zemunac72 1452 Napisano Novembar 23, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Uradio je kulturno bas,video sam,ali sam video i crne nosace na koje je posle usrafio flahove i maglenke. Uzgred,pitao sam gde mogu da kupim a ne da pravim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Novembar 23, 2019 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, zemunac72 je napisao: Zdravo kolege,da li neko zna gde mogu kupiti nosace za maglenke koje idu na crash bar? Maglenke se kace sa jednim srafom m6 a ne bi da busim crash bar. Nisam za neke budzevine i ruzna resenja,hteo bi nesto kulturno. koje maglenke su u pitanju ?? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1452 Napisano Novembar 23, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1452 Napisano Novembar 23, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Novembar 23, 2019 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan A sta bi imao praviti u ovom slucaju? Kolko vidim, nema se sta praviti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1452 Napisano Novembar 23, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kako da je usrafim za okruglu cev a da ne busim i oslabim crashbar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1452 Napisano Novembar 23, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto ali kulturno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Novembar 23, 2019 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, zemunac72 je napisao: Kako da je usrafim za okruglu cev a da ne busim i oslabim crashbar imas takve selne u radnjama za centralno grejanje, samo drugi model. Te koje si okacio su bas ruzne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Novembar 23, 2019 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan ovako nesto npr. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Novembar 23, 2019 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, zemunac72 je napisao: Kako da je usrafim za okruglu cev a da ne busim i oslabim crashbar Kako.... lako Treba ti Ovo, izaberi si samo precnik i to ti ide oko sipke crash bara. ovako izgleda, zalepis traku da ne dodje do ostecenja skines gornji deo, nece ti trebati udenes tvoju maglenku, obavezno malo lepka za navoj i nema glava da boli ovako kod mene izgleda 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1452 Napisano Novembar 24, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @Satelis,to je info za koju castim pice. Hvala jos jednom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5848 Napisano Novembar 24, 2019 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ima istih lampički da se kupi u bear.rs samo po većoj ceni nego u Kini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1452 Napisano Novembar 24, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lampicke sam pazario ovde,samo nosaci trebaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 25, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan U plattneru maglenke yamaha 400 evra...jbt,ali su vr...tako da bice one vjerojatno...ova kinezija go k.... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano Novembar 25, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan U plattneru maglenke yamaha 400 rvra...jbt,ali su vr...tako da bice one vjerojatno...ova kinezija go k....Bolje uzmi BMW one su verovatno 800e...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 25, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, vidakn je napisao: Bolje uzmi BMW one su verovatno 800e... Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Sve sto videh a videh ih dosta-ni blizu...A da su skupe-skupe su jebu kevu... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 25, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan U plattneru maglenke yamaha 400 evra...jbt,ali su vr...tako da bice one vjerojatno...ova kinezija go k....A šta će ti za yamaha? Jel sam propustio nekakvu kupovinu novog motora ili sam posenilio?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 25, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Savan je napisao: A šta će ti za yamaha? Jel sam propustio nekakvu kupovinu novog motora ili sam posenilio? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5848 Napisano Novembar 26, 2019 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Novembar 26, 2019 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Di ovo ima da se kupi Rajce, slicne su SL-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12596 Napisano Novembar 26, 2019 Ne silazi, 7342 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam dve baš ozbiljne maglenke ali halogene. Ne znam ima li Tracer dovoljno struje da ih napaja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
357_97 7 Napisano Novembar 26, 2019 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Satelis said: Di ovo ima da se kupi Rajce, slicne su SL-u Deluju mi ko da su ova sa bear.rs-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5848 Napisano Novembar 26, 2019 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bear.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1889 Napisano Novembar 26, 2019 Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno stanje. U farovima: H-1 led sijalice. Dodatak: radni far 18w, spot verzija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Decembar 8, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...