boris19 112 Napisano Septembar 1, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.c...eature=youtu.be evo kako to sada izgleda Jel' stiropor lepljen silikonom ili nečim drugim, kod mene sa zadnje strane kad udari sunce možeš i jaje da ispečeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Septembar 2, 2014 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan cesto ljudi lepe silikonom,ja lepim pur -penom, i zadovoljniji sam tom varijantom nego slilkonom.fiksiras tablu 10tak minuta posle lepljenja,i gledas da je ne pomeras narednih pola sata i spoj je odlican.lepak drzi gde namazes,a pur pena narasta i popunjava zazor gde ga bude.tako da ako ti negde i ne pridje tabla uz zid,zalepice.dve linije po duzini table nanosim,ili tri popreko zavisi kako i gde postavljam/moze i nekoliko tackica a ne linije,mozda i vise stedi pur penu ali ja nisam stedeo.3 cm debeo stiropor je dovoljan,deblji ne skodi.pre izolacije je kad sija sunce unutra bilo vrelo,sada samo prijatno toplo.i ne moras sve da oblozis,ja sam samo one strane koje sunce obasja od podne,i krov obavezno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 112 Napisano Septembar 3, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Na pur penu sam skroz zaboravio, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 5, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Evo stiglo vreme da se pripremamo za zimu, pa i radovi na garaži-ci. Ja iza zgrade imam prostor iza zgrade koji dozvoljava da se ispod podvuce bar dva motora-skutera. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 5, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Tako se poceli radovi, nakon sto sam sa komsijom koji zajedno samnom planira da drzi skuter u ovoj garazi :-), sakupili potpise od stanara o Saglasnosti o koriscenju ovog prostora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 5, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je to u pocetku izgledalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 5, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Onda sam malo rascistio, prokopalo lanal za odvod kisnice koja se spusta niz oluk i pravi barustinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 5, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Izbetonirao (kako tako) drugu polovinu prilaza , i bocno digao cigle na kant sa propustima za vodu (kada budemo prali garaz-icu)... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 5, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bocno sam zasrafio OSB plocu 18mm debljine, tiple i sradovi u gornji prepust i bocno u grede koje sam pre toga utiplovao u zid i ovaj stub... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 5, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sada cekam da stigne ram sa metalnim vratima, pa se lepi stiropor, lepak i mrezica, malo boje za fasadu i mislim da ce to biti ko puska! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 5, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Naravno izvuci cu i struju pa se nadam i nekoj zastiti(tj.alarm). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 5, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Javljam se kada dodje ram sa "kapijom" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Octobar 5, 2014 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da ces sa neke strane osb ploce postaviti ne metalne resetke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Octobar 5, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sta kazu komsije , sigurno ce bas sad nekom da zatreba to cose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 5, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ma komsije su dale saglasnost +50% tako da je to ok, a ato se tice metalne sipke svetac nisam te najbolje razume stae pitas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 112 Napisano Octobar 7, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi stavio poprečnu metalnu cevku sa unutrašnje strane a možda i dve, ako polome ploču da ne mogu da izvuku napolje motor, ali ako uspeš da staviš alarm onda ok da ostane ovako. Kad već stavljaš fasadu sa prednje strane zalepi stiropor na OSB ploču pa i tu stavi fasadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 7, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i mislio, zalepim stiropor pur penom za OSB, preko lepak i mrezicu, i boja za fasadu. A alarm svakako stavljam, ali i ovako ie prilicno cvrsto, nema sanse da meko ne bi cuo da se lomi, posto je odmah ispod komsijinog prozora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 7, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Naravno i na lim na vratima cu da izlepim stiropor i zbog izolacije i da ne zveče kada ih zatvaram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Octobar 7, 2014 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako ispod terase jedan moj poznanik vec godinama parkira auto,doduse njegova je terasa,samo je skinuo antenu sa krova auta,svaka cast za garazu a i svaka cast komsijama sto su ti dozvolili da je napravis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 7, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan I onda nesto kenjate mi ovakvi, mi onakvi... moje komsije bi jednim telefonom zvale policiju, a drugim ludnicu... Salu na stranu, realno ne smeta nikome, ali ako je napravis uredno, da se ukolopi u ostatak zgrade i da bude ljepse s njom nego bez nje. Onda mozda prezivis da niko ne zove inspekciju, ali i tada, ako inspekcija naidje slucajno, buducnost garazice je u pitanju. Sretno i postavi slike kad bude gotova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 8, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, po zakonu,deo ispod terase koji smo zauzeli je ustvari staza oko zgrade koja je zajednicko vlasnistvo svih stanara. Nije mi bilo tesko pa sam nasao na netu obrazac po kome ako vise od 50% stanara popise saglasnos o ustupanju na korišćenje tog prostora, onda ne bih trebao da imam bilo kakvih problema. Barem se nadam je da zivimo u Srbiji :-), naravno boja kojom planiram da je farbam ce biti u boji zgrade pa samim tim nece da odudara. Taj ćosak je inace bio pun lisća i pikavaca, tako da ako nista drugo onda je cistije nego sto je bilo. Nadam se da ce do kraja nedenje biti jos slika i nastavak radova. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 8, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imas i urbanizam u igri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 8, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan E jbm li ga :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 8, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Inspektor Mito Leshinarevic: "Imal' mene tu nedje ili da zovem bager?" Znaci lay low i ne prashi mnogo okolo.* Cekamo slike kamuflaze. *- Dobronamjeran savjet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 112 Napisano Octobar 8, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi na inspektorra Mitu i srećno sa radovima. Nisi ti oštetio niti dodatno opteretio objekat ali si na tom mestu gde postavljaš garažu promenio namenu prostora. Nije više prazan prostor nego je garaža. Kod mene su neke komšije držale piliće u garaži pa je naišla inspekcija i sopštila im da je namena zemljišta za garaže a ne za proizvodnu delatnost, samim tim zakup zemljišta se drugačije naplaćuje pa su dotični izmestili pilićarnik na drugu lokaciju i sklonili svoja kola sa parkinga u garažu. Ako već imaš 50% + 1 potpisa gledaj da se ne zameraš sa ostatkom da ne bi zvali inspekciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...