drumskalisica 8741 Napisano Octobar 8, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si to uradio, mada bi ja umesto te ploče tu ozidao pravi zid. Takođe mislim da treba onaj beton što si izbetonirao - da produžiš još malo - ako se već vodi kao staza oko zgrade, da tu na ćošku bude iste širine kao što je već napravljena staza - da te posle neko ne bi zezao zbog tog . Takođe možda da vidiš sa predsednikom kućnog saveta, pa možda da podnesete zvanični zahtev - kome već treba - da se taj prostor ozvaniči kao ostava za bicikle i motore stanara zgrade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 8, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ma i ja sam misljenja da ne treba previse da talasam iako sam sa komsilukom ok :-), ali ova saglasnost mu dodje nesto kao prvi korak neke zastite, a i da sami stanari vide neku tezinu i ozbiljnost. E sad Drumskalisice, predlogda se i onaj cosak izbetonira nije los, videcu da i to zavrsim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 20, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigla kapija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 20, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sutra, malo betoniranja ispod donjeg dela rama preko koga prelazi motor. A nadam se da cu i stiropor da izlepim na vrata i na OSB. Nastavak sledi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Octobar 20, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel ces da iznajmljujes preko zime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 20, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Po komsiluku da pocnem da pravim ovakve garaze pa i da se udje u biznis :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 108 Napisano Octobar 20, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično je, , sad kad vidim tvoju garažu živ se pojedem, jer kod mene u zgradi ima isti sistem samo je balkon niži pa mi falilo u visinu 15 cm. Ušao bi motor al kače retrovizori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 20, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, ja sam imao srece i knapi je po visini sada kad je postavljen okvir sa vratima, da je 3-4cm nize mislim da ne bih mogao da ga uteram. Ajde neki savet, sta je najbolje ne kazem najzahvalnije da stavim izmedju okvira i vrata sto ce sluziti da amortizuje udaranje metal o metal, samim tim smanji o buku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 20, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ala si je opravio, svaka cast... jedino sto su slike vece od garaze. CIni mi se da bi 0,5 cm one bijele "mase" sto se zamotava tehnicka roba (tv, pc i to), na kontaktnim povrsinama, moglo da pomogne protiv buke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 20, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ajde neki savet, sta je najbolje ne kazem najzahvalnije da stavim izmedju okvira i vrata sto ce sluziti da amortizuje udaranje metal o metal, samim tim smanji o buku? Kupiš na pijaci onu traku što služi za dihtovanje vrata i prozora, al ne onu sa sunđerom, već onu gumiranu. Takođe bi mogao sa unutrašnje strane vrata da napraviš po jedan " krst " ili " slovo X " od letvi i zalepiš silikonom za lim sa unutrašnje strane( posle uklopiš stiropor između ). Kad su ovako velike limene površine - majstori ih obično prave iz više delova u obliku plitke piramide baš iz tog razloga da ako vrata udare - manje zveče, a i daje im veću čvrstinu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 21, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Prvo hvala na savetima, mislim da cu staviti onu gumiranu traku za dihtovanje vrata pa javlj rezultate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 21, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan E sada rezultati nastavka radova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 21, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Polako sve dolazi na svoje, kada sve utegnem postavicu i krajnji proizvod. Toliko od mene, veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 21, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan E sada rezultati nastavka radova... Gdje ti je mrezica na siroporu ispod ljepila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 21, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Tu je, samo se ne vidi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 21, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ako se zagledas vidi se na dnu. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 21, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na prvoj trecini stiropora od zida ( plava ) ,a ostalo - nestalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 22, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan B) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 22, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan To majstoru...Jos malo bavalita i kao da je tu uvijek bila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4408 Napisano Octobar 27, 2014 Drug član, 1440 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan odlicno resenje za garazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukikos 28 Napisano Octobar 28, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Motocikl: Suzuki Burgman K7 Prijavi odgovor kao problematičan extra ispala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 31, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Za kraj, izvucena struja, postavljeno svetlo, postavljen alarm na daljinac, postavljen dobar katanac, mislim da ce mu biti udobno i toplo (inace, cevi za grejanje prolaze kroz podrum iz kojeg sam uzeo struju,a prozor je otvoren da ulazi toooppllooooo. Veliki pozdrav svima! (nadam se da ce nekom koristiti neka od ideja). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 31, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da je sa srecom... Sad ocekuj nekog komsiju penzosa da ti uvali zimnicu ( bure kupusa ) u garazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 31, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Moze samo da pita da li unuka moze da iznajmi prostor dok je na studijama .... Ha ha ah!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 108 Napisano Novembar 1, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Treba i ispod ostalih balkona zakupiti srediti pa krenuti u iznajmljivanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...