novi stari motor je izmisljen za takva podneblja. Ali sam se zato malo sam se smorio po autoputu. Jbga, ne moze sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1682 Napisano Maj 1, 2014 Drug član, 1349 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Meni se nije dalo da dodjem,ceo dan sam nadrkan zbog toga,a bas sam planirao da se druzimo..Sinoc me zvali u 6 da mi kazu da je motor gotov a ja radio do 11 i poslali mi sms sa iznosom koji treba da spremim,1490e ludilo burazeru.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza79 34 Napisano Maj 1, 2014 U prolazu, 42 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha TDM 850 '93-Otis`o za plocice, Yamaha TDM 900 `05 Prijavi odgovor kao problematičan U ekipi po količini hrane vode Damir(Kamikaza79),pa Pustolov. Posle toga 10 praznih mesta,pa mi pilići. Pa nisam ja kriv sto ste vi ostali natalozili zalihe U vidu stomacnih bojlera pa se stedite da bolje ispadnete na slikama :-) a ja nemam tih problema... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 7817 Napisano Maj 1, 2014 MotoDJIR.com, 1440 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Danas najbolja tura ikada. 200km puteva kroz sve moguce predele. Sume,visoravni,doline,kanjoni i naravno Bastogne! O ovome zadnjem sutra malo detaljnije i slikovitije. Sto se tice Luksemburga,potpuno otkrice.Putevi bez ijednog zareza,a kamoli rupe. Krivine,kada pomislis da si sve video,Luksemburg te nagradi sa jos mnogo boljih od prethodne. Saobracaj,minimalan. Uzivanje,maksimalno. Na kraju dana nas oprala kisa,ali danasnja voznja je vredela svake kapi. A bilo ih je mnogo. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 247 Napisano Maj 2, 2014 Drug član, 1032 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Uživajte drugari i pazite na mog brata Žarića,koliko vidim ima tu dobre klope a verovatno se nađe i neki Cabernet.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Maj 2, 2014 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pratim, i koliko mogu da primetim, sebicni ste sa fotografijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1091 Napisano Maj 2, 2014 REW/Hit The Road, 504 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nisu sebični nego se razvaljuju od piva, roštilja i malo vožnje. Neka, neka i ja bih tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 7817 Napisano Maj 2, 2014 MotoDJIR.com, 1440 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Istina, ima mnogo toga. Stavljamo kasnije fotke. Lepe,a da nije hrana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 7817 Napisano Maj 2, 2014 MotoDJIR.com, 1440 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Od današnjeg dana šaljemo samo ove dosadne fotografije. Za prethodne dane spremamo kolaž po povratku u Srbiju. Moram da priznam ceo kompleks je veličine našeg DELTA CITY-a. Firma se zove KOHL u gradu Aachen-u. Sam grad je na tromeđi Nemačke,Belgije i Holandije. KOHL je najveći diler BMW-a u Evropi,a kažu i u svetu. Osim samog BMW-a,kond njega ima i MINI,a od skoro i HARLEY DAVIDSON. Uživajte! Što se tiče same lokacije,mogli smo da postavimo još 1000 fotografija i nijedna se ne bi ponovila. Sutra nastavak. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1091 Napisano Maj 3, 2014 REW/Hit The Road, 504 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sale, ovo me nerviraš sa novim RT-om ? Nema veze, dobar je meni i moj ADV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 7817 Napisano Maj 3, 2014 MotoDJIR.com, 1440 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Danas veoma naporan dan. Od Štutgarta nas POKIDALA kiša. Max temperatura 5'C. Plan je bio da idemo do Graca,ali smo poklekli i trenutno se nalazimo u gradiću(selu) 100km od Salzburga,Vorchdorf. Našli smo jeftin smeštaj,a motori su u gazdinoj garaži.Bezbedni i suše se do jutra. Sutra na Grac,pa preko Balaton jezera na Sombor,pa kući. Fotografije čim smognemo snage. P.S.Željko bolji je ADV,ništa nisi propustio. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Maj 3, 2014 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Danas je bio zadnji dan " Avanture 2014 " u Nemackoj. Jutros oko 08:00 h su svi krenuli nazad ka jugu. Holger, Tanja i ja smo vec stigli kuci. Bilo mi je posebno zadovoljstvo da vam pokazem terene i krajeve gde ja provodim inace moje slobodno vreme. Nadam se da sada imate malo jasniji pogled na Nemacku, Luksemburg i Belgiju, njihovu prirodu, njihove puteve i njihovo gostoprimstvo. Mislim da moramo svi mi na tome da radimo da nas ovi ljudi u zapadnoj Evropi malo bolje upoznaju. U ovim krajevima ima suvise malo tablica iz Srbije i BiH, a tereni za voznju su idealni. Desavalo nam se mnogo puta da nas ljudi pitaju odakle smo, jer im ni jezik, a pogotovo tablice, na motorima nisu bile jasne. Na pitanje jedne osobe iz Luksemburga odakle su ove tablice "BiH" odgovor naseg dragog SasheP je bio...... Bahamas & Hawaii , mislim cak da su neki i poverovali......... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...